ANNONSE

HUS & HAGE

Øvre Vaulen – splitter ny funkisperle

Tekst: Svein Kåre Edland

Foto: Sindre Ellingsen


Publisert: 28.09.2016

Denne flotte nye eneboligen på Øvre Vaulen har unike kvaliteter og materialvalg du sjelden ser. Må oppleves. 


Fakta:

T. Haga Maskin AS


Hva:
Totalentreprenør


Aktuell med:
Visning av ny familiebolig søndag 2/10 kl 17.00-18.00


Hvor:
Brauta 10, Øvre Vaulen 


Kontakt:
Hanne Berit Sunde 
telefon 913 40 833 

Tommy Haga

telefon 982 13 513


Prospekt:
Finnkode 83000188.

Er du på jakt etter ny stor og stilig familiebolig? Eller kanskje en generasjonsbolig? Eller ønsker du bare å bo moderne og med god plass? Da bør du bevilge deg en befaring i denne elegante nye boligen som nå skal selges.

 

 

– Her har vi virkelig forsøkt å lage en flott og stilren moderne bolig, forteller Hanne Berit Sunde og eier Tommy Haga til Lokalavisen. Lokalavisens utsendte har fått en «snikbefaring» i det siste prosjektet levert av T. Haga Maskin, og vi lar oss imponere over både standarden og planløsningene. – Det har vært viktig for oss å få til en fleksibel bolig som kan tilpasses mange livssituasjoner, sier Hanne Berit som har lang erfaring med å utvikle gode boliger. – Det kan være familie med mange og store barn, eller passe godt dersom du vil ha foreldre eller svigerforeldre boende i huset. Eller bare leie ut i underetasjen. Boligen er bygget i en moderne stil og har et bruksareal på hele 275 kvm. Det som også er spesielt kjekt med denne boligen, er løsningen med fantastisk takterrasse med unike solforhold.

 

Gjennomført og gjennomtenkt

– Beliggenheten i dette villa­strøket er fantastisk, mener Tommy Haga. – Derfor har vi virkelig prøvd å tilføre eksklusive kvaliteter i denne nye moderne funkisvillaen. Og Lokalavisens utsendte må innrømme at det er sjelden vi har fått anledning å se en bolig med så gjennomførte og gode løsninger. Her mangler det ikke noe. Stil og profil er stikkordet med tanke på høy kvalitet i materialvalg, farger, belysning og tekniske innretninger. Underetasjen og første etasje har blant annet slipte betonggulv. I hovedstuen er det heltre eikespiler i taket og heltre 1-stavs parkett på gulvet. Hele tomten er flott opparbeidet med stilfulle detaljer og spennende løsninger. Funkisperlen har mange gode uteplasser tilpasset årstider, sol og vindforhold.

 

Boligens innhold

I første etasje er det to innganger til en stor entré med god garderobeplass. Den ene inngangen går gjennom garasjen. Å gå tørrskodd fra bilen og inn i huset er en drøm for mange. I tillegg er det hagestue med utgang til terrasse og hage, og hele tre soverom. I samme etasje er det bad, vaskerom og en praktisk bod for oppbevaring med direkte adkomst fra dobbelgarasje. Når du kommer opp i andre etasje, er det romslig stue og kjøkkenløsning på nesten 50 kvm. Store vinduer og god utsikt. Fra stuen går du direkte ut på en vidunderlig takterrasse på 47 kvm. Dørløsningen er i glass og har fire felter som alle kan åpnes. Det gir en total åpning til terrassen på fire meter. I andre etasje befinner det seg også et godt soverom med walk-in garderobe og eget bad med to dusjer, samt et gjestetoalett. Hoved soverommet har plassering mot nord, og har direkte utgang til egen balkong. Underetasjen har egen inngang og har mange bruksmuligheter. Den kan fungere som en egen boenhet, fordi den har eget kjøkken, bad, stue og egen inngang. Eller som en del av resten av boligen, da det er dør mellom de to enhetene. I tillegg har underetasjen to rom som kan brukes til kino, treningsrom eller lignende. Denne delen av boligen passer utmerket for «voksne» ungdommer eller andre familiemedlemmer.

Helt nytt og moderne

– Det er noe eget med å flytte inn i en helt ny bolig som ingen har bodd i tidligere, mener både Hanne Berit og Tommy. – Her får du en lys og trivelig moderne bolig med unike kvaliteter. Boligen er helt ferdig innredet og har gode muligheter for fleksibelt bruk med det store arealet i tre etasjer. Overtakelse etter nærmere avtale.

 

Velkommen til visning søndag

Det arrangeres visning søndag 2. oktober fra kl. 17.00-18.00. Ta gjerne direkte kontakt med Hanne Berit for visning på andre dager eller andre tidspunkt.

Visning søndag 2. oktober kl. 17.00 – 18.00
Ta gjerne kontakt for andre visningstidspunkt.

T. Haga Maskin er totalentreprenør
De siste to årene har T. Haga Maskin AS gått fra 10 til 30 ansatte, med solide økonomiske resultater. Virksomheten er utvidet fra graving, hage, anlegg og betong til at selskapet nå er en total­entreprenør. Det betyr at T. Haga Maskin har egne tømmermenn, rør­leggere, elektrikere, malere og flis­leggere. Det satses nå stort på utvikling av unike, moderne, store boliger. For tiden er det mange spennende funkisboliger under bygging i hele Stavanger området. Selskapets unge ledelse er fokusert på vedlikeholdsfrie og solide løsninger som varer. Det fokuseres blant annet på pussede overflater, aluminiumsbeslåtte vinduer og granitt i uteområder. Dersom du er på jakt etter en helt spesiell bolig i et bestemt område, er det bare å ta kontakt.

På jakt etter tomter
T. Haga Maskin AS er hele tiden på jakt etter nye områder som egner seg til boligbygging. Det kan være enkeltomter, hage­tomter eller større områder. Bedriften har høy kompetanse og lang erfaring i utvikling av tomter og vil raskt kunne gi en vurdering over hvilke muligheter som finnes, og hvilke verdier tomten har. Ta kontakt dersom du har noe som er regulert eller som kan reguleres.


Annonse

© 2019 - Lokalavisen -- Design/layout: Blest.no