ANNONSE

HUS & HAGE

SVENSK HUSPRODUSENT PÅ FULL FART INN I DET NORSKE BYGGMARKEDET


Älvsbyhus – et smart valg!

Tekst: Rolf Schreiner

Foto: Älvsbyhus


Publisert: 08.03.2017

Elementene i et Älvsbyhus monteres på plass i løpet av én dag. Etter noen uker er huset klar til innflytting – til glede for de nye eierne. Älvsbyhus har til nå levert 40.000 trehus i Norden.

Det norske byggemarkedet er i stor endring. Det tradisjonelle ­norske byggefirma – med en byggeprosess over ­grunnmur på flere måneder – har fått ­konkurranse fra Sverige.

Älvsbyhus har et klart mål om å produsere attraktive, ferdigmonterte trehus av høy kvalitet til markedets laveste pris. Stadig flere nordmenn har forstått at dette er snarveien til å oppfylle drømmen om egen bolig – til en pris de ikke trodde var mulig.

Det har aldri vært dumt å spare penger.

Noen svenske merkenavn er særdeles godt etablert i Norge – som IKEA og Volvo. Mye tyder på at Älvsbyhus kan få en lignende posisjon her i landet.

Älvsbyhus har vært etablert i Sverige i over 60 år – de siste 15 årene som suveren markedsleder. Kombinasjonen av rask byggeprosess og rimelig pris har vist seg å være helt uslåelig i vårt naboland. Og vi er vel mottakelige for slike argumenter her til lands også?

Elemethus som 
monteres på én dag

Et Älvsbyhus er et såkalt modul­hus. Det vil si at gulv, vegger og innertak produseres inne i en tørr og varm industrihall, og alle elementer settes på plass på grunnmur i én kjapp operasjon.

Etter få timer er alt satt sammen i ly av vær og vind, og huset er tett. Også alt elektro- og rørarbeid er utført på forhånd – alt etter norske forskrifter og regler. Bad og vaskerom er helt ferdige med gulvbelegg, veggbekledning og sanitetsporselen. Etter at huset er på plass, foretar Älvsbyhus maling og tapetsering, og strøm og VVS skal kobles til – dette er inkludert i prisen. Huset er klar til overtakelse syv til åtte uker etter påbegynt arbeid.

Med vårt vestlandsvær i tankene er det lett å forstå at en så kort byggeprosess er en stor fordel hvis en vil unngå fukt­skader fra nedbør over tid.

Uslåelig på pris?

Älvsbyhus har 10 boligtyper som varierer i størrelse – alle er SINTEF-godkjent etter norske byggeforskrifter. Det sier mye om gjennomført høy kvalitet. Minste hustype har et areal på 84,8 kvm BRA, og det største huset har samlet areal på 197,1 kvm BRA, hvor 67,9 kvm er uinnredet 2. etasje. Alle 10 hustypene kan leveres til priser som ligger langt under andre hus­byggere. Du får ­utvilsomt mye hus for pengene – du kan sammenligne med hvem som helst.

Mer penger til innredning

Som byggefirma er Älvsbyhus et attraktivt alternativ til tradisjonell norsk husbygging. Som kunde sitter du igjen med et hus som er bygget under tørre forhold, og som raskt står på plass på tomten. Og når prisen er så gunstig, har du penger igjen til å innrede huset akkurat slik du ønsker, og du har råd til å foreta møbleringen som gir ditt hjem et personlig preg. Älvsbyhus vil at folk flest skal ha råd til å skaffe seg en egen bolig.

Et firma du kan stole på

Å bygge hus er kanskje den viktigste og største investeringen du gjør i livet. Da har det stor betydning at du velger et seriøst byggefirma som har ressurser til å stå for oppfølging og service, og som garantert er til stede for deg i årene fremover.

Älvsbyhus gir deg all den trygghet du skal forvente. Etter over 60 års virksomhet som familiefirma er det i dag 3. generasjon som driver selskapet videre fremover. Älvsbyhus er et av Nordens aller største byggefirma, og økonomien har i alle år vært bunnsolid. Det er nok et argument for å gjøre et smart og riktig valg.

Din mann på stedet

Älvsbyhus sin representant i Rogaland er Gard Grubstad som har sitt kontor i Haugesund. Han har telefon 908 57 640 og e-post gard@alvsbyhus.no

Ta kontakt med Gard, så får du høre mer om miljøvennlig oppvarming, rask leveringstid og gunstige betalingsbetingelser – helt uten forskudd. Og akkurat det siste er nok en grunn til at Älvsbyhus vil bli et stort og viktig navn for norske husbyggere.


Annonse

© 2019 - Lokalavisen -- Design/layout: Blest.no