ANNONSE

REISE

Reis fra Stavanger til herlige Budapest 21. -25. august 2017:


Robbie Williams-konsert og sommerfestival

Tekst: Randi Sørensen

Foto: Reisecompaniet


Publisert: 19.04.2017

Fakta:

Reise­companiet

Et selskap i Connections-gruppen

Hva:
Stor operatør innen leserturer


Aktuell med:
Lesertur til Budapest 21.–25.08.17
inkludert Robbie Williams-konsert og sommerfestival


Kontakt:
Sentralbord: 22 42 70 44

salg@reisecompaniet.no


Web:
reisecompaniet.no/reise/robbie-williams/

Bli med når vi ­inviterer til en av sommerens største konsert­opplevelser i ­Europas nye gourmet­hovedstad! ­Budapest kalles ofte «lille Paris», og det er ikke uten grunn. Her finnes en rekke ­monumenter, ­gallerier, kirker, antikvitetsbutikker, ­kaféer og gode restauranter. I ­tillegg får vi oppleve en av verdens mest kjente ­entertainere når Robbie ­Williams står på scenen den 23. august.

Vi har håndplukket et utvalg meget gode restauranter hvor vi skal nyte flere måltider, og vi avlegger sommerfestivalen et besøk. Inkludert i prisen er besøk i termal-spa og matmarkedet, tre utflukter med lokal guide, samt opphold på et av byens hyggeligste hoteller. Norsk reiseleder er med hele veien! Her er ingenting overlatt til tilfeldighetene.

 

Dag 1: Stavanger – Budapest, Sommerfestivalen (M)

Vi drar fra Stavanger kl. 07.30 via Oslo og ankommer ­Budapest kl. 11.30. Her hentes vi på flyplassen og sjekker inn på vårt hotell President **** hvor vi skal bo i 4 netter. Hotellet ligger like i nærheten av T-banestasjonen Arany Janos Utca, med kort vei til byens mange fasiliteter.

På hotellet finnes bl.a. stor spa- og velværeavdeling, restaurant og kafé, sjokoladebutikk, samt takterrasse med panorama­utsikt over byen. Rommene er meget velutstyrte med WiFi, aircondition, hårføner, minibar, TV m.m. Etter innsjekking nyter vi snacks og velkomstdrink på takterrassen, og ettermiddagen er til fri disposisjon. Om kvelden blir det middag på Pesti Diszno (Budapest-gris), som er kjent for å benytte råvarer av høyeste kvalitet fra lokale produsenter. I tillegg til retter av svin, serveres også andre sesongbaserte spesialiteter. Etter middag avlegger vi Sommerfestivalen et besøk. Dette er en festival som arrangeres på Margaret-øya. Her er det en rekke kulturelle innslag, som konserter, teateroppvisninger og operaforestillinger. Mer enn nok å velge mellom for den kultur­interesserte! (Komplett liste over arrangementet vil være klart innen 1. april.)

Dag 2: Budapest, sightseeing (F/M)

Etter frokost gjør vi klar for sightseeingtur i Budapest med lokal guide. Vi får med oss byens viktigste attraksjoner før vi fortsetter til matmarkedet, hvor man kan handle ungarske spesialiteter og kjøpe enkel lunsj. Etter en forfriskende pause, drar vi på en spesiell tur som heter «Art Noveau, eklektisme og kultur». Underveis på denne turen blir vi presentert for bygninger, ­gallerier og skulpturer i disse to arkitektoniske stilene. På ­kvelden samles vi for felles middag på St. Andrea Wine & Gourmet Bar, hvor vi får servert vin fra en av de ledende vin­kjellerne i Eger-området; St. Andrea Winery fra Egerszalok. Etter middagen er det mulig å avlegge et besøk på Sommer­festivalen.

