ANNONSE

NÆRINGSLIV

Oppturen 2017

Tekst: Sofie Korshavn Moen


Publisert: 22.03.2017

I år som i fjor arrangeres Oppturen 2017 på Actionball i Sandnes. ­Torsdag 30. mars står 
80 ulike bedrifter klare for å vise seg frem til publikum. ­Messen har gratis inngang for alle, og alle inntekter går til Kreftomsorg Rogaland.

Oppturen ble arrangert for første gang i 2016 og ble en stor suksess. Grunnet dårlige tider ønsket Actionball og Aktiv HMS å arrangere en messe der bedrifter fikk knytte nye kontakter og også vise frem sine tjenester og produkter, helt gratis. Tanken bak arrangementet er å samle et vidt spekter bedrifter for et vidt publikum. Det kommer utstillere fra 80 ulike bedrifter innenfor en rekke bransjer, som har mye spennende å vise frem både til privat og bedriftsmarkedet, spredt over 3500 m2 hos Actionball på Vibemyr, like ved Kvadrat. Her har en mulighet for å promotere seg selv, bygge nettverk og kanskje oppdage nye muligheter for samarbeid og vekst.

Messen varer fra kl. 12:00 til 17:00, og er et gratis arrangement for alle.

Det vil være spennende aktiviteter og konkurranser på de fleste stands. Alt fra luftgeværskyting, E-sport på storskjerm, golfsimulator, yoga, fotoboks hvor en kan ta bilde sammen, gratis kaffe og smaksprøver fra flere ulike leverandører.

Messen er drevet på dugnadsarbeid.

I år går bidraget til Kreftomsorg Rogaland. Arrangørene bak Oppturen 2017, Actionball og Aktiv HMS i samarbeid med Blest, Finnøy Buss, Malerbua, TV Vest, Farstad Catering og Eide Lydteknikk ønsker å samle inn penger til denne fantastiske organisasjonen som gjør så mye godt og viktig for kreft­rammede, pårørende og etterlatte. Kreftomsorg Rogaland er en privat stiftelse hvor driften sikres gjennom innsamlede midler. 

– Vi håper at utstillere og besøkende har mulighet for å gi et bidrag til stiftelsen. Flere utstillere har gitt produkter og tjenester til Kreftomsorg Rogaland. Dette er selvfølgelig frivillig, sier Rune Ikdal, arrangør ved Actionball.

Produkter og tjenester fra utstillere vil auksjoneres bort i løpet av dagen, så her kan man gjøre et kupp, samtidig som man bidrar til Kreftomsorg Rogalands arbeid.

Det vil også være mulig å gi eventuelle bidrag via Vipps.

– I stedet for at utstillere og besøkende må betale for å ha stand eller for å komme inn, oppfordrer vi alle til å gi et ­bidrag til Kreft­omsorg ­Rogaland, sier Ikdal.


Annonse

© 2019 - Lokalavisen -- Design/layout: Blest.no