ANNONSE

NÆRINGSLIV

Regus ­tilbyr ­fleksibel ­løsning for ditt nye 
­kontor

Tekst: Svein Kåre Edland

Foto: Regus


Publisert: 19.04.2017

Regus tilbyr moderne og fleksible kontorløsninger med alle fasiliteter, noe som gjør mennesker og bedrifter i stand til å arbeide hvor de vil, når de vil og som de vil.


Fakta:

Regus


Hva:
Regus er verdens ­største ­leverandør av fleksible arbeidsplass­løsninger med 
3000 steder i 120 land.


Aktuell med:
Tilbyr attraktive og fleksible kontorløsninger i Stavanger Sentrum og Forus. Som kunde har du tilgang til alle kontorene i hele verden. 


Kontakt:
For tilbud og informasjon: 
Telefon 23 96 55 37


Web:
www.regus.no

Hvordan høres det ut med 10 års leie­kontrakt i samme lokalet for arbeids­plassen din? Kanskje litt risikosport? Verden er i endring. Tiden er kanskje inne for å tenke nye tanker?

 

– Måten mennesker jobber på og bruker arbeidsplassen sin er i voldsom endring, forteller Thomas Weeden til Lokalavisen. Han er country manager i Norge for det verdensomspennende selskapet Regus, som tilbyr 3000 kontorhoteller i 120 land.

– Vi opplever en sterk økende interesse for vårt fleksible produkt, og tilbyr nå business sentre både i Stavanger sentrum og på Forus. Er du kunde hos oss i Stavanger, har du tilgang til alle selskapets business sentre i hele verden.

 

Hva er bedriftens behov om 2 år? 

– Mange bedriftseiere skulle gjerne hatt sin egen glasskule, hvor det var mulig å se inn i fremtiden. Hvor mange medarbeidere har bedriften i dag, og hva er behovet om ett år, to år eller tre år? Trenger vi mer plass, eller trenger vi mindre plass? Vinner vi prosjekter og har behov for å ansette flere? Stadig flere innser at fleksibilitet er svært viktig, fortsetter Thomas Weeden.

– I gode tider hvor markedet vokser, tilbyr vi fleksible lokaler på korte kontrakter. Det betyr at selskaper som er i vekst til enhver tid kan få tilpassede lokaler hos oss. Det samme argumentet kan benyttes i nedgangstider. Når du er usikker på veien videre, kan du leie nøyaktig det du har behov for på korte kontrakter. Dette innebærer stor fleksibilitet, lav risiko og bedre lønnsomhet både for store og små bedrifter. 

 

Her kan du flytte inn 
i neste uke

– Alle våre 12 business-sentre i Norge har super beliggenhet, opplyser Thomas.

– I Stavanger sentrum er det Mediegården, et av byens mest moderne bygg, hvor Aftenbladet holder til. Mer sentralt er det ikke mulig å være. På Forus er det Forusparken 2, som er et moderne kontorhotell på Forus i et prestisjefylt område med mange ledende bedrifter innen olje og gass, og shipping. På begge stedene har vi plass til flere brukere, og vi oppfordrer alle interesserte å ta kontakt for visning og pristilbud. 

 

Hvem passer det for?

Her er det ikke lett å gi et enkelt svar, ifølge Regus-sjefen.

– Alle våre kunder er så forskjellige. Det er alt fra freelancere, konsulenter, arkitekter, ingeniører, advokatfirma, kreative oppstartsbedrifter til store internasjonale selskaper som har prosjektorganisasjoner som brukere på våre sentre. Felles for alle er behovet for mobilitet, fleksibilitet og tilgang til fullt utstyrt kontorfasiliteter. Vi har også møterom som egner seg veldig godt til kurs og mindre konfe­ranser. En bedrift har gjerne 3–5 kjernemedarbeidere, men i forbindelse med prosjekter blir kanskje behovet 20 personer. Da er vår fleksibilitet veldig praktisk og lønnsomt for bedriften.

 

Mer enn bare selve kontoret

Når du er kunde hos Regus Norge, får du alt du trenger med på kjøpet. Du trenger bare å møte opp og koble deg til, så er du i gang. Du har tilgang til businesslounge, pauseområder, møterom og selvfølgelig en fullt utstyrt arbeidsplass. Du blir en del av et moderne og profesjonelt forretningsmiljø med topp utstyr, på beliggenheter som er «prime».