 

Dag 3: Budapest, konsert med Robbie Williams (F/M)

Dagen i dag er til fri disposisjon. Vi anbefaler å besøke noen av byens mange gallerier og muséer, eller benytte anledningen til spa-behandlinger eller shopping. Vår reiseleder hjelper til med råd og tips. Vi møtes på ettermiddagen for felles middag på hotellet før avreise til Budapest (Groupama) Arena og turens store høydepunkt, konserten med Robbie ­Williams: The Heavy Entertainment Show Tour 2017. Retur tilbake til hotellet umiddelbart etter konserten. Robbie Williams ble verdenskjent på 90-tallet gjennom sin karriere i boybandet Take That. I 1995 gikk han solo, og fikk umiddelbart stor suksess med hitsinglene «Freedom» og «Angels». Andre kjente utgivelser er bla. «Something Stupid», en duett med Nicole Kidman, samt klassikerne «Let Me Entertain You» og «Millennium». Robbie Williams står oppført i Guinness’ Rekordbok som den artisten som har solgt ut flest konsertbilletter på én dag: 1,6 millioner billetter! Mer enn 3 millioner mennesker kjøpte billetter til hans verdensturné i 2006. Han har vunnet prestisjetunge Brit Awards hele 18 ganger, og han er en av få artister som selger ut fullsatte stadionkonserter på alle kontinenter. Robbie Williams har gitt ut 11 studioalbum, hvorav 10 av dem nådde toppen av listene i Storbritannia, og han har solgt nærmere 80 millioner album. Vi gleder oss til å oppleve en av verdens største entertainere live i Budapest!

 

Dag 4: Budapest – Viségrad (F/L/M)

Etter frokost drar vi til ­Viségrad, som er en liten by utenfor ­Budapest, kjent for sine vakre slott. Byen har kun 2100 innbyggere, og den ligger vakkert plassert ved bredden av Donau. Vi blir med på en sightseeing, hvor vi blant annet får se den middel­alderske festningen og sommer­palasset til kong Matthias ­Corvinus av Ungarn. Vi spiser lunsj på Renessanse Restaurant, som er en gammel familie­bedrift. Her tilbereder de klassiske retter av høyeste ­kvalitet, og de benytter kun råvarer som er kjøpt fra lokale leveran­dører. Kjøkkenet her kombinerer tradisjonelle retter med ­moderne gastronomi i elegante renessanseomgivelser og levende musikk. En opplevelse! Retur til hotellet på ettermiddagen. Felles middag på Tigris Restaurant om kvelden. Denne restauranten ligger sentralt i Budapest, og er anbefalt av Michelin-guiden. Her tilbys tradisjonelle ungarske retter med en moderne vri.

 

Dag 5: Budapest – Stavanger (F)

Vi sjekker ut fra hotellet og 
drar til flyplassen før avreise 
kl. 12.00. Via Oslo og med ankomst Sola kl. 17.10.

REISEFAKTA:
Avreise fra Sola

Pris kr. 15.950,- per person 
i dobbeltrom
Enkeltromstillegg kr 1100,-


Inkludert i prisen:
• Flybilletter Stavanger-Budapest tur/retur med Norwegian

• Alle flyskatter

• Overnatting 4 netter på Hotel President Budapest ****

• Daglig frokostbuffet

• Transport, flyplass/hotell 
tur/retur

• Fri bruk av hotellets velvære­avdeling, svømmebasseng m.m.

• Velkomstdrink med snacks på hotellets takterrasse

• Lunsj på matmarkedet

• Lunsj på Renessanse ­Restaurant

• 3 middager på utsøkte, håndplukkede restauranter

• Bysightseeing med lokal guide i Budapest

• Sightseeing med lokal guide i Visegrad

• Kultursightseeing med lokal guide

• Billett til Nasjonalgalleriet

• Transport hotell/konsert/hotell

• Transport til/fra Viségrad

• VIP-billetter til Robbie Williams-konserten

• Adgangsbilletter til ­Sommerfestivalen i Budapest

• Billetter til termalbadet

• Norsk reiseleder fra ­Reisecompaniet


Ikke inkludert:
• Tips/driks

• Drikkevarer

• Måltider utover det som er spesifisert i programmet


Annonse

© 2019 - Lokalavisen -- Design/layout: Blest.no