ANNONSE

HUS & HAGE

ny enebolig på stokka i stavanger


Solland tok alt det elektriske

Tekst: Rolf Schreiner

Foto: Paulo Pagani


Publisert: 12.10.2016

Fornøyde med ­samarbeidet – Sissel Ervik Thorstensen, ­elektriker Espen ­Hansen og prosjektleder Henning Dale (foran).


Fakta:

Solland

HVA:

Dyktige fagfolk foretar alle ­typer elektriske installasjoner og ­ventilasjonsløsninger for privat­personer og bedriftsmarkedet. ­Firmaets slagord: Skikkelig håndverk.


AKTUELL MED:

Elektrikeren på Storhaug inviterer til nærkontakt med alle byens inn­byggere.


HVOR:

Pedersgata 110, 4014 Stavanger 


ÅPNINGSTIDER:

Mandag – fredag kl 07:30 – 15:30


KONTAKT:

T: 51 85 82 00

E: post@solland.no


WEB:

www.solland.no

I ett års tid har naboene i Lupinveien på Stokka sett et nytt, flott bygg reise seg. Og Solland Elektro har vært med fra første stund – med ansvar for alt elektrikerarbeid. Når familien nå er flyttet inn i ny bolig, går det mot slutten av et teamwork hvor byggherren har hatt et tett og nært samarbeid med prosjektleder og elektriker hos Solland. Begge parter er storfornøyd.

Da Sissel Ervik Thorstensen med familie kjøpte Lupinveien 7 i 2014, var ønsket deres å bygge et helt nytt, moderne hus med funksjonelle løsninger. Først fikk de ikke tillatelse til å rive det gamle huset, og planene ble da å foreta en kraftig renovering. Men så fikk de likevel godkjent søknaden om helt nytt bygg, og sivilarkitekt MNAL Kari Halvorsen ble valgt som arkitekt. Byggefirmaet Front fikk i oppdrag å reise det 270 kvm store huset.

Valget falt på Solland

Rivningen foregikk i oktober/november i fjor – mens anbudene kom inn fra diverse firma med hensyn til alt håndverk og fagarbeid som skal til i et nytt hus. Når det gjaldt elektrikerarbeidet, falt valget på Solland Elektro.

– Vi presenterte en totalløsning for det elektriske anlegget – det vil si all strøm og belysning ut fra Smarthus-prinsipper, og vi fikk jobben bl.a. fordi vi lå lavest i pris, forteller Henning Dale som er prosjektleder hos Solland Elektro.

Elektriker Espen Hansen sjekker kalenderen i mobilen og legger til: – Og jeg begynte å jobbe her den 17. desember i fjor, en uke før julaften.

Positive og løsningsorienterte

Nå kan familien snart feire første jul i nytt hus, og stemningen vil i hvert fall ikke bli ødelagt av dårlig belysning. Sissel forteller: – Arkitekten har fra første stund vært sterkt involvert i valg av lamper, spoter, stikkontakter og brytere, og jeg har selv hatt klare meninger om hva som ønskes. Dette var aldri noe problem for Solland – alt kan tydeligvis skaffes og alt kan fikses. Jeg er skikkelig imponert over den positive holdningen Henning og Espen har vist gjennom hele prosessen. Selv våre helt spesielle ønsker ble møtt med et smil, og hvis Espen var usikker på plasseringen av en stikkontakt, ble jeg hentet inn til befaring før vi ble enige. Sam­arbeidet har gått helt knirkefritt, og jeg har ingen problemer med å anbefale Solland Elektro til andre, avslutter Sissel.

Elektrikeren på Storhaug

Solland-bygget er velkjent for alle som ferdes innover i østre bydel i Stavanger. Det store hjørnehuset i Pedersgata 110 med det røde Solland-skiltet har lenge vært en form for landemerke i området ved Badedammen.

Alle som har planer om å skifte ut kjøkken eller bad, eller foreta en større ombygging av hus eller hytte, vil ha bruk for elektriker. Og i mange eldre hus er det garantert smart å sjekke om sikringsskap og hele det elektriske anlegget er modent for utskiftning. Tenk trygghet – snakk med Solland.


Annonse

© 2019 - Lokalavisen -- Design/layout: Blest.no