Business-sentrene har resepsjonstjeneste hvor du kan få administrativ support, postmottak, og tilgang til skriver, skanner og kopimaskin. Regus tar seg av alle detaljene, slik at du får mer tid til det som virkelig betyr noe. Det beste er at alt er inkludert. Alt du forventer å finne på et moderne kontor, uten at du trenger å bekymre deg for administrasjon og vedlikehold. Resepsjonisten tar imot gjester, og du har tilgang til felles kjøkken. Du slipper å tenke på rengjøring og vedlikehold av kontorene, og bygningen er sikret døgnet rundt. I tillegg er det førsteklasses infrastruktur for IT og telekommunikasjon. Det skal være rent, pent og representativt, med stort fokus på kundeservice. 

Hvor mye koster det?

Det som kjennetegner Regus sitt tilbud, er stor fleksibilitet, og hvor du bare betaler for det du bruker. Er du kunde, kan du jobbe hvor som helst i en time, dag, uke, måned eller i flere år. Du kan være alene, eller firmaet ditt kan være 10 eller 20 personer. Du kan leie fast plass hele uken, eller for fem dager i måneden.

Dersom du liker å jobbe med andre bransjer og utveksle erfaringer, kan du få tilgang til såkalte co-working områder. Du kan leie møterom i to timer, eller du kan leie tilgang til businesslounge-områder. Minsteprisen starter på kr 699,- per måned. Prisen avhenger av hvor mye du ønsker å bruke senteret. Dersom du først er kunde, har du tilgang til alle Regus sine 3000 kontorer i hele verden.

 

Voldsom vekst og 
store endringer

– Det er strukturelle endringer som driver industrien vår globalt, forteller Thomas Weeden til Lokalavisen.

– Måten mennesker jobber på og bruker kontor endrer seg. Teknologien fjerner behovet for fysisk tilstedeværelse på den måten vi har vært vant til. De yngre arbeidstakerne vokser opp med delingsøkonomi og ønsker å jobbe mer fleksibelt. Gjerne på café, eller business-sentre som vårt, hvor en treffer andre på tvers av bransjer. Grensene mellom arbeidsliv og privatliv viskes ut, og morgendagens kontorløsninger må ta høyde for dette. Vi tilbyr «serviced office» som er en helt annen virkelighet enn dagens tradisjonelle leieforhold hvor bedriften forplikter seg til lokaler i mange år. Drivkraften er teknologi, fleksibilitet, økonomi og lønnsomhet. Utviklingen skyter fart da stadig flere yngre kommer inn i bedriften med andre krav og forventninger til arbeidsplassen sin. Det er ikke kontorer lengre, men mer communities hvor nye relasjoner og plattformer skaper inspirasjon og grunnlag for kreativitet og vekst. I dag er det ca 15.000 steder hvor såkalt «co-working» er mulig i verden. Prognosen for 2020 er at det er 26.000 sentre. Regus er verdens største med snart 30 års erfaring.

 

Delingsøkonomi – 
ta kontakt

I løpet av få år kommer opp mot 40 prosent av bedriftenes medarbeidere til å være konsulenter og frilansere, viser spådommer fra anerkjente byråer. Weeden mener at den nye generasjonen som kommer ut på arbeids­markedet, har helt andre forventninger og behov enn det som var vanlig før. I en undersøkelse svarte to av tre fagfolk at co-workere har en bedre balanse mellom jobb og privatliv, og nesten tre av fire mente at det sosiale miljøet på co-working-kontorer er bedre.

– Folk ønsker å jobbe i kreative miljø uten faste plasser. Mange ønsker å jobbe selvstendig med prosjekter man interesserer seg for, heller enn å være fast ansatt hos en arbeidsgiver. Den nye generasjonen ønsker ganske enkelt å velge selv når, hvordan og hvor de jobber. Det gir muligheter også for bedrifter til å leie inn personell når de trenger det, og det gir god kostnadskontroll og lønnsomhet. Vår modell er fremtidens arbeidsplass, oppsummerer Weeden som oppfordrer interesserte i å ta kontakt for omvisning og pristilbud. 


Annonse

© 2019 - Lokalavisen -- Design/layout: Blest.no