ANNONSE

HUS & HAGE

Full rulle hos BOB!

Tekst: Pål Larsen

Foto: Paulo PaganiPublisert: 16.05.2017

Fasaden og bilparken sier det meste. Byggmester BOB er blitt et kjent landemerke i Bekkefaret.


Fakta:

Byggmester 
BOB AS

HVA:

Den store takspesialisten med over 30 års erfaring innen skifting av tak på bolighus. Som kunde kan du være trygg på at taket er i de rette hender!


AKTUELL MED:

Gratis taksjekk gjelder eneboliger og rekkehus der Byggmester BOB kan komme til og inspisere ved bruk av stige e.l. Dersom det må brukes lift (avklares i forkant), må det betales for den separat.


HVOR:

Ullandhaugveien 25, 
4016 Stavanger.

God parkeringsplass.


ÅPNINGSTIDER:

Hverdager: 07.00 – 15.00.

Lørdag etter avtale.


KONTAKT:

Telefon: 51 52 43 00

E-post: salg@byggmester-bob.no


WEB:

www.byggmester-bob.no

www.facebook.com/­byggmesterbobas

Nordens største på tak, Byggmester BOB, melder om høy aktivitet og stor pågang av folk som vil ha nye, tette tak for tiden. Daglig leder og selger, byggmester Bernt Morten ­Birkedal, er stadig ute på befaringer og sender ut priser på komplette takskift.

– Vi har veldig mange henvendelser for tiden, det er tydelig at folk har skjønt viktigheten av å ha tette tak, og heldigvis for oss er de opptatt av kvalitet i tillegg til pris, sier 2. generasjons ­Birkedal som driver familie­firmaet.

Fornøyde kunder

Han forteller at gjennomgangstonen hos kundene er at Byggmester BOB oppfattes som seriøst og skikkelig, og at stadig flere kunder blir anbefalt å bruke BOB av tidligere kunder.

– Vi bruker litt penger på markeds­føring, men meste­parten av pengene bruker vi på kvalitetssikring. Vi har en egen ansatt som kun følger opp kvaliteten på hvert enkelt tak, i tillegg til at flere av de som arbeider for oss nå, tar svennebrev som tømrer på kveldstid i tillegg til full jobb, sier en tydelig stolt Bernt Morten Birkedal.

– Vi får ikke bedre ambas­sadører enn fornøyde kunder, så vi legger oss i selen for at ­kundene våre skal være fornøyde. En kunde sa at hun aldri hadde sett mannen sin så lykkelig over å ha brukt noen hundre tusen kroner på noe, som da han betalte ­fakturaen til oss, smiler Birkedal.

Lærlinger

Byggmester BOB har lenge vært lærlingebedrift med en kontorlærling, men nytt av året er at de også har fått seg en tømrer­lærling.

– I og med at vi kun driver med tak, er det vanskelig for oss å tilby et helt lærlingeløp innen tømrerfaget, men takket være et utmerket samarbeid med BYGGA AS, som er et tømrerfirma som gjør «alt» innen faget, greier vi å sy sammen et full­verdig løp. På den måten får vi gjort et samfunnsansvar, som det å ha lærling er, og får være med å utdanne fremtidens fagfolk, fastslår Birkedal.

Trenger flere folk

BOB-sjefen forteller at de i disse dager er på jakt etter flere folk til å skifte tak for å imøtekomme pågangen.

– Vi vet at tak ofte er ferskvare. Enten er det lekkasje, eller så er det rett før lekkasjen kommer, så da er det om å gjøre å få skifte raskest mulig. Vi har en fleksibilitet som gjør at vi sjelden bruker mer enn to uker på å komme i gang med takskiftet fra ordrebekreftelsen er signert. 
Fra vi starter til vi er ferdige tar et «standardtak» omtrent en uke å skifte.

Konkurransedyktig pris

Selv om BOB har mye å gjøre og utvider virksomheten sin, er det alltid plass til nye kunder.

– Vi ønsker at alle som ­vurderer å skifte tak tar kontakt med oss for å få et uforpliktende, gratis pristilbud. Vi tåler sammen­ligning, både på pris og kvalitet, med alle seriøse ­aktører i bransjen. Senest i forrige måned fikk vi et tak fordi vi var 60 000 kroner billigere enn et konkurrerende firma. Det viser at selv om vi er størst på tak er vi ikke nødvendigvis dyrest, sier ­Birkedal og fortsetter: – Vi gir en fast pris på jobben og veldig detaljert beskrivelse av hvilket arbeid som utføres. Dokumentasjonen laster vi opp i Boligmappa, slik at all informasjon følger boligen ved evt salg.


Annonse

© 2019 - Lokalavisen -- Design/layout: Blest.no