ANNONSE

HUS & HAGE

vest montasje: innglassing av balkong og terrasse


Forleng sommeren i begge ender!

Tekst: Rolf Schreiner

Foto: Paulo Pagani og Vest MontasjePublisert: 07.12.2016

Fakta:

Vest ­Montasje AS

HVA:

Selskapet foretar innglassing av balkonger/terrasser og montering av hagestuer for hus og hytte.


AKTUELL MED:

Ny leverandør av innglassings­systemer – finske Lumon er anerkjent i markeder over hele verden.


HVOR:

Monterer i hele distriktet – med ­utgangspunkt fra Bedriftsvegen 3, 4353 Klepp Stasjon.


KONTAKT:

T: 91 70 40 65

Salgsansvarlig Rolf Halleland

M: 982 12 509

E: rolf@vestmontasje.no


WEB:

www.vestmontasje.no

De aller fleste i vårt distrikt vil vel ønske litt mer sol, sommer og varme – hvis muligheten var til stede. Og faktum er at for dere som har balkong eller terrasse, er det fullt mulig å få et nytt favorittrom for alle årstider. Et flott sted for sammenkomster, hobbyer, en miniatyrhage, for å lese en bok, eller bare slappe av og nyte nærheten til naturen utenfor. Mulighetene for ny trivsel og glede er mange – og løsningen er innglassing.

– Vi hjelper folk med å utnytte sitt uteareal, øke verdien av ­boligen – og ikke minst forlenge de trivelige utestundene. Vi stenger for vinden og åpner for ­solen. Med innglassing kan vi for­vandle ditt ubrukte balkongsted til ditt favorittsted i huset, hele året. På vind- og regnfulle dager og på kjølige dager holder glasset været ute, og på vakre sommerdager åpnes det uttrekkbare glasset for sol og frisk luft.

Dette sier Kjetil Helliesen som er daglig leder i Vest Montasje AS. Selskapet er to år gammelt, har seks ansatte og holder til på Klepp Stasjon. Selskapets virksomhetsfelt er innglassing av altaner/balkonger/terrasser og montering av hagestuer for hus og hytter.

Flere typer innglassing

Innglassing betyr akkurat det som det høres ut som. Du tar et område og dekker det med glass. Det kan være en veranda i en leilig­het eller en terrasse fra et hus eller i en hage. Ifølge ­Helliesen er det bare fantasien som setter grenser for hva du kan glasse inn – så lenge du har en vegg som utgangspunkt.

– Det blir ditt nye uterom, beskyttet fra dårlig vær. Glasset kan komme i mange ulike, justerbare versjoner. Det betyr at du for eksem­pel kan åpne den ene siden for solen og stenge den andre for nordavinden – eller la det stå helt åpent en varm sommerdag. Med innglassing blir balkongen et bindeledd mellom det å være ute og inne, og du vil oppleve at stuen forlenges ut i fri natur. Du kommer til å elske ditt nye og luftige rom, sier Kjetil, og han fortsetter:

– Innglassing er perfekt for dere som har hus eller hytte med flott utsikt mot sjø, vann, skog eller fjell. Hvorfor skal du sitte inne og kikke mot de fire veggene? Kom deg ut og nyt naturen, hele året.

Det finnes ulike typer inn­glassing – den mest populære er så usynlig at det er vanskelig å se fra utsiden om det er glass der ­eller ikke.

Større bruksareal –

økt verdi på boligen

– Du får et ekstra rom i huset. Sett inn en varmeovn og innred rommet – så får det større bruksverdi. Og husk, nå kan hage­møbler og puter ligge ute uansett vær og vind. Beboerne får nytt oppholdsrom – nær ute­områdene – til en fornuftig pris, sier Kjetil.

– Det er også klart at innglassing vil øke boligverdien – det vil du ha glede av hvis du vurderer å selge. Prisen du betaler for innglassing er betydelig lavere enn verdistigningen på boligen.

Nytt samarbeid med

anerkjent, finsk produsent

– Når det gjelder rammeløst balkong­glass, har vi nylig skiftet leverandør, og jeg er stolt av å si at vi fikk velge på absolutt øverste hylle, forteller Kjetil.

– Den finske produsenten ­Lumon er blant Europas største på sitt felt, og de har opparbeidet seg et enestående renommé gjennom mange år med forskning og langsiktig produkt­utvikling. ­Lumon er markedsleder i ­Finland, der stort sett alle nybygg har innglassing som standard.

Lumon var også det første selskapet i Europa som fikk CE-merking for sine balkongglass-­systemer. Over en million fornøyde kunder har gjort Lumon til en av verdens ledende aktører innen innglassing. Kompromissløs kvalitet har virkelig betalt seg – Lumons innglassing er preget av elegant design, lang holdbarhet og stor brukervennlighet.

Og det er med glede jeg forteller at innglassing fra Lumon allerede er på plass i flere store utbyggingsprosjekter her i ­distriktet, sier Kjetil.

Gratis og uforpliktende befaring

Har du en terrasse eller balkong som du skulle ønske du fikk benyttet bedre? Føler du at sommerkveldene blir for korte, fordi du må trekke innendørs?

– Da kan vi i Vest Montasje komme på en befaring og ta nødvendige mål mens vi prater om ditt behov. Så lager vi skisser/­tegninger, og du får helt kostnadsfritt et forslag til hvordan du kan øke nytteverdien av dette arealet. Er du i et sameie eller borettslag, kan vi ta et møte med styret og lage en avtale, avslutter Kjetil.

Ikke vent til våren – 
slå til nå!

Er du klar for å forlenge sommeren i begge ender? Ønsker du mer sol og varme inn i eget bomiljø?

Snakk med Vest Montasje. Og hvis du ønsker å nyte gledene som innglassingen gir, allerede til våren, er det litt sent å vente til påske. Da er mange på ­hogget. Ta kontakt nå før jul, så er du ­sikret montering i tide. Og du kan glede deg til ny tilværelse i nytt rom når solen kommer høyere på himmelen.


Annonse

© 2019 - Lokalavisen -- Design/layout: Blest.no