ANNONSE

KULTUR

Ny Lurarevy på gang

Tekst: Pål Larsen

Foto: Rune GrønåsPublisert: 08.03.2017

Sammen for Statoil.

Lurarevyen slår til igjen med fore­stilling nr. 21 som har premiere 24.mars ­klokken 19:00. Revy-
gjengen fra Lura har satt spor etter seg på det norske revykartet de siste årene.

Revyfestivalen på Høylandet – blant annet ble de Norgesmestere i klasse «Beste sketsj».På fjorårets festival «Berre Galskap» på Fitjar tok de hjem et par priser igjen. Den ene for Beste sketsj «Jul og Påske» og den andre for beste gruppe prestasjon «Sammen for Statoil».

I god tro og iver serveres igjen en herlig revysuppe med sang, sketsjer og masse galskap.Regissøren Øyvind Angeltveit er i år som i fjor veldig klar for å ta fatt med den gale gjengen.

Musikken står Inge Enoksen og hans eminente musikere for også i år igjen. Det borger alltid for kvalitet. SEVA står for lyd og lys. Det er med andre ord solide krefter som er med og bidrar til å gi publikum en helstøpt revyopplevelse.

Det ligger utrolig mye arbeid bak før vi presenterer en revy for publikum, forteller revygeneral Øyvind Brunvær. - Fra jul og frem til premieren i mars har hele ensemblet i perioder nesten flyttet inn på bydelshuset på Lura, legger han til.

Innholdet vil ikke revygeneralen røpe altfor mye om. –Som vanlig blir det en miks av sang og sketsjer, men at vi skal få publikum til å le – det garanterer jeg, sier Brunvær med et glimt i øyet. – Det er et poeng for oss å lage en revy med tekster som folk kjenner seg igjen i – men som du ikke må være fra Lura for å forstå, sier han.

De siste årene har Lurarevyen spilt for smekkfulle hus på alle forestillingene, og revygeneralen håper selvsagt på at alle syv forestillingene selges ut også i år.Billettene kan kjøpes på ticketmaster.no og Circle K på Lura, legger Brunvær til, i håp om at mange finner veien dit. Og gjerne raskt for billettene går fort unna, advarer han.


Annonse

© 2019 - Lokalavisen -- Design/layout: Blest.no