ANNONSE

HUS & HAGE

Kutt kostnader – leilighet bedre enn hotellrom

Tekst: Lise Movinckel


Publisert: 25.06.2016

Moderne leilighet med 1 soverom midt i Stavanger sentrum.


Fakta:

City 
Housing


Hva:
Overnattingsbedrift


Aktuell med:
Tilbyr over 100 leiligheter sentralt i Stavanger for kort tids leie. ­Benyttes som alternativ til tradisjonelle ­hoteller. 


Kontakt:
Sentralbord 48 95 33 00

booking@cityhousing.no


Web:
www.cityhousing.no

www.booking.com

www.hotels.com


Lik oss på Facebook

Mange bedrifter har store kostnader med overnatting på hotell i Stavanger. Selv om belegget synker for hotellene er prisene fremdeles høye. Hva om du nå tok deg tid til å se på andre muligheter som både er rimeligere og gir større komfort for den som skal bo?

– Vi har fått en god start sier daglig leder i City Housing, Bernt Posch til Lokalavisen. Sammen med Joakim Kaada er de ansvarlige for et helt nytt konsept som tilbyr overnatting i leiligheter i stedet for hotell.

– Totalt disponerer vi nå over 100 moderne leiligheter for utleie. De fleste ligger midt i ­Stavanger sentrum, men vi har også leilig­heter nær Hinna Park, ­Forus, Sandnes og i Tananger. Nylig overtok vi også driften av de 14 flotte leilig­hetene i Kloster­gaarden, som ligger like ved ­Stavanger Tinghus. Bedre beliggenhet enn dette er det ikke mulig å få, mener Posch. Vi ser at et flertall av kundene ønsker å bo så nær sentrum som mulig, og derfor er de fleste av våre leiligheter lokalisert i sentrum. Med gåavstand til det meste.

 

Gjestene liker større plass

City Housing er opptatt av å tilby hele spekteret av overnatting. Det kan være leie pr døgn, pr uke, måned eller år.

– Vi ser at det kommer bestillinger fra mange forskjellige bedrifter og gjester som ønsker seg litt bedre plass. Tilbudet er beregnet på de som ønsker å ha en mest mulig «normal» hverdag etter en hektisk arbeidsdag. Vi ­prøver å skape hjemmefølelsen. For mange som bor over lengre tid, blir det litt stusselig med bare et hotell­rom. Det å føle seg hjemme i bedre omgivelser er grunnlag for større trivsel både på jobben og i fri­tiden. Ukependlere har flere ­dager på hotell enn hjemme, da kan jo for­holdene legges best mulig til rette. En egen leilighet gir også anledning til å ha besøk av familie og venner, og ikke slippe å pakke med seg all bagasjen om man ­reiser hjem i helgene, sier Posch.

 

Lavere pris enn ordinært hotellrom

– Kundegruppene er mange og bedriftsmarkedet er spesielt viktig for oss. Det er mange som trenger midlertidige leiligheter, og hos oss kan vi tilby leieperiode ned til bare ett døgn. Vi er fleksible og har en kostnadsstruktur som gjør at du får lavere pris jo lengre du bor. Vi satser på å få mange gjester som bor litt lengre tid, som innebærer at vi trenger mindre personell til service og renhold. Det gjør oss samtidig svært konkurransedyktige da vi får lavere kostnader. Mens prisene for hotellrom i Stavanger varierer fra ca 1000 – 1900 pr natt, kan du få sentrale gode leiligheter for priser fra kr 600.- pr natt. Jo lengre oppholdet varer, jo lavere vil prisen være, forteller Posch.

Leilighetene har full service som innebærer renhold, og skifte av sengtøy etter nærmere avtale med kunden.

– Vi har egen house keeping avdeling som utfører alt nødvendig service i leilighetene. Akku­rat nå ønsker vi kontakt med firmaer som har et overnattingsbehov hvor leie av leiligheter på korttidsbasis er aktuelt. Det gir beboeren større areal og komfort, samtidig som bedriften redu­serer overnattings­kostnadene.

 

Stort utvalg av leiligheter

-Vi har mange forskjellige leiligheter og boliger i alle størrelser. De fleste har ett eller to soverom, men vi har også leiligheter med 4 soverom og rekkehus som er beregnet for familier eller firma med flere personer som kan være i samme bolig, men med eget soverom. Når bedriften har flere som trenger overnatting samtidig, blir det veldig gunstig å ha boenheter med flere soverom. Det gjør at bedriftene kutter kostnader, og det er jo alle opptatt av nå.

 

Bo Bedre Best

– Våre leiligheter har mange ulike romløsninger som varierer i størrelse, forteller Posch. Alle har gratis internett og topp kanalpakke når det gjelder TV. I alle leilighetene er det separat soverom og en moderne og velutstyrt kjøkkenløsning. Leilighetene er innredet med kvalitetsmøbler fra kjente merkevarebedrifter innen Skandinavisk design. Sengene er toppmodellen levert av Ekornes. Av erfaring vet vi at det er spesielt viktig å ha en god seng. Gjestene våre skryter av sengene. Alle leilighetene har egen vaskemaskin, tørketrommel og er fullt utstyrt. Vårt slagord er Bo Bedre Best, og vi setter vår ære i å tilby alle kunder personlig service og god oppfølging. Vi er tilgjengelige, og står på for at alle kunder skal ha det bra og trives hos City Housing.

 

Velkommen til omvisning

– Vi står klar til å ta imot firmaer som vil ha en omvisning, og se hva vi kan tilby, sier Bernt Posch i City Housing. Vi inngår bedrifts­avtaler med priser på alle ­kategorier, og vi er svært konkurranse­dyktige. Ring oss også direkte for forespørsel om pris og tilgjengelighet, avslutter Bernt Posch til ­Lokalavisen.


Annonse

© 2019 - Lokalavisen -- Design/layout: Blest.no