ANNONSE

KULTUR

Våren på ­Humorhuset Stavangeren!

Tekst og foto: Pål Larsen


Publisert: 08.02.2017

Vårsesongen sparkes 
i gang av komiker 
Hans Morten Hansen som har premiere på standup-forestillingen «Game of Hansen» 
8. februar. Dette er opp­følgeren til kjempe­suksessen «50 shades of Hansen» som endte opp med over 100 fore­stillinger i løpet av spille­perioden. ­Hansen er en av landets absolutt morsomste menn, og forventningene til nytt show er store.

Midt i spilleperioden til Hans Morten får Humorhuset Stavangeren også besøk av en annen meget morsom herre. Irske Ed Byrne kommer med sin nye forestilling «Outside, looking in» 22. februar. Intelligent humor servert av en svært erfaren komiker som mange nok har sett etter flere opptredener på Live at the Apollo.

Løgnasevangeliet har vært en kjempesuksess for veteranene i Løgnaslaget. I februar drar gruppen på turné, men returnerer til Stavangeren med nye forestillinger i mars. Da runder den populære gjengen forestilling nummer 50!

Henning Kvitnes og Unni Wilhelmsen er hver for seg svært populære artister. Når de gode vennene slår seg sammen til felles konsert, blir det rift om billettene. Konserten deres den 15. mars er allerede utsolgt.

29. mars blir det premiere på vårens komedie. Tittelen er «Rålls til fjells» og er en farse som utspilles på en hytte i Sirdal. På scenen står velkjente komikere som Torfinn Nag, Øyvind Angeltveit, Sigrun Eriksen, Kristin Svendsen, Elisabeth Berg og Rudi Bjørknes Gundersen.

Etter påske er det tid for ny premiere på Humorhuset Stavangeren. Da settes den klassiske barneforestillingen «Karius og Baktus» opp med komikerne Rune Bjerga og Hans Petter Jørgensen i rollene som tanntroll. Det blir den velkjente historien som alle barn elsker ispedd litt galskap fra Bjergas og Jørgensens livlige fantasi.

Hvorfor det? med Trond Viggo og Bjarte Tjøstheim er en gjenganger på scenen i Humorhuset Stavangeren. Det improviserte spørreshowet trekker alltid masse folk.

Onsdag 3. mai blir det konsert med Paal Flaata. Mannen med den flotte stemmen har nylig gitt ut en plate med sine tolkninger av sanger skrevet av Townes van Zandt. Dagen etter kommer komiker Erlend Osnes med sin forestilling «Av familiære årsaker». Osnes er velkjent fra NRK P3 og serverer humor rett fra levra.

Fra 9. mai er det som vanlig MaiJazz på huset. Legenden Al Di Meola åpner ballet med konsert samme dag. Deretter blir det konserter hele uken.

Vårsesongen rundes av med lokale Fnisekompaniet. Den relativt ferske gruppen som består av Pål Schreiner og Andreas Lagesen, inntar hovedsalen og slår til med en one-night only revy med tittelen: Dress Amigos!


Annonse

© 2019 - Lokalavisen -- Design/layout: Blest.no