ANNONSE

SPORT & FRITID

BÅTTEKNIKK HAR EKSPERTENE SOM HJELPER DEG


Gjør båten klar for ­sesongen – nå!

Tekst: Rolf Schreiner

Foto: Paulo Pagani


Publisert: 25.01.2017

Daglig leder Øystein Valle (fra høyre), kundemottaker/deleselger Mary Steinsland og 
mekaniker Sigbjørn Kant i Båtteknikk.


Fakta:

Båtteknikk AS

HVA:

Båtverksted og Volvo Penta-­forhandler. 6 servicebiler.


AKTUELL MED:

Klargjøring av båt før sommer­en.


HVOR:

Tømmerodden 1 (Bangavågen), 4077 Hundvåg


KONTAKT:

Telefon: 406 96 646

E-post: post@baat-teknikk.no


WEB:

www.baat-teknikk.no

Da er vi inne i 2017, og båt­sesongen er bare noen måneder foran oss. Har båten din fått nødvendig stell og ­service i vinter? Kanskje du burde la kyndige hender foreta vedlikehold ved å sjekke motor og elektrisk utstyr, smøre på bunnstoff, polere – i det hele tatt ta en grundig gjennomgang av båten for å gjøre den klar for sesongen.

Da bør du ta kontakt med Båtteknikk 
så snart som mulig.

Problemfritt båtliv starter hos Båtteknikk AS som holder til i Bangavågen på Buøy. Her ­ligger båtverkstedet som står til tjeneste for båtentusiaster i hele Rogaland.

Fem gode år 
med solid vekst

Båtteknikk AS ble etablert i 2012 av Øystein Valle, Mary Steinsland, Sigbjørn Kant og Tormod Alvestad, og de er fortsatt eiere av bedriften som startet sin ­virksomhet på Grasholmen.

Høsten 2014 flyttet Båt­teknikk til Tømmerodden 1 – der båtene kan tas imot innerst i ­Bangavågen. Her er større ­verksted, større delelager, og staben er økt til åtte personer.

Dyktige mekanikere med fagbrev står nå klar for å bidra til at du får 100 % glede av båtlivet under alle forhold. Ikke glem at båtmotoren er en kompleks greie hvor alt bør fungere ­skikkelig. La fagfolkene hos Båtteknikk ta den store sjekken – så kan du nyte sjølivet i trygghet.

Autorisert Volvo Penta-forhandler i Rogaland

– Vi selger Volvo Penta som er markedets mest sofistikerte båtmotorer med ytelse fra 12 til 800 hk, forteller Øystein Valle som er daglig leder i Båtteknikk.

– Dette er båtmotorer av høy klasse! Volvo Penta utvikler, produserer og markedsfører komplette diesel- og bensin­motorer med installasjonsutstyr – for alt fra små motorbåter til seilbåter og motorcruisere. ­Velger du en Volvo Penta-motor til båten, er du som båteier sikret mye båtglede, med stor grad av trygghet, samtidig som det øker båtens verdi og gir mulighet for service over hele verden. Et nett av forhandlere og service­verksteder i over 130 land gjør at du som Volvo Penta-eier aldri er langt unna kvalifisert service.

Det er bare å komme innom oss for å høre mer om Volvo Penta.

Tar imot alle typer båtmotorer

– Men vi er ikke ensporet på Volvo Penta, sier Øystein videre. – Skal vi være et kyndig verksted for det som finnes av båt­entusiaster, gjør vi vårt ytterste for å hjelpe alle kunder med akkurat deres ønsker og behov. Vi fikser og reparerer alle typer båter og båtmotorer (innenbords og utenbords), installerer elektrisk utstyr, utfører service på båten, smører på bunnstoff og polerer. Og vi oppgraderer utstyr – kanskje det er på tide med nytt toalett?

Reiser rundt i hele distriktet

– I tillegg til verksted og delelager på Hundvåg har vi 6 servicebiler som kjører rundt i alle båthavner fra Rennesøy til Egersund, forteller Øystein videre. – Vi er særdeles mobile og kan komme oss rundt i hele distriktet for å ta befaring på båter og motorer som trenger litt service, vedlikehold, kjærlighet og omtanke. I mange tilfeller kan vi utføre arbeidet på stedet.

Og kommer kundene inn til oss i Bangavågen med sin båt, har vi kran og truck som får båten trygt på land!

Tenk trygghet under alle forhold

– Maritime motorer lever et tøft liv, sier Øystein. – Derfor er vedlikehold av båtmotoren ekstra viktig. En båtmotor har en ­røffere tilværelse enn en bilmotor. Samtidig er det mer dramatisk med motorstopp midtfjords enn i kanten av en landevei. Derfor bør årlig service være en selvfølge. For nyere båter er dette også viktig i forbindelse med garantien fra leverandøren.

Når du først har brukt mye penger på å investere i båt, er det viktig å holde båt og motor 
i god stand.

Ta kontakt nå!

– Vi ønsker at du som båteier skal bruke fritiden på sjøen, med en driftssikker og velholdt båt. Vårt mål er å skape båtglede i sommersesongen – da bør du ta en grundig sjekk nå, sier Øystein avslutningsvis.


Annonse

© 2019 - Lokalavisen -- Design/layout: Blest.no