ANNONSE

SPORT & FRITID

HOVDA PÅ RANDØY KAN TRYGT KALLES INDREFILETEN I RYFYLKE 


Nå under utbygging: Hovda Hyttefelt

Tekst:Rolf Schreiner

Foto: Paulo Pagani


Publisert: 05.04.2017

Sett fra oven – de 24 tomtene er plassert innenfor de røde sirklene. Bildet viser også nausthyttene nede på bryggen og sandstranden delvis skjult av trær. (Foto: Eiendomsmegler1)


Fakta:

Hovda Hyttefelt

HVA:

Hyttefelt på Hovda, 

sør på Randøy i Hjelmeland.


AKTUELL MED:

24 store selveiertomter til salgs nå!

Hytter kan bygges umiddelbart.


KONTAKT:

Kjetil Helland, megler hos ­Eiendomsmegler 1 

på Domkirkeplassen i Stavanger. 

Telefon: 99 35 52 19.

E-post: stavanger@em1.no


Birger Laugaland, 
Hjelmeland Bygg 

Telefon: 98 89 00 78.

E-post: birger@hjb.no


Magnus Hovda, grunneier

Telefon: 97 62 32 37.

E-post: post@hovdasagoghovel.no

Dere som har hatt en drøm om en gang å bygge hytte i ­Ryfylke, har nå fått en ­ekstra god grunn til å realisere ­prosjektet. Hovda Hyttefelt – med 24 store selveier­tomter – gir deg god grunn til å slå til nå. Dette blir et lite ferie­paradis i et ­vakkert område for rekreasjon og glede.

Sol, sjø og utsikt

Hyttefeltet ligger ved Ostervika på Hovda, som er på sørsiden av Randøy i Hjelmeland kommune. De 24 tomtene ligger fint til på en forhøyning i terrenget – noe som gir gode solforhold og flott utsikt til sjøen utover Ostervika og Fisterfjorden.

Det er jobbet med infrastrukturen til feltet – 900 meter veier med vann, avløp og el. grøfter er opparbeidet. Vei, vann, avløp, strøm og trekkrør til fiber går helt frem til alle tomtene.

Store selveiertomter

Tomtene ligger innenfor de røde sirklene på det store fotoet. Størrelsen på tomtearealet er fra 1040 til 2184 kvm.

Prisene på tomtene går fra 800.000 til 1.650.000 kroner. Hver tomteeier får mulighet til å kjøpe fast båtplass med naustbod nede i Ostervika. Her bygges en 40 meter lang molo for småbåter samt «garasje» i fjellet for inntil 42 fots seilskute.

Fra hyttetomtene er det 5 – 10 minutters gange ned til båtplassene, og der nede ved sjøen finner du også en fin sandstrand.

Fritt valg av hyttetype

Det er Hjelmeland Bygg som skal reise hyttene, og du kan velge og vrake mellom det som finnes av hyttemodeller. Eller kanskje du vil begynne med blankt papir og fortelle om dine ønsker og behov? Greit – din helt spesielle hytte kan også bygges. Grunnflaten kan være opptil 160 kvm, og arkitekten bidrar gjerne med forslag og idéer. Regn med en hyttepris – inklusiv tomt – fra like under 3 millioner kroner og oppover.

Grunneieren på feltet driver Hovda Sag & Høvel, og han setter opp utvendig kledning og paneler inne i hyttene. Lokalt team-work, altså – og en nærkontakt som også er en trygghet for hytteeieren.

Alt er lagt til rette for trivsel og ferieglede.

Interesserte bes ta kontakt

Nå har du tre muligheter:

Megler hos Eiendomsmegler 1 på Domkirkeplassen i ­Stavanger er Kjetil Helland. Han har telefon 99 35 52 19 og e-post: stavanger@em1.no

Hyttebygger Birger Laugaland i Hjelmeland Bygg har telefon 
98 89 00 78 og e-post: 
birger@hjb.no

Grunneier Magnus Hovda i Hovda Sag & Høvel har telefon 97 62 32 37 og e-post: 
post@hovdasagoghovel.no

Også to andre hytter til salgs

Nedenfor det nye, kommende hyttefeltet ligger Hovda Nausthytter som ble bygget i 1995. Av de seks hyttene på kaikanten er nå to til salgs. Begge består av to etasjer og har varmekabler i gulvet i underetasjen. Bruksarealet er henholdsvis 70 og 80 kvm. Prisene er litt over 3 millioner kroner.

Hyttene er klare for innflytting umiddelbart – ta kontakt med grunneier Magnus Hovda.


Annonse

© 2019 - Lokalavisen -- Design/layout: Blest.no