ANNONSE

MOTOR

HØYST ERFARNE MC-FOLK STÅR BAK ETABLERINGEN


Rovik MC: Nytt Yamaha-senter på Forus

Tekst: Rolf Schreiner

Foto: Paulo Pagani


Publisert: 16.05.2017

Fem MC-entusiaster med lang erfaring i bransjen ønsker velkommen til det nye Yamaha-senteret i Fabrikkveien 5 på Forus. Fra venstre: Jone Larsen, Haraldur Haraldsson, Owe Rovik, Sissel Rovik og Stian Randen.


Fakta:

Rovik MC AS


HVA:
Regionens nye Yamaha-senter – salg av MC, scootere og mopeder.


AKTUELL MED:
Butikken åpnet dørene siste helg i april 2017.


HVOR:
Fabrikkveien 5 (Forus)

4033 Stavanger


ÅPNINGSTIDER
Mandag, onsdag, torsdag

og fredag kl 09:00 – 17:00

Tirsdag kl 09:00 – 19:00

Lørdag kl 10:00 – 14:00


KONTAKT:
Telefon: 51 58 88 00

Mobil: 48 26 81 74

E-post: owe@rovikmc.no


WEB:
www.yamahastavanger.no

Det er ikke en hvilken som helst MC-butikk som åpnet dørene i Fabrikkveien 5 i slutten av april i år. Owe Rovik kan nå ønske velkommen til en Yamaha-verden du ikke har sett maken til på disse kanter av landet.

 

 

Yamaha er Norges og Europas mest solgte MC-merke de siste fem årene, og utstillingen hos Rovik MC viser et bredt og lekkert utvalg innen MC, scootere og mopeder. Dette må være spennende nyheter for alle MC-entusiaster i distriktet.

Rovik MC er ­eneforhandler av Yamaha motorsykkel-produkter i Stavanger. Daglig leder Owe Rovik er fagmann til fingerspissene – han har drevet MC-butikker i 30 år. Dette er første gang han jobber med kun ett merke, men når først så skulle skje, har han fått velge på aller øverste hylle. Yamaha er utvilsomt et ledende merke på verdensbasis.

Owes fire kolleger i ­butikken har også vært i bransjen lenge – det gir trygghet for god fag­kunnskap og veiledning når kunden skal følges opp.

 

Variert kjøreutstyr 
og et stort utvalg deler

Når det gjelder dresser, ­hjelmer og annet utstyr som hører med i en MC-tilværelse, har Rovik-­butikken et bredt utvalg å vise frem – ikke bare fra Yamaha. Her er det bare å velge blant ­kvalitetsutstyr fra flere ­anerkjente leverandører.

Og lageret med deler er fylt opp med det du måtte trenge, når en reparasjon eller fornyelse er nødvendig.

 

Eget autorisert verksted –

ikke bare for Yamaha

Rovik MC sitt verksted er godkjent (autorisert) av Statens vegvesen og tar reparasjoner på de aller fleste MC-merker. For å bli godkjent må man oppfylle detaljerte krav til personale, lokaler, utstyr og maskiner, oppbevaringsplass for kjøretøy og reparasjonsdata.

Tre av medarbeiderne hos Rovik MC har fagbrev som MC-mekanikere.

 

5 års garanti på Yamaha

Yamaha investerer årlig store ressurser på å gjøre ­produktene mer brukervennlige, sikre og økonomiske. Erfaring fra racing­banen, Yamaha-klubber samt utvikling av nye og sterkere ­materialer, har resultert i at en moderne Yamaha MC skal ­fungere feilfritt i mange år, forutsatt at service og vedlikeholdsprogrammet følges.

Rovik MC tilbyr utover 2-års fabrikkgaranti en 3-års for­lenget garanti på motor, elektronikk og girkasse, uavhengig av kjørelengde. Dette gjelder alle registrerte standardmotorsyker fra 250 cc.

Denne garantien gjelder kun for modeller levert av autorisert Yamaha forhandler, og service og vedlikehold må foretas av autorisert Yamaha verksted. Så det er bare å holde seg til Rovik MC.


Annonse

© 2019 - Lokalavisen -- Design/layout: Blest.no