ANNONSE

MOTOR

BILFIKS PÅ FORUS – BÅDE VERKSTED OG BILPLEIE


Service, reparasjoner og vedlikehold

Tekst: Rolf Schreiner

Foto: Paulo PaganiPublisert: 22.03.2017

Foran fasaden ut mot Löwenstrasse – Kent Ove Olsen (til venstre) og Tomas Sandve – de to lederne for henholdsvis kosmetisk og mekanisk avdeling i Bilfiks. Kjør inn fra baksiden.


Fakta:

Bilfiks

HVA:

Bilverksted – enkle reparasjoner og kosmetisk vedlikehold.


AKTUELL MED:

Fordelaktig pris på servicepakke for biler som er eldre enn 5 år – alle bilmerker. Spesialpakker for kosmetisk vedlikehold – lakk­forsegling, rens og polering.


HVOR:

Vestre Svanholmen 9

4313 Sandnes


ÅPNINGSTIDER:

Mandag – fredag kl 07.30-16.00


KONTAKT:

Telefon: 482 69 000

E-post: post@bilfiks.no


WEB:

www.bilfiks.no

Bilfiks er et teknisk og kosmetisk klargjøringsverksted – her tilbys både service/reparasjoner og bilpleie. Verkstedet holder til i det store Bilhuset på Forus, sentralt og greit for de fleste. Bilfiks er et nytt selskap med de solide eierne Kverneland Bil AS og Toyota Sørvest AS i ryggen.

Bilfiks er også klargjøringsstasjon for samtlige nye og brukte biler som selges under det store Bilhuset-taket. Det vil si fra de fem nybilbutikkene til Toyota, Lexus, Ford, Volvo og Mazda – pluss seks bruktbilbutikker. Det gir et variert og bredt erfaringsgrunnlag for alle bilfikserne.

Jevnlig service hos Bilfiks til en fornuftig pris

En bil i god stand er en trygg bil, og du får bedre pris den dagen du selger.

Bilfiks foretar service og reparasjoner særlig tilpasset biler eldre enn 5 år, og av alle merker. Da sjekkes driftssikkerheten – sjekke oljen, skifte filter, sjekke lys, vindusviskere og dekkmønster.

Verkstedet kan også skifte bremseklosser og eksosanlegg, ettermontere utstyr, foreta hjulstillingskontroll (viktig) og en lang rekke andre utbedringer – alt til høyst konkurransedyktige priser.

Bilfiks gjør bilen din ekstra fin

Kosmetisk vedlikehold betyr rett og slett skjønnhetspleie for bilen din. Bilfiks har utviklet en rekke pakkeløsninger: Steaming, håndvask, støvsuging, avfetting, lakkrens, lakkpolering, rens av tekstiler og skinn/lær, rengjøring av interiør, motorvask, fjerning av salt og asfalt, rens av felger og dekk m.m.

Hva fortjener bilen din? Bilfiks er Nordens største AutoGlym Professional bilpleiesenter.

Ta vare på lakken!

AutoGlyms metode for lakkforsegling (Carbon Shield Technology) beskytter mot fugleskitt, sur nedbør, salt, sol og vaskeriper. Bilen beholder finishen lenger – og dermed sin verdi. La ekspertene hos Bilfiks se om du bør lakkforsegle bilen. Det kommer bl.a. an på lakktilstanden og hvordan bilen brukes. Med på kjøpet får du gode tips om hvordan du skal vedlikeholde bilen etter behandling.

Periodisk kjøretøykontroll (PKK) – populært kalt 
EU-kontroll

Bilfiks er godkjent verksted for EU-kontroller. Som bileier er du ansvarlig for at bilen blir kontrollert og godkjent i tide, og som kunde hos Bilfiks slipper du å holde orden på dette. Verk­stedet kaller deg inn, og etterpå får du rapport med status på de 150 kontrollerte punktene.

Oppdages feil og mangler som må utbedres for å få godkjenning, får du pris på hva en reparasjon vil koste – før noe gjøres. EU-kontroll er enkelt og rimelig hos Bilfiks.

Slår et slag for bilpleie som fag

Kent Ove Olsen er leder for kosmetisk avdeling hos Bilfiks. Han er opptatt av å heve standarden på sitt fagområde – han vil at alle medarbeiderne skal være stolte av faget sitt. – Vi har opplevd useriøse aktører i bransjen, og de har ødelagt for oss som legger vår ære i å utføre høyverdig arbeid, sier Kent Ove. –Her hos Bilfiks har vi lagt listen høyt, og vi går samlet mot et mål om å bli anerkjent på høyeste nivå. Det skaper en flott lagånd.

Og vi bilfiksere er opptatt av andre enn oss selv. Vi er bevisste på å kjøpe forbruksmateriell fra lokale leverandører – som for eksempel Sandnes Pro-Service – og vi samarbeider med både NAV og Attende ved å ta inn medarbeidere som trenger litt ekstra støtte inn i arbeidslivet. Hos oss får de god arbeidstrening, og de som trenger det, har god nytte av å praktisere norsk på jobben. Etter å ha tatt kurs innenfor sine arbeidsområder, får de kompetansebevis – et nyttig springbrett for fremtiden.

At vår verneleder har 20 års erfaring innen HMS, viser at vi er også godt forberedt på det området, sier Kent Ove.

Gode naboer

Utbedring av karosseri- og lakkskader overlater Bilfiks til søsterselskapet Bilhuset Skade & Lakk, som også ligger i underetasjen av Bilhuset.

Egen fotograf på huset

Skal du selge bilen? Trenger du et fint foto som gjør bilen mer salgbar? Bilfiks har egen fotograf som hjelper deg. Og hvis du vil at bilen på bildet skal skinne i lakken, vet du hvor du får bilpleie.

NB! Vaskeautomater og

miljøvennlig spylervæske

Bilhuset vender ut mot Löwen­strasse på Forus. Kjører du inn fra baksiden finner du to vaskeautomater på gateplan. Her er også drivstoffpumper og en pumpe med spylervæske som er den eneste i sitt slag her til lands. Fyller du spylervæske uten emballasje bidrar du til et bedre miljø.

Kjører du opp rampen til andre etasje, finner du nok en vaskeautomat og et eget avlukke for selvvask. All vask i Bilhuset er til konkurransedyktige priser.


Annonse

© 2019 - Lokalavisen -- Design/layout: Blest.no