ANNONSE

REISE

25. mai – 03. juni 2017


Drømmecruise i den kroatiske skjærgård

Foto: Carica/Celestyal Cruises


Publisert: 21.12.2016

Fakta:

Carica Cruise, Sport & Fritidsreiser

Hva: 

Distriktets største tilbyder av cruise.


Aktuell med: 

Drømmecruise i den kroatiske ­skjærgård fra 25. mai til 03. juni 2017.


HVOR: 

Jakob Askelandsvei 9, 4314 Sandnes

Breigata 11, 4006 Stavanger


Kontakt: 

Telefon 51 63 74 00

post@carica.no


Web: 

www.carica.no

Bli med til perlene i Adriaterhavet, her finner du pittoreske landsbyer, krystallklart vann og lune viker i et gjestfritt land.

Dag 1: Stavanger – Split

Avreise fra Sola om morgenen via Oslo direkte til Split. Transport til vårt hotell som ligger sentralt til. Vi møtes til felles middag om kvelden.

Dag 2: Split

Etter en deilig frokost blir vi møtt av vår lokale norsktalende guide som vil gi oss en flott sightseeing i gamlebyen. Resten av dagen til fri disposisjon. Felles middag om kvelden.

Dag 3: Split – Makarska

Deilig frokost på hotellet før vi blir brakt til skipet for innsjekking. Vi gjør oss kjent om bord mens vi cruiser den dalmatiske kysten. Stopp underveis med mulighet for bading og aktiviteter. Ankomst Makarska sen etter­middag. Mulighet for en spasertur mellom flotte bygninger med spennende arkitektur.

Dag 4: Makarska – Mljet

Avgang om morgenen med stopp i Peljesac, mulighet til en forfriskende svømmetur. Deretter ankomst øya Mljet som er en av de vakreste grønne øyene i Adriaterhavet. Denne perlen har uberørt natur og er rik på flora og fauna. Her bor det ca 1100 personer blant vinmarker, olivenlunder og frodige skoger.

Dag 5: Mljet – Dubrovnik

Etter frokost avgang til Dubrovnik som blir et av de mange høydepunktene på dette flotte cruiset. Nyt et vakkert skue «himmelen på jorden» sagt av den kjente forfatteren George Bernhard Shaw. Ankomst Dubrovnik om ettermiddagen. Vi har lagt opp til en felles guidet tur. Mer informasjon vedrørende tidspunkt fås om bord på skipet. Vi anbefaler også en spasertur på toppen av den 1940 m lange muren langs gamlebyen. Skipet ligger over natten i Dubrovnik.

Dag 6: Dubrovnik – 
Sipan/Trstenik

Vi tilbringer formiddagen i Dubrovnik før vi fortsetter til øya Sipan og den lille byen Trstenik. Her blir det bading før besøk til en lokal vinprodusent. Kapteinens middag om bord om kvelden.

Dag 7: Sipan/Trstenik – Korcula

Etter frokost avreise til øya Korcula som er fødestedet til Marco Polo. Vi ankrer opp i bukten utenfor Korcula for lunsj om bord. Ettermiddagen kan benyttes på land i denne vel bevarte byen fra 1200 tallet. Om kvelden blir det utflukt til en lokal landsby hvor vi får middag på ekte kroatisk vis.

Dag 8: Korcula – Hvar

Tidlig avreise mot Pakleni øya for lunsj, før vi ankommer øya Hvar, den mest solfylte øya i Adriaterhavet. Ettermiddag til fri disposisjon, og du har mulighet til å oppdage dette flotte unike stedet på egenhånd. Øya er også kjent for sin livlighet, utmerkede restauranter og barer. Overnatting i Hvar.

Dag 9: Hvar (Bol) – Split

Etter frokost cruiser vi mot øya Brac og den kjente byen Bol. Vi legger opp til svømming på ­Dalmatias flotteste strand «Zlatni Rat» det gylne horn. På grunn av vinden føyer sanden seg fram og tilbake etter vindretning. Bol er en typisk fiskelandsby som også er populær blant turister. Vi tilbringer dagen rundt Brac og prøver ut forskjellige rolige bukter til avslapning og svømming. Sent om ettermiddagen setter vi kursen mot Split hvor skipet blir liggende over natten. Felles middag for alle på en lokal restaurant om kvelden.

Dag 10: Split – Stavanger

Vi nyter vår siste frokost om bord og tar farvel med skip og mannskap. Transport til flyplass og fly hjem. Planlagt ankomst Stavanger om ettermiddagen.

Reisefakta:

Pris per person i delt dobbellugar kr 15.900,-

Tillegg hoveddekk kr 2000,- per person

Tillegg enkellugar/hotellrom kr 5900,-


Prisen inkluderer:

• Fly tur/retur Stavanger/ Split

• Dagens skatter

• Transport flyplass/hotell/skip

• Transport skip/flyplass 

• 2 hotellovernattinger i Split m/frokost og middag

• 1 sightseeingtur m/norsktalende guide i Split

• 1 sightseeingtur i ­Dubrovnik

• 7 netters cruise om bord 

• 7 buffet frokost

• 7 lunsjer (3 retters)

• 1 flaske vann daglig

• Vinsmaking i Korcula

• Landsbymiddag i Peljasac

• Kapteinens middag om bord

• 1 middag Split siste kveld

• Reiseleder fra Carica ved 20 påmeldte


Ikke inkludert:

• Reiseforsikring

• Tips om bord, anbefalt euro 25,-/30,- per person for hele uken.


Skipet er moderne med bl.a. air condition, Wi-Fi, safe og hårføner. Alle lugarer er utvendig. Rederi: Katarina Line


Vi tar forbehold om trykkfeil og endringer i program, samt valutakurser.Annonse

© 2019 - Lokalavisen -- Design/layout: Blest.no