ANNONSE

HELSE & LIVSSTIL

LEGESENTERET ÅPNET IGJEN 1. MARS


Forus Helse: Kjente folk i kjente lokaler

Tekst: Rolf Schreiner

Foto: Paulo PaganiPublisert: 05.04.2017

Vi er tilbake – det er bare å komme innom, sier (fra venstre) Julia Katharina Evjen (ortoped), 
Manan Hanan (spesialist i generell kirurgi og gastrokirurgi), Merete Ree Frafjord (diabetes­sykepleier), Helle Fløisvik (medisinsk sekretær), Jørgen Hammerstrøm (allmennlege), Tone Hanan (sykepleier), Trygve Øgreid (kiropraktor) og Silvia Carolina Harboe (spesialist i allmennmedisin og nevrologi). Tine Monica Vaule (autorisert helsesekretær) var ikke til stede da bildet ble tatt.


Fakta:

Forus Helse

HVA:

Nytt, privat legesenter med både allmennmedisin og spesialist­helsetjeneste.


AKTUELL MED:

Åpnet dørene 1. mars i år.


HVOR:

Luramyrveien 79 (like ved IKEA) 

Gratis parkering


ÅPNINGSTIDER (­foreløpig):

Mandag – fredag kl 8:00 – 16:00


KONTAKT:

Telefon: 51 63 10 00

E-post: post@forushelse.no

Ta kontakt for timeavtale


WEB:

www.forushelse.no

Gladmelding til dere som savner Forusakutten i Luramyrveien 79. Syv av de tidligere ansatte fra Forus­akutten, og en nykommer, har startet legesenteret Forus Helse. De ønsker nå gamle og nye ­pasienter velkommen ­tilbake. Dermed er alt ­tilbake til det gode, gamle: Kyndig legehjelp og rask helsesjekk på Forus/Lura – med gratis parkering utenfor.

1. mars i år ble dørene åpnet til Forus Helse i andre etasje i Luramyrveien 79. Her ønskes gamle og nye pasienter velkommen i nyoppussede lokaler. Legesenteret har en tiltalende atmosfære, med kolleger som trives sammen, og masse erfaring samlet på ett gulv. Selv om man ikke skal vente lenge her, er det fin kunst på veggene å hvile blikket på, og alle bildene er til salgs, for de som er interesserte.

Åtte deleiere med lang erfaring

De som eier og driver Forus Helse, har alle lang erfaring innen sine områder, og de ønsket å drive et legesenter sammen. Forus Helse har i dag tilbud om allmennlege, kirurg, nevrolog, kiropraktor, diabetessykepleier, ortoped og psykolog. Det er plass til flere, så tilbudet overfor pasientene vil nok bli utvidet. Legesenteret har dessuten tett samarbeid med Hinna Fysioterapi og Aktiv HMS, så helsetilbudet er bredt allerede fra starten. Forus Helse kan også stå for tilbud om vaksine gjennom Centrum vaksiner, som er en ­annen god samarbeidspartner.

Et supplement til det offentlige

Forus Helse er et privat legesenter som ønsker å samarbeide både med distriktets mange fastleger, og andre deler av helsetjenesten. De som jobber her, forteller at de er et alternativ for dem som ønsker rask hjelp til ulike problemstillinger, så her får du som regel time på dagen. Time til nevrolog har vanligvis flere måneders ventetid i det offentlige, men her vil man få time uten ventetid.

Å gå til et privat legesenter koster mer penger enn det offentlige tilbudet, men Forus Helse ønsker å kunne tilby helse for de fleste. Her vil man få rask og kyndig hjelp fra erfarne behandlere.

Et bredt tilbud

Forus Helse består av leger og behandlere som har jobbet på Forusakutten i mange år. Her er allmennleger og spesialister med bred erfaring fra både privat og offentlig helsetjeneste. Du kan få generelle helsesjekker, eller utredning og oppfølging av kroniske tilstander.

Og her forekommer ikke korte, 10-minutters konsultasjoner. Hver pasient får en halvtime til undersøkelse og utredning hos allmennlege. Hos nevrolog og ortoped brukes 45-60 minutter for utredning/vurdering. God tid hos legen er noe mange setter pris på.

Her utstedes også de fleste typer helseattester inkludert offshore- og sjømannsattest.

De åtte eierne er:

• Jørgen Hammerstrøm, allmennlege

• Manan Hanan, spesialist i ­generell kirurgi og gastro­kirurgi

• Silvia Carolina Harboe, ­spesialist i allmennmedisin og nevrologi

• Trygve Øgreid, kiropraktor

• Merete Ree Frafjord, ­diabetessykepleier

• Tone Hanan, sykepleier

• Helle Fløisvik, medisinsk sekretær

• Tine Monica Vaule, autorisert helsesekretær

I tillegg vil andre behandlere jobbe på legesenteret enkelte dager. Det gjelder:

• Julia Katharina Evjen, ­ortoped og sjømannslege. Hun ­jobber ellers som fastlege på ­Kverneland legesenter.

• Jarle Kjøsen, allmennlege. Han jobber til vanlig på sykehuset.

• Psykologene Espen Hamre og Turid Moen, som driver egen praksis utenom.

Gratis vurdering

Både kirurgen, ­kiropraktoren og livsstilsklinikken tilbyr gratis vurderinger innenfor sitt fagområde. Her er det bare å ta kontakt med sentralbordet for nærmere informasjon og avtale.

Livsstil, overvekt og diabetes

Å endre livsstil er en spennende og krevende prosess. Det handler om ulike faktorer som kunnskap, motivasjon, mestring og nye vaner. Det kan være en stor utfordring å gjøre dette på egen hånd. Diabetessykepleieren på Forus Helse har lang og god erfaring med veiledning innenfor diabetes, vektreduksjon, irritabel tarm og annet. Forus Helse samarbeider dessuten med Fedon Lindbergs Klinikk og kan også tilby Eurodiett – som er en medisinsk metode for vektreduksjon, med overgang til vanlig kost.

Dette er 
Forus Helse:

• Allmennlegetjenester

• Kirurgi

• Nevrologi

• Kiropraktikk

• Ortopedi

• Behandling av akutte skader

• Diabetes- og livsstilveiledning

• Psykolog-tjenester

• Årlige helsekontroller

• Alle typer attesterAnnonse

© 2019 - Lokalavisen -- Design/layout: Blest.no