ANNONSE

NÆRINGSLIV

Fornøyde leietakere hos ­Regus kontor­hotell

Tekst: Svein Kåre Edland

Foto: Regus


Publisert: 16.05.2017

Trivsel gir arbeidsglede.


Fakta:

Regus

Hva:

Regus er verdens ­største ­leverandør av fleksible arbeidsplass­løsninger med 
3000 steder i 120 land.


Aktuell med: 

Tilbyr attraktive og fleksible kontorløsninger i Stavanger sentrum og Forus. Som kunde har du tilgang til alle kontorene i hele verden. 


Kontakt:

For tilbud og informasjon: 
Telefon 23 96 55 37


Web:

regus.no/lokalavisen

Hva gjør du med hensyn til lokaler når du ikke helt vet hvor mange ­personer du trenger i løpet av det neste året? Hvordan kan du organisere deg hvis du har behov for resepsjons­tjenester? 
I Stavanger finnes det gode og fleksible løsninger både i sentrum og på Forus.

Fleksibelt kontorhotell 
i Stavanger

– Måten mennesker jobber på og bruker arbeidsplassen sin er i voldsom endring, forteller Thomas Weeden til Lokal­avisen. Han er country manager i Norge for det verdens­omspennende selskapet Regus, som tilbyr 3000 kontorhoteller i 120 land.

– Vi opplever en sterk økende interesse for vårt fleksible produkt, og tilbyr nå business-sentre både i Stavanger sentrum og på Forus. Er du kunde hos oss i Stavanger, har du tilgang til alle selskapets business-sentre i hele verden.

Hvordan er fremtiden?

– Mange bedriftseiere skulle gjerne hatt sin egen glasskule, hvor det var mulig å se inn i fremtiden. Hvor mange medarbeidere har bedriften i dag, og hva er behovet om ett år, to år eller tre år? Trenger vi mer plass, eller trenger vi mindre plass? Vinner vi prosjekter og har behov for å ansette flere? Stadig flere innser at fleksibilitet er svært viktig, fortsetter Thomas Weeden.

– I gode tider hvor markedet vokser, tilbyr vi fleksible lokaler på korte kontrakter. Det betyr at selskaper som er i vekst til enhver tid kan få tilpassede lokaler hos oss. Det samme argumentet kan benyttes i nedgangstider. Når du er usikker på veien videre, kan du leie nøyaktig det du har behov for på korte kontrakter. Dette innebærer stor fleksibilitet, lav risiko og bedre lønnsomhet både for store og små bedrifter. I Stavanger er våre lokaler i Aftenblad-bygget, mens på ­Forus er det i Forusparken 2. Alt er topp moderne, og her kan du flytte inn i neste uke.

Hvem passer det for? 

Her er det ikke lett å gi et enkelt svar, ifølge Regus-sjefen.

– Alle våre kunder er så ­forskjellige. Det er alt fra freelancere, konsulenter, arkitekter, ingeniører, advokatfirma og ­kreative oppstartsbedrifter til store internasjonale selskaper som har prosjekt­organisasjoner som brukere på våre sentre. Felles for alle er behovet for mobilitet, fleksibilitet og tilgang til fullt utstyrt kontor­fasiliteter. Vi har også møterom som egner seg veldig godt til kurs og mindre konferanser. En bedrift har gjerne 3–5 kjerne­medarbeidere, men i forbindelse med ­prosjekter blir kanskje behovet 20 personer. Da er vår ­fleksibilitet veldig praktisk og lønnsomt for bedriften.

Mye er inkludert

Når du er kunde hos Regus Norge, får du alt du trenger med på kjøpet. Du trenger bare å møte opp og koble deg til, så er du i gang. Du har tilgang til businesslounge, pauseområder, møterom og selvfølgelig en fullt utstyrt arbeidsplass. Du blir en del av et moderne og ­profesjonelt forretningsmiljø med topp utstyr, på beliggen­heter som er «prime».

Business-sentrene har ­resepsjonstjeneste hvor du kan få administrativ support, postmottak, og tilgang til skriver, skanner og kopimaskin. Regus tar seg av alle detaljene, slik at du får mer tid til det som virkelig betyr noe. Det beste er at alt er inkludert. Alt du forventer å finne på et moderne kontor, uten at du trenger å bekymre deg for administrasjon og vedlikehold. Resepsjonisten tar imot gjester, og du har tilgang til felles kjøkken. Du slipper å tenke på rengjøring og vedlikehold av kontorene, og bygningen er sikret døgnet rundt. I tillegg er det førsteklasses infrastruktur for IT og telekommunikasjon. Det skal være rent, pent og ­representativt, med stort fokus på kundeservice. 

Hva er prisen?

