ANNONSE

HUS & HAGE

Singel, grus, sand og bark – nå på Hinna

Tekst: Svein Kåre Edland

Foto: Arild Hjelm ved Studio HjelmPublisert: 14.09.2016

Fakta:

Eltervåg

Hva:

Container, entreprenør og transportbedrift


Aktuell med:

Tilbyr sand, singel, grus, pukk og bark sentralt på Hinna. Du kan hente selv, eller få det levert på døren.


Kontakt:

Ordrekontor: 51 59 72 00 

Hovedkontor: Randabergveien 89

Utsalg: Boganesveien 48, Hinna


Web:

www.eltervaags.no

Trenger hagen din påfyll av singel eller bark? Driver du anleggsarbeid og trenger sand, grus eller pukk? Nå kan du enkelt hente eller få det levert fra Hinna.

– For oss er dette en naturlig utvikling i selskapet sier, Knut Joar Eltervåg til Lokalavisen. Han er daglig leder i den tradisjonsrike familiebedriften som har drevet med utleie av containere og transport i snart 50 år. – Vi fikk muligheten til å utvide virksomheten og leie dette sentrale arealet på Hinna. Fra Boganesveien 48 kjøper vi inn i stort og kan tilby svært konkurransedyktige priser til alle våre kunder.

Du ringer – vi bringer

Mange kunder foretrekker å komme med egen tilhenger og laste opp med singel, grus, sand, pukk eller bark. Vi har god plass inne på området, og det er svært enkelt for kunden. Vi har en liten hjullaster og laster opp den massen kunden vil ha, uten ekstra kostnader. Eltervåg er en stor transportbedrift og har alltid mange biler på veien. Det gjør at det er enkelt å bare ringe oss, og vi leverer rett på døra. Du ringer – vi bringer. Pris på levering er gunstig, og starter fra kr 625. Eltervåg har høy kompetanse og er tilgjengelig for spørsmål i forkant direkte på telefon. Vårt fagpersonell er erfarne med høyt servicenivå, og gir gjerne gode råd om hvordan problemer skal løses. Som lokal familiebedrift gjennom flere generasjoner, vet vi viktigheten av å være tilgjengelig og å stå på for den enkelte kunde.

Containere klar til levering

– De fleste kjenner oss nok best for vår omfattende utleie av containere, forteller Knut Joar Eltervåg til Lokalavisen. Vi har levert containere til bedrift- og privatmarkedet siden 1971. Med over 500 containere i ulike størrelser kan vi hjelpe både bedrifter og private. Ringer du oss, snakker du direkte med lokalkjent fagpersonell som kan gi deg gode råd, og samtidig løse ditt behov for håndtering av avfall. Vi er eksperter på samordning av logi­stikk innen avfall, sier den erfarne lederen av Eltervåg. Vi har også vakttelefon og tenker ­containere 24 timer i døgnet

Big Bag – sorter avfallet

– Big Bag er en ny måte å håndtere avfall på. Det gir en større fleksibilitet enn ordinære containere. Du kan kjøpe den direkte av oss, og bruke den ved behov. Når den er full, ringer du oss, og vi henter den på stedet. Vi benytter kranbil ved henting og kan løfte Big Bag fra steder hvor tradisjonelle containere ikke kan stå. Når du bruker Big Bag, er det mye enklere å selv sortere avfallet. Det betyr at du reduserer avgiften ved tømming.

Denne måten egner seg ­spesielt ved plassmangel, og heisingen gjør at vi har stor rekkevidde. Big Bag kan også brukes ved levering av sand, singel og grus. Eltervåg tilbyr i dag tre forskjellige størrelser Big Bag, sier Eltervåg.

Trenger du lagercontainer?

Har du behov for midlertidig eller langsiktig lagring? Da er det kanskje verdt å vurdere en lagercontainer. Skal du renovere boligen din? Flytt innbo midlertidig inn i container, og prosessen med renovering går mye enklere. Mange bedrifter med lagerbehov bruker containere for langsiktig lagring. Det er billigere enn å leie nye lokaler.

Har du behov for transport?

Eltervåg Transport disponerer mange forskjellige lastebiler til alle behov. Det gjelder både semi­biler og kranbiler. – Vi kan ta på oss mange typer transport­oppdrag, opplyser Knut Joar 
Eltervåg. – Daglig leverer vi masser i hele regionen, og transporterer lifter, trucker og maskiner. Vi transporterer også stykkgods, brakker og båter. Og selvfølgelig containere og Big Bag som stadig blir mer etterspurt.

Fjerning av asbest

I Norge er det er mange påbud og forskrifter som skal følges ved asbestfjerning. Reglene for asbestfjerning gjelder både om du skal renovere huset ditt,  eller om du har et gammelt bygg som skal rives. Det er svært viktig å kartlegge bruken av materialer med asbest før bygget skal rives. 
– Vi kan bistå våre kunder med dette arbeidet, og gir pris per kvadratmeter. Ta også kontakt dersom du trenger råd om hvordan du delvis kan gjøre dette arbeidet selv. Vi kan fortelle deg hvilke regler som gjelder for ­riving og pakking av asbest, sier Eltervåg.

Graving og sanering

– Eltervåg har lang erfaring som entreprenør, og vi har godt utvalg av gravemaskiner, sier Eltervåg videre. – Vi tar alle typer grave­oppdrag og er spesialister på riving og sanering. Det kan være utgraving av tomter, meisling av fjell, opp­arbeidelse av vei, vann og avløp, og løing av stein til ­murer. Vi utfører også opparbeidelse av lekeplasser og leverer forskjellige typer lekeplassutstyr.

Eltervåg prosjekterer og ut­arbeider avfallsplaner når bygninger skal rives og saneres. Riktig utstyr, erfaring og gode logistikkløsninger sikrer godt resultat.

Ta kontakt

– Vi er en liten organisasjon og lever av fornøyde kunder, sier Knut Joar Eltervåg. – Det er lett å komme i kontakt med oss, og vi stiller gjerne opp dersom kunden trenger rådgiving og pris­tilbud på arbeid som skal utføres.


Annonse

© 2019 - Lokalavisen -- Design/layout: Blest.no