ANNONSE

HUS & HAGE

DEN LOKALE SPESIALISTEN INNEN PEIS, OVN OG PIPE


Peismesteren åpner ny butikk i Sandnes

Tekst: Rolf Schreiner

Foto: Paulo PaganiPublisert: 03.05.2017

Daglig leder i Lyngdal, Rune Sporaland (til venstre), og Tony Eide står for siste innspurt før den nye butikken i Sandnes åpner dørene.


Fakta:

Peismesteren AS

HVA:

Spesialforretning for ildsted – peis, ovn og pipe. Blant Vestlandets største aktører på området. To avdelinger – Sandnes og Lyngdal.


AKTUELL MED:

Åpner i disse dager ny Sandnes-butikk med stort show-room.

Peismesteren har åpnings­kampanje, og tilbudene kan du lese mer om på side 23.


HVOR:

Solaveien 88.


KONTAKT:

Telefon 400 30 433

E-post: post@peismesteren.no

Tony Eide mobil: 45 39 21 88


WEB:

www.peismesteren.no

Et ildsted som ovn eller peis blir i dag sett på som et vakkert møbel i stuen. 
Da Peismesteren startet opp i november 2011, var behovet tydelig til stede for et firma med spesial­kompetanse innen produkter for vedfyring. Markedet har vist seg å sette stor pris på et firma som er behjelpelige med råd og forslag til hvordan ildstedet bør utformes og som kan levere den aktuelle type peis, ovn og pipe. Nå flytter Peismesteren på Sandnes inn i nye lokaler.

I øvre ende av Oalsgata i Sandnes ligger en brun bygning som et lite landemerke i området – like før avkjørselen til Stavanger. Adressen Solaveien 88 står på fasaden, og bygget rommer bl.a. en Rema 1000-butikk. Du har garantert kjørt forbi. Der ligger den nye butikken til Peismesteren.

En nestor i bransjen

Gründer og daglig leder i selskapet er Tony Eide – han kan med rette kalle seg ”peismester”. Da han åpnet sin første butikk i Sandnes for 12 år siden, gikk det så bra at han ble invitert inn i en landsdekkende kjede. Her så Tony at markedet var svært interessant for et spesialfirma som gjorde alt fra rådgivning og salg til montering og service, og som sto frem som profesjonelle i alle ledd. Dermed var det ut av kjeden og i gang med nye butikker – nå med dyktige selgere og montører i ryggen.

Sandnes og Lyngdal

I dag er Peismesteren en av Vestlandets største firma innen levering og montering av nye ovner, peiser, piper – og innen rehabilitering.

Selskapet har 10 ansatte fordelt på to avdelinger. Hovedkontoret i Sandnes startet opp for snart 6 år siden, mens butikken i Lyngdal åpnet dørene i desember 2016. Felles for alle medarbeiderne er en iboende stolthet for faget – her møter du selgere og montører med lidenskap, erfaring og stå-på-vilje.

Stadig flere gode referanser har gitt Peismesteren en betydelig markedsandel i proffmarkedet. Men alle får hjelp – ingen jobb er for liten eller for stor.

Hele spekteret fra A til Å

Peismesteren er gjennom sitt brede sortiment å betrakte som en full sortiments leverandør av vedfyrt varme. Tony forteller:

– Peismesteren kan levere en komplett pakke med materiell, arbeid og sluttfinish. Har du kjøpt ovnen selv, kan vi være behjelpelige med montering eller råd. Vi kan også sette dere i kontakt med dyktige interiørarkitekter hvis dere ønsker noe helt spesielt. Alt i alt har vi den ekspertise og erfaring som skal til for å gi deg den ovnen eller peisen du har drømt om.

Våre produkter og tjenester kan deles i fire:

Peiser. Eksklusive vedfyrte innsatser som kommer i ulike størrelser.

Ovner. Vedfyrte frittstående ovner i ulike former og farge.

Stålpipe. Vi tilbyr garanti opptil 30 år, selv etter pipebrann.

Pussing. For deg som har sprekker i peiskassen, eller trenger en oppfriskning.

Alle de kjente merkene

Peismesteren har innsatser og ovner fra anerkjente leverandører som står for grundig kvalitet – som Hoxter, Metaloterm, Jydepejsen, Stovax, Wiking og Hwam. Modeller fra andre leverandører kan også skaffes.

Kom og bli inspirert

Den nye butikken har et stort og flott utstillingsområde med plass til en rekke modeller ildsteder i flere prisklasser. Det er bare å ta turen til Solaveien 88 for å se nyeste nytt av ovner og peiser. Gratis parkeringsplass.

Har du en gammel pipe på huset ditt?

Hvert år er det mange hus i Norge som brenner ned pga. ytre påvirkninger, sprekk­dannelser etc. Derfor er det farlig å ha en pipe som ikke er i fullgod stand.

– Er du usikker på om hvor godt pipen fungerer, skal du ta kontakt med oss i Peismesteren. La oss komme på en uforpliktende befaring, så finner vi ut om noe må gjøres, sier Tony.

Vedfyring er viktig

Hvis strømmen går, er det i hvert fall én oppvarmingskilde som ikke svikter, og det er god gammeldags vedfyring. Dessuten vil de fleste hjem trenge litt ekstra varme på de aller kaldeste dagene. Da er det ingenting som kan erstatte den gode varmen fra vedfyring fra ovn eller peis.

Vedfyring er billigere og mer miljøvennlig en strøm. Selv nå, med så mange moderne varmekilder, er vedfyring både viktig, rimelig og ikke minst en miljøvennlig måte å holde varmen på. Regnestykker viser at vi på Vestlandet betaler mer for strøm som oppvarming per kWh enn ved vedfyring. Vedprisene er mye mer forutsigbare, og varierer mye mindre enn strømprisene.

Vedfyring i ovn og peis har i tillegg en høy toppeffekt. I motsetning til en luft/luft-varmepumpe kan vedovner gi nok varmeeffekt også i de kaldeste periodene. Det er oftest i disse periodene at strømprisene er høyest.

Har du mulighet til å hugge ved selv, er vedfyring ekstra rimelig.Annonse

© 2019 - Lokalavisen -- Design/layout: Blest.no