ANNONSE

TRENDER & MOTE

Mote­løvene i ­Lions Club Gyda

Tekst og foto: Berit Glittenberg


Publisert: 08.03.2017

De spreke damene i ­Lions Club Gyda ­arrangerer igjen mannekeng­oppvisning, onsdag 22. mars kl. 19.00 Det er vårens moter som står på ­programmet på ­Skipper Worse Ledaal, Erling Skjalgssonsallè 10. Dørene åpnes kl. 18.00.

Hele arrangementet er basert på frivillighetsarbeid fra damene i Gyda.

Det blir servert smørbrød og hjemmebakte kaker, samt loddsalg og utlodning. Inngangsbilletten koster kr 100.

Det er damene i Gyda som går ­modeller og som vil gi publikum en smakebit av høstens moter.

Butikkene som deltar er: Match Stadion Parken, Ilse Jacobsen, Lisbeths Boutique og PIP stormote.

«Mitt valg»

Lions Club Gyda er en klubb som er en del av Lions International, som er ­verdens største serviceorganisasjon. Lions er en åpen og utadvendt ­organisasjon som driver humanitært arbeid lokalt, nasjonalt og inter­nasjonalt. Innsamlede midler går uavkortet til humanitære prosjekter.

I tillegg til å arbeide for syke og eldre, prioriterer Lions lokalt å arbeide for barn og unge. Lions har et undervisnings­opplegg; et holdningsskapende klassemiljøprogram som kan følge barna ­gjennom hele utdanningsløpet fra barnehage til videregående skole. Et av de viktigste målene er å gi barn og unge grunnlag for å kunne ta selvstendige og gode valg når de kommer opp i krevende situasjoner.

For klubben er det givende og ikke minst viktig å kunne bidra med hjelp til de som trenger det!! sier de friske damene og ønsker velkommen til mannekeng­oppvisning på onsdag.


Annonse

© 2019 - Lokalavisen -- Design/layout: Blest.no