ANNONSE

MOTOR

ALLE BILFORHANDLERES DRØM GIKK I OPPFYLLELSE PÅ FORUS


Eventyrlig suksess for nye Škoda Kodiaq

Tekst: Rolf Schreiner

Foto: Paulo PaganiPublisert: 22.02.2017

Škoda Kodiaq i all sin prakt. Vær så god, Rogaland.


Fakta:

Møller Bil Forus – Škoda

HVA:

Bilforhandler med bilmerket Škoda. Bruktbilavdeling og eget verksted.


AKTUELL MED:

Lanserer nå Škoda Kodiaq og har oppnådd rekordsalg før denne SUV-modellen ble vist til publikum.


HVOR:

Vassbotnen 6 på Forus,

4313 Sandnes


ÅPNINGSTIDER:

Mandag, onsdag & torsdag 
08.30 – 16.30

Tirsdag 08.30 – 20.00

Fredag 08.30 – 16.00

Lørdag 10.00 – 14.00


KONTAKT:

Telefon: 24 03 19 50

E-post: forus@moller.no


WEB:

www.mollerbil.no/forus-skoda

facebook.com/skodaforus

Tirsdag 7. ­februar 2017 ble en merkedag for bil­bransjen i ­distriktet. Škoda­forhandleren Møller Bil Forus hadde invitert kunder og andre bilinteresserte til avduking av Škodas største SUV – den ­splitter nye 5- og 7-seteren Škoda Kodiaq. Og for en oppslutning det ble! Med hele 400 påmeldte måtte trafikk­vakter hjelpe til med ­parkeringen rundt omkring i nærområdet, og den store forsamlingen skapte en spent stemning i lokalet da klokken nærmet seg 17.00.

De skuelystne hadde samlet seg 
i den store Škodahallen i ­Vassbotnen 6 på Forus, og kveldens æresgjest sto pent og pyntelig innpakket i silkeduk. Her var bilentusiaster i alle aldre – en norgespremiere er jo greit å ta med seg. Ingen hadde nemlig sett Škodas nyvinning før, den var kun vist i brosjyrer og på nett.

Kun én demobil i landet

Daglig leder i Møller Bil Forus sin Škodaavdeling, Torbjørn Skretting, tok ordet først, og han var selvsagt særdeles begeistret over den store oppslutningen i lokalet. Han fortalte at etter avdukingen var det bare å ta Kodiaq nærmere i øyesyn, og at bilen ble værende på Forus kun denne ene kvelden. Norges eneste Kodiaq skulle så ut på flere premierer andre steder i landet.

Neste gang bilen kan sees og prøvekjøres blir i uke 12, altså mot slutten av mars, da kommer flere demobiler til Forus. Og de første som bestilte før jul, får ny SUV i god til før påske.

Skretting fortalte videre at han hadde prøvekjørt Škodas nye flaggskip, og han kunne forsikre alle tilhørere om at kjøreopplevelsen lå på aller øverste nivå.

Rekordsalg første dagen

Da markedssjef Lise Hodnefjell overtok mikrofonen, kunne hun begeistret legge frem noen eventyrlige tall til forsamlingen. Da Škoda på Forus åpnet for salg av Kodiaq den 14. desember i fjor, kunne salgskorpset registrere 23 solgte biler på to og en halv time.

23 biler! Noen bedre? Norgesrekord?

«Og frem til visningen i dag,» sa Hodnefjell videre, «er samlet salg kommet opp i 45 biler – uten at noen har sett bilen eller foretatt prøvekjøring. Det er vel unødvendig å si at det tallet ligger langt over alle andre Škodaforhandlere i Norge. Så langt må vi kunne si at denne lanseringen har vært en stor suksess for vår del.»

Blant spesifikasjoner som vil glede Kodiaq-eierne, nevnte markedssjefen blant annet at bagasjerommet på hele 720 liter er størst i sin SUV-klasse.

Frekk og dristig markedsføring

Daglig leder Torbjørn Skretting kan fortelle at Škodafabrikken har valgt en helt spesiell strategi ved lanseringen av Škoda ­Kodiaq. Hemmelighold har vært nøkkelen – i trekvart år. Man har fortalt at nå kommer en stor SUV av høy standard til en høyst overkommelig pris (som alle Škodaer), uten å vise bilen. Den har stått under silkeduk på bilmesser bare for å pirre ­nysgjerrigheten, og den fulgte Tour de France-sirkuset sist sommer hver eneste dag – ­innpakket i folie.

Men nå er altså katten ute av sekken, og bilen er klar for Norge og verden.

En spennende vår for Škoda på Forus

«Oppslutningen på denne lanseringskvelden er helt enorm,» sier Skretting. «Jeg tror mine kolleger og jeg akkurat nå har en «once in a lifetime» opplevelse. Og den skal vi nyte og bruke for det den er verdt. Nå er det opp til oss å stå for oppfølging, slik at flest mulig kommer tilbake for prøvekjøring i uke 12. Og det er viktig å slå fast at alle kan komme og besøke oss før det – vi har flott brosjyremateriell å vise frem.»

Škoda Kodiaq – en ny type SUV

Škoda Kodiaq er noe helt nytt i SUV-segmentet. Det robuste og solide utseendet understreker de imponerende offroad-­egenskapene.

Škodas moderne design ­kommer godt til uttrykk i den nye Kodiaq. Markante linjer og presise detaljer føres sammen i en kraftig grill og høye, ­vinklede hjulbuer. Også innvendig overbeviser bilen med ­innovativ ­design, og hele bilen gir en følelse av sikkerhet og solid kvalitet.Annonse

© 2019 - Lokalavisen -- Design/layout: Blest.no