ANNONSE

HELSE & LIVSSTIL

nyhet: hudterapeut og makeupartist elisabeth s. benning 
har åpnet salongen «FACE | me» på kilden 


Klart du kan få tilbake vakker hud!

Tekst: Helene Stenhaug

Foto: Paulo PaganiPublisert: 26.10.2016

Hudterapeut og makeupartist Elisabeth S. Benning kan gi deg en ­avslappende fritime fra hverdagen.


Fakta:

FACE | me


HVA:
FACE | me er en nyetablert hudpleie­salong med fokus på ren hud, velvære og gode resultater. 
FACE | me tilbyr: Hudpleiebehandling for alle aldersgrupper, makeup, kurs, voksing og massasje. Det er også flere nyheter/behandlinger rett 
rundt hjørnet.


Aktuell med:
Bestill en valgfri hudpleie­behandling, og få gratis makeupveiledning på ­kjøpet. Kampanjen gjelder ved ­bestilling innen 9. november.
Makeupveiledningen kan fåes på gavekort (topp julegave)!


Hvor:
KILDEN Helsesenter, 
Gartnerveien 15, 4016 Stavanger


Kontakt:
Bestill tid ved å ringe 9700 3223 eller online via nettsiden.


Web:
www.face-me.no

Facebook: facemekilden

Instagram: facemekilden

Når vi blir eldre, endrer huden seg. Vi mister kanskje både spenst, glød og fukt. Kremer lover det ene og det andre, og det informeres om injeksjoner hvor enn man snur seg. Spørsmålet er: Hvordan kan du, på en naturlig måte, sørge for en strålende hud fra 40-, 50-, 60-års alderen og oppover?

– Det er mange naturlige og enkle rutiner du kan utvikle. De valgene du tar for huden din nå, vil på­virke aldringsprosessen. Det er langt ifra kun gener som spiller en rolle her, sier Elisabeth, som har over 15 års erfaring i bransjen. Hun er opptatt av renhet og personlighet, og god hudpleie med gode rutiner spiller en viktig rolle om man skal nå målet om en strål­ende hud.

– Sminke og farger kan vi ­bruke for å få frem personligheten vår, påpeker Elisabeth.

Etter lang fartstid som både hudterapeut og makeupartist, ble det naturlig for henne å starte en salong som representerte begge ­deler. Både hudpleie og sminke. Jeg testet ut en deilig fukt­behandling, og jeg lover deg – et besøk her, er et must om du tar huden din alvorlig.

Revolusjonerende og 
naturlig anti-age

Hos FACE | me kombineres det beste fra planteriket med det beste fra teknologiens verden for å oppnå maksimal effekt. Ønsker du å unngå medisinsk behandling, men er redd en «normal» krem ikke gjør jobben? Da finnes heldig­vis en mellomting.

– Jeg har valgt ut et par produkt­serier jeg virkelig synes har en fantastisk effekt på moden hud. ­Merkene er internasjonalt anerkjente og dokumenterte. Jeg ­bruker dem i salongen, sammen med appa­rater, og du følger opp med hjemmebehandling. De utvalgte ­seriene er CARITA og Elisabeth Arden PRO. CARITA er en av verdens mest eksklusive anti-age-­serier som tilbyr det ypperste av kvalitetsprodukter og behandlinger innen ansikt, kropp, sol og hår. Utover produktene brukes appa­ratet, ­Cinetic lift, forteller ­Elisabeth.

 

Hvordan fungerer apparatet til CARITA-serien?

– Cinetic Lift er et høytekno­logisk apparat som benytter seg av en kombinasjon av mikrostrøm, led-lys og ultralyd. Apparatet gir mange muligheter og kan enkelt tilpasses den enkeltes behov og ønsker. Det er utrolig kjekt å jobbe med dette apparatet. Nettopp fordi det kan gjøre så mye forskjellig. Ønsker du en oppstramming eller en dyprens? Har du store porer og urenheter? ­Linjer? Cinetic lift fikser det meste! Vi får som regel et synlig resultat allerede etter én behandling. Appa­ratet sam­arbeider med produktene, som da trenger enda dypere inn i hudens bindevev, forklarer ­Elisabeth.

CARITA er et godt og naturlig alternativ til kosmetisk kirurgi. Den øker collagenproduksjonen, toner musklene, øker spenst og redu­serer linjer samtidig som den gir en gjennomfuktet hud full av glød og vitalitet. FACE | me er faktisk en av kun to salonger i ­Stavanger som tilbyr denne eksklusive metoden. Carita er verdens­kjent, brukes av kjendiser og har fått massiv medie­omtale. Den britiske avisen «The ­Telepgrah» har en omtale av behandlingen og sier at etter alle­rede første behandling ser det ut som du har vært på en god ferie. Allikevel må behand­lingen gjentas for varige resultater.

