ANNONSE

SPORT & FRITID

­Trilletur hver ­torsdag

Tekst: Torgunn Skrudland

Foto: Marius Dalseg


Publisert: 08.03.2017

Gi småen frisk luft mens du selv får mosjon i sporty og sosialt miljø. Trille­turer for hjemmeværende mødre og fedre hver torsdag formiddag er et populært tilbud i turistforeningen.

– Dette er midt i blinken for meg. Ungen får frisk luft, og jeg får drøst med andre voksne, sier Tron Tjøstheim (53 år), hjemmeværende far til ­Konstanse på syv måneder.

Som godt voksen pappa, er det ikke mange likesinnede i nabolaget som Tjøstheim kan slå av en prat med gjennom dagen. Derfor er trilleturene en ypperlig arena for mosjon og sosialt samvær. Faktisk har det vært overvekt av fedre på turene, og sammen finner de ut av vanskelige sider ved pappa­rollen.

– Det gir meg en aha-­opplevelse å se to fedre skifte bleier på ungen mens praten går livlig. Å komme seg ut på tur løser opp stemmebåndet og gir alle en tilhørighet i gruppa, sier Tjøstheim.

Følg med på Facebook

Trilleturgruppa i STF har egen Facebook-side Her finner du turkalender med turmål og oppmøtested. Turene går i nærmiljøet, og målet er å avslutte på en kafé for den som har anledning.

Velkommen på trilletur!


Annonse

© 2019 - Lokalavisen -- Design/layout: Blest.no