ANNONSE

SPORT & FRITID

Hanacup er klar for 2017

Tekst: Berit Glittenberg


Publisert: 08.02.2017

32 lag og ca 400 ­ungdommer møttes til dyst i Hana­hallen ­helgen 22.–23. april og 20.–21. mai. Hanacup i håndball ­arrangeres 
i år for ­jenter 12 
og jenter 13.

Målet er å bidra til idrettsglede og samhold slik at ungdom blir lenger i idretten. Det legges vekt på å lage en god ramme på og utenfor banen, og det blir delt ut t-skjorte for banens profil i alle kampene. Alle spillerne blir presentert for publikum, og engasjerte speakere og musikk bidrar til å skape god stemning. Kan også love litt VM-tilstander med til tider elektrisk stemning på banen og tribunen.

Hanacup er blitt arrangert flere år, og det deles ut pokaler til første og andre plass i A og B sluttspill. Lag som har tatt pokal med seg hjem for å sette i idrettslagets pokalskap, er Hana, KFUM, Randaberg, Hinna, Klepp, Staal Jørpeland, Hundvåg og Havdur.

En slik turnering krever mye tid men foreldre og unger/­ungdommer i Hana IL gjør dette med stor glede. Turnerings­komiteen vil benytte anledningen til å takke våre støtte­spillere som gjør Hanacup mulig. Støtte­spillere er DSV, Berentsen eplemost, Sandnes Kiropraktorklinikk, Spar, Lokalavisen, Evan Jones, a-sign, Velde, Bygg og Industrisalg, Goman Bakeriet, OS Transport, Bystasjonen og Hana IL.

Turneringskomiteen består av Hilde Bakke Seglem, Anne Therese Abrahamsen, Jostein Simonsen, Arne Seglem, Anne Cathrin Østebø, Roy Viste, Heidi Dragsund, Jan Eirik ­Karlsen, Svein Olav Rasmussen og Randi Heiret.

Lag kan melde seg på via Profixio. Gjør oppmerksom på at det er nesten fullt i den ene årsklassen. Mer informasjon på www.hanacup.no


Annonse

© 2019 - Lokalavisen -- Design/layout: Blest.no