ANNONSE

MOTOR

rf-service i hillevåg – spesialister på sitt område


Her er bil og båt i de rette hender!

Tekst: ROlf Schreiner

Foto: Paulo Pagani / RF-ServicePublisert: 28.09.2016

Reidar Undset og Alexandra Eva Lind ønsker velkommen.


Fakta:

RF-Service

HVA:

Båt- og bilpleie av høy standard – 
ute hos kunden eller på verkstedet 
i Hillevåg.


AKTUELL MED:

Det nærmer seg slutten på båt­sesongen – er det på tide med en sjekk?


HVOR:

Hillevågsveien 87, 4016 Stavanger.


KONTAKT:

Telefon: 940 30 992

E-post: rf.service@live.no


Reidar Undset


Alexandra Lind

Mobil: 469 12 644


WEB:

www.rf-service.no

Forkortelser kan stå for så mangt. Navnet RF-Service betyr rett og slett Reidars Flexi-Service, og det forteller tydelig hva Reidar Undset la opp til da han startet firmaet for fem år siden: Fleksibel hjelp innen bil- og båtpleie. Biler og båter kan hentes og bringes til og fra verkstedet i Hillevåg, eller Reidar kommer ut til kunden og utfører oppdraget der. Resultatet er det samme: Skinnende rent og glinsende blankt.

Ryktet om Reidars dyktighet har spredd seg blant både firma og privatpersoner. Dermed ble oppdragsmengden av en slik grad at han trengte forsterkninger. De siste tre månedene har Alexandra Eva Lind tatt seg av boning og polering av biler i verkstedet, mens Reidar for det meste er på farten mellom båthavner og diverse firma i båt- og bilbransjen. De har begge et klart mål om å prestere det lille ekstra – etter behandling skal bilen eller båten fremstå enda flottere enn kunden hadde forventet. Da går jungeltelegrafen ut til folket – fornøyde kunder fører til nye kunder.

Blant firma som RF-Service samarbeider med, er Tveit AS, Siddis Motor AS, Rogaland Maritime Senter AS og Åmøy Havn.

Mobil og rask service, sommer som vinter

– Jeg begynte i det små i 2011, og jeg var nok ganske alene om min forretningsidé, forteller Reidar. – Jeg fikk en kompis i et trykkeri til å lage noen enkle «flygeblader» hvor jeg sa hva jeg kunne utføre innen bil- og båtpleie. Jeg reiste rundt og delte ut disse i miljøene der bil- og båtfolk ferdes, og etter hvert ble det brukbar respons. At jeg hadde fagbrev som oppretter og lang erfaring som trailersjåfør – i tillegg til at jeg hadde bil og båt som hobby – kom godt med når fagpraten ble litt teknisk.

I dag driver vi en allsidig pleie-service både til vanns og til lands. Alle som har en båt som trenger litt kjærlig pleie, stoffing, oppfrisking av treverk o.l., kan med fordel ta kontakt. Vi skal love å overraske! Og har du et kjøretøy som trenger å friskes opp i lakk & krom, så er verkstedet vårt i Hillevåg et smart og riktig valg.

Båtpleie på mange nivåer

– Båtpleie er selvsagt avhengig av båtens tilstand i utgangspunktet, sier Reidar. – Er båten matt og oksidert, blir den først vasket med avfettingsmiddel, deretter blir den vannslipt. Etterpå går vi over båten med rens, for så å legge på et lag med båtvoks.

Er båten godt tatt vare på i utgangspunktet, vaskes den grundig ren med båtvask, for deretter å vurderes for videre rens eller behandling. Til slutt legges gjerne på et lag flytende hardvoks, eller toppvoks som tåler opptil 200 °C og har halvannet års holdbarhet.

Bunnstoff velges i utgangspunktet av båteier, da dette selvsagt blir kjøpt inn individuelt til hver båt. Før påsmurning blir båten gått over, og alt løst stoff blir fjernet for deretter å bli primet.

Fenderlist renses og behandles så med en plast/gummi-fornyer.

Vi kan også slipe, olje/lakkere treverket på båter – som badeplattformer, akterdekk, rekker m.m. Og vi kan ta mer omfattende trearbeid, som å fjerne lakk o.l. på skrogsider. Da brukes gjerne varmepistol eller propanbrenner.

Pleie av storbil/personbil/MC

– Transportbransjen er en travel og aktiv bransje, sier Reidar videre. Det er viktig å ta vare på bilens utseende – både for transportselskapet og dets kunder. Vi kan gjøre en travel arbeidsdag lettere ved å sørge for at bilene ser friske og fine ut. Vi har både metodene og produktene til å få din storbil til å se godt ut.

Det samme gjelder selvsagt både personbiler og motorsykler. Kyndige hender, riktig verktøy og topp kvalitets pleieprodukter gjør at du blir mer enn fornøyd.

Egne metoder gir 
ekstra godt resultat

– Jeg er ikke redd for å si at kundene har lov å forvente noe ekstra av oss, sier Alexandra, som nå har hovedansvaret for bilpleie på verkstedet i Hillevåg. – Jeg har gått i god lære hos Reidar, og han sier at han har hatt fem år med gode tilbakemeldinger. Vi legger sjel og ære i det ferdige resultatet – bilen skal skinne! Målet er et «Wow!» uttrykk fra kunden som dermed kjører smilende ut og gjerne skryter av oss til andre.

Vi tar oss tid til å lytte til kundens ønsker og meninger, dermed kan vi lettere følge de forventningene som settes til oss, og det kvalitetsnivået vi ønsker å ligge på.

Skikkelig avfetting før polering og behandling med det ypperste innen verktøy og produkter, gjør at vi garanterer 18 måneders glansholdbarhet. Og hos oss får bilen full skumvask før sjampovask.

Vår bilpleie er av en så høy standard at vi er ikke de billigste i markedet – men vi er heller ikke de dyreste, konkluderer Alexandra.

Også transporttjenester

Reidar stiller også opp på varierte transportoppdrag. Han leies ut som sjåfør, kjører følgebil for spesialtransport, frakter varer med egen bil, transporterer båt til og fra sjøen – og han er behjelpelig med å organisere større oppdrag. F står fortsatt for Flexi.

Salg av produkter

– Vi driver også med salg av flere typer pleieprodukter, sier Alexandra. – Vi er nøye på kvaliteten og har valgt leverandører på øverste hylle. Dette gjelder f.eks innen såpe, polering, avfetting, interiørvask og kalesjevask – og ikke minst Pro-Long smøremidler

I tillegg er vi forhandler for Kamled, og leverer dermed LED-produkter innen lykter, arbeidslys og ryggekamera til store transportfirma. Akkurat det tror vi bare vil øke i omfang – LED er fremtiden!

Det er bare å ta en tur innom oss her i Hilevågsveien 87, så skal vi love å finne det du trenger. Og vi er aktive på Facebook, avslutter Alexandra.

Tjenester 
innen bilpleie:

• Utvendig sjampo-vask/skumlegging 

• Utvendig avfetting/vask 

• Lett innvendig rengjøring

• Full innvendig rengjøring

• Boning/polering inni dører

• Lakkrens/polering

• Innvendig rens

• Fjerning av dekor

• Reparasjon av småskader

• Motorvask

• Spyling under bil

• Polering av felgerAnnonse

© 2019 - Lokalavisen -- Design/layout: Blest.no