ANNONSE

HELSE & LIVSSTIL

STUDIO FIGURA i BYSTASJONEN I SANDNES KAN HJELPE DEG MOT ET NYTT LIV


Bedre helse. Mer velvære. Sunnere kropp.

Tekst: Rolf Schreiner

Foto: Paulo PaganiPublisert: 08.03.2017

Senterleder i Bystasjonen, Tone Elisabeth Hølland, er en fornøyd bruker av Roll Shaper.

Fakta:

Studio 
Figura


HVA:
Helseklinikk i Bystasjonen, Sandnes


AKTUELL MED:
Maskinen Roll Shaper driver lymfemassasje og lymfedrenasje som renser kroppen for slaggstoffer.


HVOR:
Bystasjonen 

Vågsgata 16, 4306 Sandnes 

3. etasje


ÅPNINGSTIDER:
Mandag – fredag kl 10.00 – 18.00


KONTAKT:
Telefon: 46 63 39 16

E-post: 
studiofigura.sandnes@gmail.com

Studio Figura Sandnes 
på ­Facebook


WEB:
www.studiofigura-norge.no

Ønsker du et bedre selvbilde og en kjekkere hverdag? Vil du ha et liv hvor du føler deg mer komfortabel med kroppen din? Da skal du legge turen til Bystasjonen i Sandnes – der har Studio Figura et nytt konsept for bedre helse, mer velvære, strammere kropp og sunn livsstil.

Nøkkelen er lymfe­massasje med Roll Shaper – en behandling som kan vise til svært gode, dokumenterte resultater både for kvinner og menn, også for slanking.

 

Det var i oktober 2014 at ­Bystasjonen åpnet dørene ut mot travle handlegater i Sandnes sentrum. Senterleder Tone Elisabeth Hølland forteller at handlesenteret i dag består av 43 forskjellige virksomheter – med butikker og spisesteder i første og andre etasje. Oppe i tredje etasje samles de som driver med helse og velvære – innbefattet Studio Figura.

Og senterlederen legger til: – Jeg har selv begynt med behandling med Roll Shaper, og er godt fornøyd. Jeg vil virkelig anbefale klinikken til alle som ønsker en slankere, sunnere kropp og mer velvære i hverdagen.

 

Litt om lymfesystemet

Kroppen vår består av ca 70 % væske, og av dette utgjør ca. 5 % blod – resten er bindevevsvæske og intracellulær væske som med en fellesbetegnelse kalles vevsvæske eller lymfe.

Lymfesystemet er kroppens transport- og dreneringssystem og foregår utenfor blodsirkulasjonen. Alle næringsstoffer fra blodet til cellene passerer gjennom lymfen, også de avfallsstoffer som cellene avgir. Lymfen er i utgangspunktet en klar, fargeløs væske som ligner blodplasma, men overflødig vevsvæske gjør den gulaktig.

 

Hvorfor er lymfe­sirkulasjon så viktig?

Lymfesirkulasjon renser kroppen for giftstoffer, hydrerer vev, hjelper immunforsvaret, og samtidig øker stoffskiftet. Det første tegnet på nedsatt lymfesirkulasjon kan være tretthet, lav energi, søvnproblemer, fordøyelsesproblemer og svakt immunsystem. Når lymfe­sirkulasjonen blir forstyrret, er vevet ikke hydrert riktig. Dette fører til hudproblemer, raskere rynker, poser under øynene, og en ond fiende for kvinner – ­cellulitter.

Lymfesystemet er altså en del av kroppens rensesystem. Og mens blodet sirkulerer og pumpes med en naturlig ”motor”, nemlig hjertet, stimuleres lymfesystemet kun av muskelaktivitet. Og den kan trenge hjelp – det får du hos Studio Figura.

Maskinen Roll Shaper gir lymfemassasje på en slik måte at hele lymfesystemet blir stimulert og renset.

 

Slik fungerer Roll Shaper

Det er infrarøde, terapeutiske lamper i maskinen som varmer opp kroppen og mykner opp vev og muskler innenfra. Dette bidrar til at massasjen får økt effekt.

Daglig leder Jolita Maciuliene i Studio Figura forteller: – En times lymfemassasje med Roll Shaper tilsvarer tre timers manuell lymfemassasje. Behandlingen er også mye rimeligere, og resultatene oppnås raskere. Alle får et individuelt program som er tilpasset den enkeltes behov.

Roll Shaper har en trommel med massasjekuler på. Mens maskinen gjør jobben, kan man nyte massasjen, samtidig som kroppen blir renset og forbedret.

 

Pristilbud denne måneden

– Behandlingen vår tar én time, og 10 timer er tilrådelig for å få god effekt. Prisen er kr 400 per time og kr 3500 for 10 timer. Akkurat nå slår vi til med følgende tilbud: Bestiller du før utgangen av mars måned, får du 10 timer for kr 2000. Og husk – dette er effektiv behandling for både kvinner og menn, sier Jolita.

Lymfe­drenasje med Roll ­Shaper:
• Detox for kroppen

• Slankende og strammer opp huden

• Renser kroppen innvendig

• Forbedrer blodsirkulasjonen

• Gir mer energi og overskudd

• Forbedrer søvnkvaliteten

• Gir strammere og fastere kropp

• Reduserer cellulitter

• Bidrar til raskere tilbake i form etter fødsel

• Regulerer fordøyelsessystemet

• Reduserer strekkmerker

• Forbedrer huden

• Reduserer væskeansamlinger

• Forbedrer muskulaturen

• Forbedrer kroppens immunforsvar

• Gir økt energi og vitalitet

Fornøyd kunde
– Jeg vant en prøvetime med Roll Shaper hos Studio Figura, og ble helfrelst med én gang. Da bestilte jeg 10 timer. De er nå unnagjort, og jeg er klar for 10 nye timer – og flere etter det…


Tone, Hommersåk


Annonse

© 2019 - Lokalavisen -- Design/layout: Blest.no