ANNONSE

HELSE & LIVSSTIL

Livsglede i hverdagen

Tekst: Sandnes Eldreråd 
v/sekretær Anne Tjessem Ognedal


Publisert: 27.08.2016

Foto: KF-arkiv.


Livsglede er viktig i en ellers så travel hverdag, og med alt det vonde som skjer rundt i verden. Sandnes Eldreråd prøver å spre litt glede i hverdagen. Tidligere i år var eldrerådet rundt på bo- og aktivitetssentrene i Sandnes med fine benker laget av Vibemyr skoleverksted. Det har kommet koselige tilbakemeldinger om at benkene blir flittig brukt.

10. mai i år var det en flott aktivitetsdag på Skeianetunet Eldresenter. Dette var et samarbeid med bl.a. elever fra Gand vgs, senior/eldresentrene og eldrerådet. Det ble en uforglemmelig kjekk dag, med flott vær og god stemning. Elevene serverte ­vafler og kaffe, og hadde laget aktivitetsløype i Sandvedparken. Det var trekkspill­musikk av Øystein Ro, og det ble danset vals og polonese, i tillegg var det oppvisning av Seniordanserne fra Tronessenteret og Gandsfjord. Dette arrangementet var så vellykket at aktivitetsdagen i 2017 vil også bli holdt på Skeianetunet.

Sang og musikk sprer glede, det er det vel ingen i tvil om. Mandag 12. september arrangerer Sandnes Eldreråd gratis konsert i Sandnes kirke kl. 18.00, der vi får besøk av blandakoret Frøysang. Frøysang skal til Roma i høst og delta på messe i Peterskirken, samt ha konsert i Sant ­Eustachio ­kirken. Det er dette flotte repertoaret publi­kum skal få gleden av å høre, så kom og opplev vakker musikk.

Hvert år arrangerer Sandnes Eldreråd Senioruka. Det er et populært arrangement for seniorene i Sandnes, og skal også i år være på Quality Hotel Residence, onsdag 5. okotber. Her blir det kåseri med Martha J. Ulvund, sang og musikk ved Geir Munthe-Kaas, Bjarke Johannesen og Anne Tjessem Ognedal, humoristisk innslag av Arnt Olav Klippenberg, allsang og kaffi med «noge attått». Det blir en allsidig og kjekk kveld, billetter kan kjøpes ved ­eldre- og seniorsentrene i Sandnes.

Sandnes Eldreråd er opptatt av frivillighet, så dersom du føler du har lyst, og har noe å gi, så ta gjerne kontakt. Da kan du være med å spre livsglede i andres hverdag, samtidig som du får mye glede igjen selv.

Sandnes Eldreråd v/sekretær Anne ­Tjessem Ognedal ønsker alle en fin fin høst, med flotte høstfarger og lune, gode kvelder. Tenn et lys og spre livsglede.


Annonse

© 2019 - Lokalavisen -- Design/layout: Blest.no