ANNONSE

KULTUR

Landsbyfesten på Randaberg 6. mai


Klare for tidenes ­party på Randaberg

Tekst: Pål Larsen


Publisert: 19.04.2017

Når Boney M, Samantha Fox og Return inntar scenen i Randaberg Arena blir det garantert fest og god stemning. Det skal mimres 
fra både 70- og 80- tallet.

Lørdag 6. mai, det er da det skjer på Randaberg. Det lokkes med tidenes fest, Landsbyfesten hvor god musikk står i fokus.

– Vi mener dette er tidenes fest her på Randaberg og at vi stadig topper listen. Denne gang har vi sett nærmere på 70 og 80-tallet, sier Morten Andersen i Alive Produksjoner.

På plakaten denne gang finner vi nemlig Boney M, Samantha Fox og norske Return.

– Alle disse var jo store på hver sin tid. Boney M på 70-tallet med den ene klassikeren etter den andre. Hvem husker vel ikke sanger som «­Rivers of Babylon», «Ma Baker» , «Brown Girl In The Ring» og monster-hiten «Daddy Cool», pluss mange fler, sier ­Andersen.

Liz Mitchell er eneste gjenlevende medlem av besetningen og stiller i hallen. I dag er hun passert 65 år, men er ennå svært aktiv innen musikken.

Blir kanonbra

Det stopper imidlertid ikke der. På 80-tallet var det nemlig knapt et gutterom som ikke hadde en plakat av Samatha Fox. «Nothing’s Gonna Stop Me Now», «I Surrender», «Naughty Girls» og «I Only Wanna Be With You» var bare noen av hennes STORE hits. Hun var også kjent for andre store saker. Det var derfor mange av oss hadde plakater av henne på rommet.

– Hun deltok også i Melodi Grand Prix og hadde blant ­annet et samarbeid med Øyvind Blunck i sin tid. Hun reiser ennå mye rundt og vi er glade for at hun tar turen til Randaberg.

Return fra Hedmarken

Arrangøren håper på mange tilhørere, og i øyeblikket ser det bra ut med billettsalget, men det er ennå billetter igjen. Kanskje er det en gruppe fra Stange på Hedmark som trekker flest, nemlig Return. I norsk målestokk var de store her hjemme.

Gjør deg klar for en kveld med landeplager som «Sing Me A Song» «Bye Bye Johnny» og «can you forgive, og flere enn det.

Setter opp busser

Landsbyfesten er for alle, og i fjor kom folk i campingbiler- og busser fra hele Sør-Norge. Det forventes også tilreisende dette året, den første helgen i mai.

– Vi setter opp busser til festen, busser som starter på Bryne og som legger turen innom Klepp og Sandnes før de er på plass i Randaberg Arena, sier Andersen – som er i gang med de siste forberedelser til vårens happening i Randaberg.


Annonse

© 2019 - Lokalavisen -- Design/layout: Blest.no