– Skal du i bryllup, på en viktig konferanse eller andre eventer hvor du vil føle deg på topp, kan det være lurt å ta en CARITA-behandling i forkant. Det holder faktisk med kun én behandling for å friske opp og stråle til en dagsevent, sier Elisabeth.

Når hun behandler med ­CARITA, blir produktene og appa­ratet brukt sammen, og hjelper alle aldersgrupper til en finere hud. En aldrende hud har ekstra godt utbytte.

– Det handler ikke om å være redd for aldring, men å utnytte hudens naturlige potensiale og faktisk kunne ha en flott hud til ethvert nytt tiår man runder, ­smiler Elisabeth.

 

Arden PRO – en unik serie

I tillegg til CARITA bruker ­Elisabeth serien til navne­søsteren. Nemlig Elizabeth Arden. PRO­ serien er et forskningssam­arbeid mellom en av verdens mest innovative og ledende hudpleie­forskere Joe Lewis og Elizabeth Arden. Elizabeth Arden PRO tilbyr profesjonelle behand­linger med kjemiske peelinger som behandler de vanligste be­kymringsområdene innen hud­, og er utviklet for raske og synlige resul­tater uten omfattende bieffekt.

– Elizabeth Arden PRO er noe vi kaller Cosmoceuticals som betyr at den ligger i grenseland mel­lom å være kosmetisk og medi­sinsk. Fokuset er ikke på velvære, men heller på effektive og varige resultater. Vi kan her jobbe med urenheter, pigmenteringer, grove porer, slapp hud og linjer, for­klarer Elisabeth. Denne serien er den best dokumenterte serien i verden, og her er det snakk om den høyeste graden av dokumenta­sjon som finnes – publika­sjon i medisinske tidsskrifter!

 

FACE | me gir deg avbrekket du trenger

– Her er det ikke samlebånd. Jeg tar meg alltid god tid til deg, og er svært grundig i mitt arbeid. Resul­tatet og opplevelsen skal alltid være optimal, smiler ­Elisabeth. Hun påker at hvis folk tror de kan haste inn for en øyenbryns­voksing, må de nok beregne litt mer tid.

– Jeg gjør en grundig jobb, og dette blir din fritime fra hver­dagen, presiserer hun.

Under min ansiktsbehandling fikk jeg jammen meg en nakke­massasje også! – Er dette normalt? spør jeg. Elisabeth trekker på smile­båndet. Senest i dag hadde hun en kunde som kom til øyebryns­voksing, og fikk seg en hodebunnsmassasje på kjøpet.

– Jeg gjør gjerne dette i stedet for å bare sitte der, mens en krem eller farge skal virke, forklarer den blide hud­terapeuten.

 

Makeupkurs, brud og utdrikningslag

– Jeg er veldig fleksibel og kan utføre sminke til alt fra TV/film, teater og Halloween til brud og selskaper. Skal du på et viktig jobbintervju, kan jeg for eksempel legge en pen dag-makeup, sier ­Elisabeth. Hun driver også med kursing og kan holde kurs i sine egne lokaler, komme hjem til deg eller på den lokasjonen du ønsker enten det gjelder bryllup, fest eller andre eventer. De vanligste oppdragene er make­up og hudpleie til brud.

– Jeg har gjort mange sesonger med makeup til brud. Her setter man opp god tid, gjerne også til behandlinger, og passer på at alt ligger til rette for en nydelig hud og personlig sminke på bryllupsdagen, sier Elisabeth.

 

5 tips til voksen og 
vakker hud

1. Be om hjelp! Finner du de rik­tige produktene til DIN hud, ­fører det automatisk til at du gjennomfører hudpleie­programmet ditt fordi du ser rask forbedring.

2. Gjør daglig pleie av huden til en rutine. Rens og en dagkrem med solfaktor og antioksidanter et MINIMUM! For gode resultater trenger du også serum, nattkrem og øyekrem daglig, samt peeling og gjerne en maske ukentlig.

3. Bruk solbeskyttelse. Gjerne hver dag − uansett sesong.

4. Kutt ned inntak av sukker.

5. Oppdater sminkerutinen din fra 80/90-tallet.

... og ALDRI tenk at det er for sent å begynne å ta vare på huden!


Annonse

© 2019 - Lokalavisen -- Design/layout: Blest.no