ANNONSE

MOTOR

MOTO-TECH – NYTT VERKSTED FOR MC, SCOOTER, MOPED OG ATV


Gladmelding til alle MC-entusiaster!

Tekst: Rolf Schreiner

Foto: Paulo PaganiPublisert: 03.05.2017

Jimmy Hodges, Anette Veggeberg og Kim Møller viser stolt frem sitt nye verksted.


Fakta:

Moto-Tech

HVA:

Verksted for alle typer MC, 
scooter, moped og ATV.


AKTUELL MED:

Åpnet dørene på Lura for kun 
to-tre måneder siden.


HVOR:

Gamleveien 83, 4315 Sandnes.


ÅPNINGSTIDER:

Man, ons, tor, fre kl. 07.30 – 15.30.

Tirsdag kl. 07.30 – 17.00.

Lørdag kl. 09.00 – 14.00.


KONTAKT:

Telefon: 98 54 28 16

E-post: kontakt@moto-tech.no


WEB:

www.moto-tech.no

Her er det virkelig snakk om ­lidenskap som har beveget seg over lande­grensene. Jimmy Hodges kommer fra Somerset, et område i sør-vest England, og han vokste opp i en familie med stor interesse for motorsykler. Han fikk 11 års praksis i farens veletablerte MC-verksted, og han hadde flere år som profesjonell Supermoto/Supermoto hillclimb utøver med stor suksess.

Betong og MC

Da Jimmy fikk norsk kjæreste, fristet det å søke jobb i den da lukrative norske oljebransjen, og Jimmy flyttet til Sandnes og ble samboer. Men arbeidsmarkedet innen oljeindustrien var for nedadgående, og Jimmy endte opp med jobb i et lokalt betongfirma.

Men med bakgrunn som motorsykkel-tekniker i MC-verdenen, fikk han fort mer å henge fingrene i. Etter betongarbeidet fra kl 06.00 til 15.00 ble det gjerne fiksing av motorsykler for venner og kjente fra klokken 16.00 til langt utover kvelden. Da var kretsen rundt Jimmy klar i talen: «Du bør starte eget MC-verksted!»

Planer om etablering

Kim Møller har også sportslig bakgrunn – han ble bl.a. både norsk og nordisk BMX-mester i sin ungdom, og han har det som trengs av fagbrev for å være MC-mekaniker. Jimmy møtte Kim i 2015, og de fant fort ut at de hadde felles interesser – et MC-verksted burde kunne bli et levebrød for begge. Våren 2016 prøvde de to å etablere en virksomhet på Hana, men det ble for mange skjær i sjøen, og fremtiden var uviss.

Da oktober kom, bestemte de to seg for å prøve igjen. Etter en positiv samtale med Jostein Hegre, var de klare for å overta det gamle karosseriverkstedet til Mazda-forhandleren Hegre Auto på Lura. Dermed åpnet Moto-Tech dørene til sitt nye verksted for MC, scooter, moped og ATV den 26. februar i år.

Ikke en jobb, 
men en livsstil

Hos Moto-Tech møter du MC-mekanikere som lever og ånder for faget sitt. Her er det snakk om ekte lidenskap i jobben – 
og de har all den tekniske fagkunnskapen som skal til for å utføre små og store reparasjoner. Alle MC-eiere i regionen vil nå kunne nyte godt av et verksted hvor man kan være trygg på å få gjort en 110 % jobb.

Og jungeltelegrafen har alle­rede spredt det glade budskap. Jimmy og Kim kan fortelle om en meget god start etter to måneder – da Lokalavisen var på besøk, var det knapt plass til flere sykler på verkstedet.

Den tredje i bedriften, som eies 100 % av Jimmy, er Anette Veggeberg. Hun styrer administrasjonen, papirarbeid, delelager og kundemottak – og hun har som mål å også gjøre en innsats på verkstedet etter hvert. I fri­tiden kjører hun Supermoto i Norge og Europa – så hun har det i seg, hun også.

Ducati, BMW og de andre

Moto-Tech tar imot alle merker MC, scooter, moped og ATV. Men det legges ikke skjul på at særlig Ducati-eierne vil glede seg over at dette verkstedet er etablert, siden det ikke finnes noe annet spesialisert Ducati-verksted mellom Haugesund og Kristiansand. Også BMW, ­Yamaha, Honda, Kawasaki og Suzuki er MC-merker som Jimmy og Kim har lang erfaring med.

Det de andre ikke har

Et nytt verksted med respekt for seg selv har selvsagt investert i det nyeste og beste av maskiner og teknisk utstyr. Moto-Tech har diagnoseutstyr for alle typer MC, mopeder og scooter, og de tilbyr støtdemperservice med overhaling og service/reparasjon av bakdemper. Det er de alene om på disse kanter av landet.

Også kjøp og salg

Moto-Tech er først og fremst et verksted. Men det er klart at virkelige entusiaster som disse tre medarbeiderne, har forbindelser overalt. Så hvis du trenger hjelp til å kjøpe eller selge din helt spesielle MC, er Jimmy & Co. klare til å trø til. Da skapes nye relasjoner og nye forbindelser – det blir fort gode kundeforhold av slikt.

Den lokale MC-tilværelsen er herved kraftig forbedret. Det er bare å ta turen til Gamleveien 83 og kjøre inn bak Hegre Auto og Rema 1000 for å bli kjent med folkene hos Moto-Tech. De har mye å fare med som det er nyttig å ta med seg ut på veien.

Hos Moto-Tech er man særdeles opptatt av å gi god kundeservice – alle nye og gamle kunder skal føle seg velkomne.

Og husk – kjør forsiktig.


Annonse

© 2019 - Lokalavisen -- Design/layout: Blest.no