ANNONSE

KULTUR

29. januar 2017: alive produksjoner presenterer 
thorbjørn ­egners «dyrene i hakkebakkeskogen»


Nå kommer Klatremus og alle vennene hans til ­Stavanger!

Tekst: Pål Larsen


Publisert: 07.12.2016

Vel, alle er kanskje ikke venner sånn med en gang. Mikkel Rev er nok mest sulten han, men det vil Morten Skogmus gjøre noe med. Bestemor Skogmus flyr mellom trærne og Bakergutten baker pepperkaker så pepperskyen står. Bjørner og stabbursmus, pinnsvin og Harepus, rev og Klatremus; de er kanskje ikke enige om alt mulig, men alle er med når de må redde Brumlemann fra å bli solgt til sirkus!

Så bli med du også, så kan vi kanskje feire Bamsens fødselsdag sammen til slutt? Alive Produksjoner er stolte og glade over å kunne presentere Thorbjørn Egners tradisjonsrike mesterverk i Stavanger konserthus.

Morten Andersen fra Alive produksjoner sier at det blir den eneste stoppen i Rogaland i 2017. Så om du vil få med deg denne fantastiske familieforestillingen, så må du ta turen til Stavanger konserthus søndag 29. januar.

– Det er nå satt opp ekstra forestilling kl 18.00 samme dag sier Morten. – Billettene til den første forestillingen kl 15.00 ble utsolgt på utrolige 3 timer. Det er faktisk bare 300 ledige billetter igjen av ekstraforestillingen også.

Hva er grunnen for dette?

– Jeg tror Hakkebakkeskogen er en så tradisjonell fortelling i våre liv, at dette når ut til oss voksne også. Vi fikk faktisk telefon fra et par på 80 år fra Bergen som lurte på om de kunne få lov og komme og se showet uten unger. Det er jo helt utrolig og hyggelig at Thorbjørn Egners verden ennå er like populær.

– Vi vil ønske alle velkommen til en koselig aften. Billettene kjøpes på www.stavanger-konserthus.no Eller tlf: 51 53 70 00. Forestillingen varer i ca 1 time og 45 minutter inkl. pause.


Annonse

© 2019 - Lokalavisen -- Design/layout: Blest.no