Det som kjennetegner Regus sitt tilbud, er stor fleksibilitet, og hvor du bare betaler for det du bruker. Er du kunde, kan du jobbe hvor som helst i en time, dag, uke, måned eller i flere år. Du kan være alene, eller firmaet ditt kan være 10 eller 20 personer. Du kan leie fast plass hele uken, eller for fem dager i måneden.

Dersom du liker å jobbe med andre bransjer og utveksle erfaringer, kan du få tilgang til såkalte co-working områder. Du kan leie møterom i to timer, eller du kan leie tilgang til businesslounge-områder. Minsteprisen starter på kr 699,– per måned. Prisen avhenger av hvor mye du ønsker å bruke senteret. Dersom du først er kunde, har du tilgang til alle Regus sine 3000 kontorer i hele verden.

Rekruttering

– Jeg er kjempefornøyd, sier Dag Gunnesdal i det danske bemanningsselskapet JKS. 
– For oss er det viktig å være i Stavanger sentrum og helt nødvendig å ha en resepsjonstjeneste. 
I løpet av de neste årene vil vi etablere kontorer i de 8 største byene i Norge, og da er løsningen som ­Regus tilbyr svært attraktiv for oss. Vi formidler personell til de fleste bransjer, og mottar ­daglig henvendelser fra firmaer som er ute etter nye medarbeidere, samtidig som vi også får inn ­søknader fra personer som er på utkikk etter ny jobb. Når vi utlyser stillinger, hender det relativt ofte at aktuelle kandidater velger å møte opp personlig. I Regus sine lokaler er det alltid ­tilgjengelig møterom, og alle besøkende blir alltid tatt godt imot av resepsjonstjenesten. ­Lokalene er fleksible, og det er lett for oss å vokse videre. I tillegg er lokalene moderne med alt nødvendig infrastruktur. Og det virker. Det gjør at all vår tid kan brukes på rekrutteringsarbeid, og det setter vi stor pris på. I tillegg må jeg også fremheve at kontorfelleskap som dette er sosialt, og for alle type bedrifter er det viktige nettverk som etableres. Jeg ser lyst på fremtiden og ­mulighetene som finnes.


Mennesker og kommunikasjon

– ViSPRO Norge er et konsulenthus med fokus på mennesker og kommunikasjon, forteller ­Marius Stangenes til Lokalavisen. – ViSPRO står for «Visions by Professionals», og vi dekker hele verdi­kjeden i en bedrift gjennom å tilby personell til faste og midlertidige stillinger, samt bistand til både ekstern og intern kommunikasjon. For eksempel hjelper vi Viking Fotballklubb med en sosial mediestrategi. De fleste bedriftseiere vet at de må ha en Facebook-side, men jobben er ikke gjort bare fordi siden er etablert. Det er bare første steget. Vi hjelper bedriftene med å definere strategi og mål for å oppnå ønsket effekt. Vi er eksperter på å vite hvilke medier som tiltrekker bestemte målgrupper. Markedet endrer seg raskere enn noensinne, og vi ser at de fleste bedrifter trenger større kompetanse i en digital tidsalder som er kommet for å bli. For oss har det vært svært enkelt å etablere oss i lokalene som Regus tilbyr i Stavanger sentrum. Selv om du er en liten bedrift, er det en fordel å allikevel være tilknyttet et større miljø. Ulike møterom og øvrige fasiliteter som lounge og resepsjonstjenester er uunnværlig for oss. Vi har ofte ­møteaktiviteter i Oslo, og som leietaker i Stavanger kan jeg benytte meg av tilsvarende kontorer i Oslo og samtlige steder Regus har lokaler. Det gjør det enklere å jobbe i et større geografisk område, som igjen hjelper oss til vekst på tvers av regioner og land.


Internasjonal online-annonsering

– Kontorhotell som Regus tilbyr i hele verden, er perfekte for bedrifter som vår, forteller Jason Lydiate. Den energiske newzealenderen er daglig leder for et stort online-selskap med hoved­kontor i London. – Vi har vokst fra 8 til 50 medarbeidere i løpet av de siste 3,5 år. Det er veldig interessant hvordan utviklingen på nettet på mange måter virkelig tar av. Det gir mange muligheter, men er også svært utfordrende for mange bedrifter. Vi fokuserer på hvordan aviser og nettsider skal utnytte sitt potensiale på en bedre måte. Flere unike treff, økt trafikk og større inntekter for den enkelte nettside. Vi benytter oss av Regus sine kontorhotell i flere byer – blant annet Budapest, Madrid og New York. Når jeg er i Norge, er det veldig lettvint å være kunde hos Regus. Det er «plug and play». Jeg har brukt lokalene både i Stavanger sentrum og på Forus. Begge lokasjonene er sentrale, lette å finne og veldig moderne med alt nødvendig infrastruktur.Annonse

© 2019 - Lokalavisen -- Design/layout: Blest.no