ANNONSE

MOTOR

HOS STRØKEN BIL PÅ FORUS FÅR DU AKKURAT DET: STRØKEN BIL


Smart reparasjon av små bilskader

Tekst: Rolf Schreiner

Foto: Paulo Pagani


Publisert: 08.03.2017

Kunderådgiver Øzkan Koy hjelper deg å få strøken bil igjen.

Fakta:

Strøken Bil AS

HVA:

Autorisert bilverksted


AKTUELL MED:

Fikser mindre bilskader som parkerings­bulker, riper i lakken, skifte av frontrute, reparasjon av steinsprut i frontruten etc. Dinitrol understellsbehandling.


ÅPNINGSTIDER:

Mandag – fredag kl. 07.00 – 16.00.


HVOR:

Vestre Svanholmen 11 

4313 Sandnes 


KONTAKT:

Kunderådgiver Øzkan Koy

Telefon: 974 88 000

E-post: ok@strokenbil.no


WEB:

www.strokenbil.no

Strøken Bil er et autorisert bilverksted som gjør det navnet sier – bilen din blir helt strøken igjen! Verkstedet holder til i Bilhuset på Forus, sentralt og greit for deg. Vil du vente mens bilen din blir fin, så er det mye kjekt å se på i Nordens største bilanlegg.

Strøken Bil AS er nytt selskap med de solide eierne Kverneland Bil AS og Toyota Sørvest AS i ryggen.

Strøken Bil har medarbeidere med mange års erfaring på hvert fagområde. Her fikses de små irriterende skadene som reduserer verdien den dagen du skal selge bilen.

Dyktige fagfolk retter ut parkeringsbulker, bearbeider og lakker riper, reparerer skader og sår i lakken. Steinsprut i frontruten er også en lett jobb for dem – og må glasset skiftes, så ordner de det. Her fikses også små skader på felger, plastdeler, skinn- og stofftrekk, tepper og matter. Dette er skader som går under fellesbegrepet Smart Repair.

Den irriterende parkeringsbulken

Har du vært uheldig under parkering, eller noen har dunket borti bilen din, kan det ofte fikses med en enkel metode hvor bare selve skaden repareres. Hvis lakken er uskadd, kan små bulker trykkes ut uten lakkeringsarbeid. Mindre arbeid, mindre regning.

Fjern ripene i lakken
før rusten kommer

En skade i lakken er alltid ergerlig. Hos Strøken Bil ser de om du må lakkere om bildelen, eller om det er tilstrekkelig med flekklakkering. De reparerer også små nagger og steinsprut – før det blir rust av det. Vis frem skaden, så blir du fortalt hvor raskt det kan fikses. Og hvor ­billig det kan bli!

Fiks frontruten før den sprekker

Har du fått steinsprut eller annen skade på frontruten? Eks­pertene hos Strøken Bil gir råd og reparerer. Ved reparasjoner betaler du null i egenandel om du har kasko eller delkasko på bilen. Må du skifte til ny frontrute, må du betale en egenandel i henhold til avtalen du har med ditt forsikringsselskap. Strøken Bil er et autorisert verksted som benytter riktig metode, riktige deler og riktig lim. Du kan trygt gå dit med med glass-skaden!

Mindre skader: 
Smart Repair

Øzkan Koy er kunderådgiver hos Strøken Bil. Han forteller at en type reparasjoner går inn under uttrykket Smart Repair.

– Det er når skaden ikke er større enn et A4-ark og at reparasjonen dermed tar kun 1–1,5 time. Fort gjort betyr lav regning. Når kunden kommer innom og viser oss skaden, forteller vi hvor raskt vi kan fikse det – og hvor billig det kan bli! Og skulle lakkskaden være for omfattende for oss i Strøken Bil, kan vi be vår nabo Skade & Lakk gi et tilbud. Alt kan fikses under Bilhusets store tak.

Ta vare på understellet

– Husk at vedlikehold lønner seg, sier Øzkan videre. 
– Etter en vinter med bruk av veisalt, er det viktig med vask og vedlikehold av bilen. Under­spyling bør gjøres grundig etter hver sesong – det fikser vi også.

Her i Norge er vi spesielt utsatt for fukt som legger seg i bilens hulrom og forårsaker korrosjon, altså rust, året rundt. Strøken Bil tilbyr understellsbehandling der vi korrosjonsbeskytter bilen din med Dinitrol. Dette demper støy i kupeen og forlenger bilens levetid.

De små tingene

– Vi kan også sørge for å fjerne merking/dekor og limrester, sier Øzjkan til slutt. 
– Smått er godt hos oss. Raskt, enkelt og praktisk for deg som vil kjøre rundt i en strøken bil.

NB! Vaskeautomater og miljøvennlig spylervæske

Bilhuset vender ut mot ­Löwenstrasse på Forus. Kjører du inn i Bilhuset fra baksiden, finner du to vaskeautomater på gateplan. Her er også drivstoff­pumper og en pumpe med spylervæske som er den eneste i sitt slag her til lands. Fyller du spylervæske uten emballasje bidrar du til et bedre miljø.

Kjører du opp rampen til andre etasje, finner du nok en vaskeautomat og et eget avlukke for selvvask. All vask i Bilhuset er til konkurransedyktige priser.


Annonse

© 2019 - Lokalavisen -- Design/layout: Blest.no