ANNONSE

REISE

Mange firma vil bruke hotell-leiligheter

Tekst: Svein Kåre EdlandPublisert: 31.05.2017

Fakta:

City 
Housing

Hva:

Overnattingsbedrift


Aktuell med:

Tilbyr over 100 leiligheter ­sentralt i Stavanger for korttids leie. ­Benyttes som alternativ til ­tradisjonelle ­hoteller. 


Kontakt:

Sentralbord 48 95 33 00

booking@cityhousing.no


Web: 

www.cityhousing.no

www.booking.com

www.hotels.com


Lik oss på Facebook

De siste årene har de tradisjo­nelle ­hotellene i ­Stavanger fått ­betydelig ­konkurranse fra selskaper som driver hotell­virksomhet, men hvor ­produktet er en leilighet i ­stedet for et enkelt hotellrom.

– Vi har fått en svært god start i år, sier Bernt Posch til Lokal­avisen. Han er daglig leder i City Housing.

– Sammenlignet med fjoråret er omsetning og forhånds­bookinger økt med litt over 25 %, og det er vi svært godt fornøyd med. Sammen med Joakim Kaada er han ansvarlig for et hotellkonsept som tilbyr overnatting i leilig­heter i stedet for hotell.

– Totalt disponerer vi over 100 moderne leiligheter for utleie. De fleste ligger midt i Stavanger sentrum, men vi har også leiligheter nær Hinna Park, Forus, Sandnes og i Tananger. Vi merker at etterspørselen øker, og dette skyldes blant at næringslivet ser ut til å ha oppdaget vårt alternativ til tradisjonelt hotellrom. I tillegg er det mange utenlandske turister som alltid foretrekker leilighet fremfor et lite hotellrom. Akkurat nå er det forhåndsbestillinger for de neste månedene fra 39 forskjellige land. Det gjelder både ordinære turister, men også arbeidstakere fra hele verden, sier Posch.

Gjestene liker 
større plass

– City Housing er opptatt av å tilby hele spekteret av overnatting. Det kan være leie per døgn, per uke, eller måned. Vi ser at det kommer bestillinger fra mange forskjellige bedrifter og gjester som ønsker seg litt bedre plass. Tilbudet er beregnet på de som ønsker å ha en mest mulig «normal» hverdag etter en hektisk arbeidsdag. Vi prøver å skape hjemmefølelsen. For mange som bor litt lengre tid i Stavanger, blir det litt stusselig med bare et hotellrom. Det å føle seg hjemme i bedre omgivelser er grunnlag for større trivsel både på jobben og i fritiden. Ukependlere har flere dager på hotell enn hjemme, da kan jo forholdene legges best mulig til rette. En egen leilighet gir også anledning til å ha besøk av familie og venner, og ikke slippe å pakke med seg all bagasjen om man reiser hjem i helgene, sier apartment manager Joakim Kaada.

Lavere pris enn 
ordinært hotellrom

– Kundegruppene er mange, og bedriftsmarkedet er spesielt viktig for oss. Det er mange som trenger midlertidige leiligheter, og hos oss kan vi tilby leieperiode ned til bare ett døgn. Vi er fleksible og har en kostnadsstruktur som gjør at du får lavere pris jo lengre du bor. Vi satser på å få mange gjester som bor litt lengre tid, som innebærer at vi trenger mindre personell til service og renhold. Det gjør oss samtidig svært kon- kurransedyktige da vi får lavere kostnader. Mens prisene for hotellrom i Stavanger varierer fra ca 1000 – 1900 per natt, kan du få sentrale gode leiligheter for priser fra kr 650- per natt. Jo lengre oppholdet varer, jo lavere vil prisen være, forteller Posch.

– Leilighetene har full service som innebærer renhold, og skifte av sengtøy etter nærmere avtale med kunden. Vi har egen house keeping avdeling som utfører alt nødvendig service i leilighetene, og betjent resepsjon på dagtid. Akkurat nå ønsker vi kontakt med firmaer som har et overnattingsbehov hvor leie av leiligheter på korttidsbasis er aktuelt. Det gir beboeren større areal og komfort, samtidig som bedriften reduserer overnattings­kostnadene.

Stort utvalg av leiligheter

– Vi har mange forskjellige leiligheter og boliger i alle størrelser. De fleste har ett eller to soverom, men vi har også leiligheter med tre og fire soverom. Når bedriften har flere som trenger overnatting samtidig, blir det veldig gunstig å ha boenheter med flere soverom. Det gjør at bedriftene kutter kostnader, og det er jo alle opptatt av. Vår erfaring er at mange foretrekker Stavanger sentrum med gåavstand til alt, men vi har også stor etterspørsel i nærheten av Hinna Park. Vi har prøvd å forenkle innsjekkingsprosessen i form av at alle leilighetene har digitale låsesystem, som gjør at du taster inn en kode når du kommer til leiligheten. Praktisk og effektivt uten tradisjonelle nøkler eller nøkkelkort, sier Kaada.

Bo Bedre Best

– Våre leiligheter har mange ulike romløsninger som varierer i størrelse, forteller Posch. – Alle har gratis internett og topp kanalpakke når det gjelder TV. I alle leilighetene er det separat soverom og en moderne og velutstyrt kjøkkenløsning. Leilighetene er innredet med kvalitetsmøbler fra kjente merkevarebedrifter innen skandinavisk design. Sengene er toppmodellen levert av Ekornes. Av erfaring vet vi at det er spesielt viktig å ha en god seng. Gjestene våre skryter av sengene. Alle leilighetene har egen vaskemaskin, tørketrommel og er fullt utstyrt. Vårt slagord er Bo Bedre Best, og vi setter vår ære i å tilby alle kunder personlig service og god oppfølging. Vi er tilgjengelige, og står på for at alle kunder skal ha det bra og trives hos City Housing, sier Posch.

Velkommen til omvisning

– Vi står klar til å ta imot firma som vil ha en omvisning, og se hva vi kan tilby. Vi inngår bedriftsavtaler med priser på alle kategorier, og vi er svært konkurransedyktige. Ring oss også direkte for forespørsel om pris og tilgjengelighet, avslutter Bernt Posch til Lokalavisen.


Annonse

© 2019 - Lokalavisen -- Design/layout: Blest.no