ANNONSE

HUS & HAGE

STILIGE, PRAKTISKE KJØKKEN – LEKRE BADEROM


Drømmekjøkkenet Forus: Kom og se!

Tekst: Rolf Schreiner

Foto: Drømmekjøkkenet

Publisert: 08.03.2017

Modellen Meny malt i fagre mørkegrå med gråoljet eik heltre benkeplate. Stolene er Jærstolen fra Slåke på Hjelmeland som Drømmekjøkkenet også er forhandler for.

Fakta:

Drømme­kjøkkenet Forus

HVA:

Kjøkkenforretning med bredt utvalg kjøkken i mange stilarter.


AKTUELL MED:

Nyåpning i februar med dobling av utstillingsareal og presentasjon av baderomsmøbler.


HVOR:

Bjødnabeen 4, 4031 Forus.

Inngang fra Forusbeen ved Shellstasjonen.


ÅPNINGSTIDER:

Mandag, tirsdag, 

onsdag & fredag kl 10:00 – 17:00

Torsdag kl 10:00 – 19:00

Lørdag kl 10:00 – 14:00


KONTAKT:

Telefon: 45 95 05 10

E-post: post@dkforus.no


WEB:

www.drommekjokkenet.no

Det er ikke mer enn to og et halvt år siden Drømmekjøkkenet Forus åpnet sine dører. De var tre ansatte, og de satset i et marked med flere etablerte ­aktører gjennom mange år. Det gikk veldig bra. På tross av de velkjente nedgangs­tidene i distriktet, har kjøkken­butikken oppnådd meget gode ­resultater, og staben er fordoblet til seks medarbeidere. Da må jo Drømme­kjøkkenet ha mye flott å tilby.

Så det er bare å legge turen til ­hjørnet av Forusbeen og Bjødnabeen, like ved Shellstasjonen på Forus. Her får du virkelig inspirasjon til ny hverdagsglede.

Drømmekjøkkenet er svensk. Fabrikken ligger i Ballingslöv i Skåne, og i Sverige heter kjøkkenet også Ballingslöv. Men noen kloke hoder fant i sin tid ut at i Norge er Drømmekjøkkenet et navn som lyder bedre.

Siden 1929 har den svenske bedriften utviklet seg fra en liten snekkerfabrikk til et internasjonalt konsern med virksomhet innenfor kjøkken, bad og oppbevaring.

En svensk klassiker – detaljene skaper helheten

Drømmekjøkkenet har altså sine røtter i den skånske naturen. Lang erfaring, fremragende håndverk og solid faglig kunnskap har hele tiden vært viktige komponenter for å bygge formsterke kvalitetskjøkken som man skal trives lenge i.

Og hver tid har sine kjøkken. Ny teknologi og andre vaner gjør at arbeidet på kjøkkenet har forandret seg med årene. Et kjøkken fra Drømmekjøkkenet bygges etter dine ønsker og behov – og etter dagens krav til effektivitet og trivsel. Løsningene er fleksible, men på ett punkt er det no pardon: Det fires aldri på kvaliteten.

Stor bredde i utvalget

Siden starten høsten 2014 har Unni Alfsvåg vært daglig leder hos Drømmekjøkkenet Forus. Hun har selv jobbet 35 år i kjøkkenbransjen, og hun legger vekt på at alle hennes medarbeidere har lang erfaring innen kjøkkendesign. Her får du veiledning, hjelp og råd som du kan stole på.

– Vi vet veldig mye om kjøkken, sier Unni. – Vi har sett de fleste planløsninger, sett mange utfordringer og funnet detaljer som passer ulike kjøkken. Og vi har mange forskjellige Drømmekjøkken å vise frem – inspirerende løsninger som klassiske kjøkken, landlige kjøkken og ikke minst moderne og fargeglade kjøkken. Alle har sin stil og dekker ulike behov. Vårt brede sortiment preges av alt fra tradisjonelle kjøkken til fremtidige designklassikere.

Til alle som leter etter inspirasjon til max kjøkkenglede, kan vi love at Drømmekjøkkenets store, tilpasningsdyktige sortiment er et godt utgangspunkt.

Dobling av utstillings­arealet – nå også baderomsmøbler

– Etter jevn og god vekst siden åpningen her på Forus, har vi nylig overtatt nabolokalene, forteller Unni videre. – Dermed kunne vi ha nyåpning i februar med plass til flere kjøkkenmodeller, i tillegg til vår helt nye utstilling av baderomsmøbler. Dette ble tatt godt imot av publikum, så nå føler vi at vi er blitt enda mer kjent blant folk flest.

Prosjektsalg – 
stadig viktigere

Drømmekjøkkenet Forus har nylig utviklet en egen avdeling for prosjektsalg – som ­jobber mot å bli leverandør til byggmestere og byggefirma i deres prosjekter innen reising av boliger. Det har allerede gitt svært positive resultater, og samarbeidet er et godt grunnlag for fremtidig virksomhet. Terje Lund er leder av avdelingen.

– Faktisk er prosjektsalget nå like stort som salget av Drømme­kjøkkenet til private kunder, sier Unni. – Og det er jo en stor anerkjennelse at de som har bygget boliger i årevis, ser at Drømmekjøkkenet har mye å fare med.

Hverdagsglede


«Hvert kjøkken som forlater ­fabrikken vår i Ballingsløv, rommer nesten et århundre av håndverk og teknisk utvikling. Men det er i møtet med ­hverdagen at den virkelige magien oppstår. Det er vannsøl, latter og dufter som skaper et levende kjøkken.»


Ola Danielsson, produktsjef


Annonse

© 2019 - Lokalavisen -- Design/layout: Blest.no