ANNONSE

HELSE & LIVSSTIL

nå med oppfølging på tannklinikk i sandnes


Tannturisme – spar opptil 70 % på tannbehandling

Tekst: Randi Sørensen

Foto: Dental


Publisert: 28.09.2016

Torbjørn Hegstad fra Bykle får detaljert informasjon fra tannlegen om ulike behandlinger.


Fakta:

Dental Norge AS


Aktuelt med:
Dental Norge tilbyr tann­behandling i utlandet, med muligheter for konsultasjon og etterkontroll på egen tannklinikk på Forus.


HVOR:
Trim Towers, 
Larsamyrå 18, 4313 Sandnes


Kontakt:
Tel: 513 11 800 

forus@dentalnorge.no


Web:
www.dentalnorge.no

Dental Norge har behandlet norske pasienter ved egen tann­klinikk i utlandet i 10 år, 
og kan tilby et trygt alternativ for de som ønsker å gjennomføre nødvendig tann­behandling i utlandet.

 

Et trygt alternativ

Med sine 4 tannklinikker tilbyr Dental Norge et trygt alternativ for kunder som ønsker å gjennomføre tannbehandling i utlandet. – Ved klinikken i Sandnes kan våre kunder få et fullverdig oppfølgingstilbud ­etter endt behandling i utlandet. Dette øker tryggheten av å utføre nødvendig tannbehandling i Ungarn eller Serbia, forteller Sara ­Desmond Salai, som er pasientansvarlig ­sykepleier hos Dental Norge.

Klinikkene i utlandet ligger ca. 30 minutters kjøring fra hverandre, og begge er situert på et hotell for å gjøre tannbehandlingen så komfortabel som mulig for pasientene. Kundene blir tatt imot på en ny og moderne tannklinikk, som også er den største private tannklinikken i Serbia. Våre norske ansatte som er ved klinikkene våre i utlandet, er til stede under hele behandlingsforløpet, og bistår kundene ved behov.

– Det er mange som setter pris på å kunne kommunisere på norsk hos tannlegen i utlandet. Det faktum at alt er organisert under hele oppholdet bidrar til å gjøre oppholdet mer komfor­tabelt, forteller Sara Desmond.

 

Opptil 70 % lavere pris og mulighet for HELFO-refusjon

Torbjørn Hegstad sier at be­sparelsen er en viktig årsak til at han valgte å utføre tannbehandling i utlandet, og er fornøyd med at besparelsen ble over 50 % sammenliknet med tilsvarende behandling i Norge – selv når man inkluderer reise og opphold. – Dental Norge arrangerte hele turen, de bestilte flybillettene, ordnet med hotell og tannlegetimene. Jeg ble også hentet av Dental Norges norsktalende personell på flyplassen og bodde på hotell i tilknytning til tann­klinikken.

Under behandlingen var det alltid en norsktalende person tilstede, slik at jeg følte meg godt ivaretatt under hele oppholdet, sier han.

 

Behandling på Forus eller utlandet? – Valget er ditt!

Ved tannklinikken i Sandnes er det når som helst mulig å utføre både konsultasjoner før nedreise og etterkontroller etter behandling. Det er også mulig å kombi­nere behandling her hjemme med rimeligere behandling i utlandet.

– De som vurderer tann­behandling i utlandet, har nå mulighet til å få en gratis konsultasjon ved klinikken i Sandnes tirsdag 11.10. og onsdag 12.10. Det er viktig at man ringer for å reservere en time, for de pleier å fylle seg opp ganske fort, forteller Sara.

 

Reis alene eller 
bli med på gruppetur

Dental Norge arrangerer jevnlig gruppeturer, og det er et bra alternativ for kunder som ønsker å reise sammen med andre. – Vi har mellom 20 og 30 nordmenn på klinikkene til enhver tid, men vi ser at det er mange som ­foretrekker å reise sammen med andre, og arrangerer derfor gruppe­turer hvor en av våre ansatte fra Sandnes blir med på reisen. Den neste gruppeturen blir 18. oktober med retur 26. oktober. Her har vi begrenset med ­plasser, og fort­løpende påmelding, sier Sara.


Annonse

© 2019 - Lokalavisen -- Design/layout: Blest.no