ANNONSE

SAMFUNN

madlamark kirke søndag 13. nov. kl. 18:00


WORK FOR LOVE med konsert og moteshow

Tekst: Berit Glittenberg


Publisert: 09.11.2016

For andre år på rad er det klart for arrangement Work for Love i Madlamark kirke. Hele arrangementet er drevet frem på frivillig basis, hvor alle inntekter går uavkortet til Work for Love Sewing School, Sør Afrika.

Gerd Vikingstad har vært i Sør Afrika og vært med å starte en syskole for afrikanske kvinner i township. For kvinner som har liten eller ingen mulighet til en yrkesaktiv fremtid. Det er i samarbeid med den lokal organisasjonen: Work for Love, www.workforlove.co.za

Det er Gerd Vikingstad som står bak arrangementet og hun vil denne kvelden fortelle om prosjektet og om den positive utviklingen som skjer.

Alle er velkommen til Madlamark kirke søndag 13. november kl. 18:00. – Bli med oss og bidra til en bedre fremtid for dine medsøstre i Sør Afrika som bor i slummen. Hjelper vi kvinnene, så hjelper vi også barna, oppfordrer Vikingstad.

Kvelden blir fullspekket med underholdning og utlodning av flotte gaver.

Vigdis Eidsvåg vil bidra som programleder og med underholdning.

Det blir konsert med duoen So Are We m/ vokalist Guro Maria Vikingstad og gitarist Stian Haslie. Anders Brunvær Hauge bidrar på piano. So Are We er nå klar for utgivelse av egne låter.

Moteshow av norsk design v/ Oleana og den lokale håndverksbedriften, Ullform. Lene ­Vikingstad vil introduserer mote­visningen.

Inngangen for kvelden koster kr. 200,- og inntektene går uavkortet til prosjektet.


Annonse

© 2019 - Lokalavisen -- Design/layout: Blest.no