ANNONSE

HUS & HAGE

RS VEDLIKEHOLD AS: HØYTRYKKSSPYLING, VAKTMESTER, SANDBLÅSING, MALING …


Vedlikehold av alt ­innen bygg og eiendom

Tekst: Rolf Schreiner

Foto: Paulo Pagani og RS VedlikeholdPublisert: 14.06.2017

Rune Stousland er kommet godt i gang med sitt firma RS Vedlikehold.


Fakta:

RS Vedlikehold AS

HVA:

Som navnet sier – vedlikehold av det aller meste.


AKTUELL MED:

Har nylig startet opp med sitt omfattende tilbud til private og bedrifter. Tilgjengelig 24/7.


HVOR:

Storebakken 9, 4028 Stavanger


KONTAKT

Rune Stousland T: 40 13 88 88

E: post@rsvedlikehold.no


WEB:

www.rsvedlikehold.no

Det dukker ­stadig opp noe som skal fikses – ­enten du har hus og hage, bil eller båt – eller du har en større industrieiendom med fasader og arealer som ikke blir yngre med årene. Da kan du trenge eksperthjelp fra noen som har spesialisert seg på vedlikehold.

RS Vedlikehold AS heter et forholdsvis nystartet firma som har en klar melding til alle som vil opprettholde god standard på bygg og eiendom: Vi ordner det! Så når behovet for oppgradering og fiksing er til stede, er det bare å ta kontakt med Rune.

RS står for Rune Stousland, og det er en nevenyttig arbeidsmann. Han har lang erfaring som bilmekaniker og bred bakgrunn fra serviceoppdrag i oljeindustrien både i Nordsjøen og på land. Rune er en ­Handyman med stor H.

De velkjente nedskjæringene i oljebransjen gjorde at Rune var uten jobb for ett års tid siden. Han tenkte gjennom situasjonen og konkluderte med at han satt inne med kvaliteter som kunne komme andre til gode. Dermed etablerte han RS Vedlikehold AS i fjor høst, og han kan glede seg over en god start med mange varierte oppdrag fra både private og bedrifter – pluss veldig hyggelige tilbakemeldinger.

Stort nettverk av håndverkere

– Mitt lille firma har som målsetting å bli en anerkjent aktør innen vedlikehold, forteller Rune til Lokalavisen.

– Et spesialområde er overflaterengjøring og vedlikehold av bygningsmasse både inne og ute, og oppgradering av utearealer. Med høy teknisk kompetanse kan jeg tilby vedlikehold innen de fleste områder tilknyttet hus, hage, industri, bil og båt. Jeg satser på å bli en nyttig hjelper både for bedrifts- og privatmarkedet.

Foreløpig er Rune den eneste ansatte i RS Vedlikehold – men han står langt fra alene når komplekse oppgaver skal løses. Han har samarbeidsavtaler med byggmester, rørlegger, elektriker, murer, maler og blikkenslager – i tillegg har han fortsatt godt samarbeid med tidligere kolleger på bilverksted.

Et skikkelig arbeidsteam altså.

Se opp for cowboyer!

– Godt verktøy er halve jobben, slår Rune fast. – Jeg har investert i nytt avansert utstyr som hjelper meg å opprettholde høy kvalitet på alt arbeid. I tillegg er jeg raskt på farten – jeg ønsker å være best på mobilitet og fleksibilitet. Det må til hvis jeg skal få et godt renommé i bransjen. Og i den anledning vil jeg minne alle som leser Lokalavisen om at det kan bli dyrt å kjøpe billig. Tjenester som mine kan ”fallbys på døren” av nesten hvem som helst, og en skal være høyst forsiktig med å slå til på billige tilbud. Sats heller på de som kan vise til gode resultater og fornøyde kunder. Selv kan jeg glede meg over meget gode tilbakemeldinger fra første jobb ble utført, og det sies jo at jungeltelegrafen lyver aldri.

Nyeste nytt er Dustless Blasting

Dette er en unik og miljøvennlig metode når det gjelder overflaterengjøring og rensing. Spredning av støv har til nå vært et vanlig problem, men dette elimineres ved tilførsel av vann. Wet Abrassive Blasting er mye brukt i USA, og metoden blir mer og mer populær her hjemme etter at bransjen har oppdaget bruksmulighetene. Den gir både miljøfordeler og økonomiske besparelser og åpner for nye oppdrag man tidligere ikke kunne utføre med tradisjonell sandblåsing. Og Rune har selvsagt gått til anskaffelse av dette allsidige utstyret.

Alltid tilgjengelig

Utenom vedlikehold – innbefattet vask, renovering, maling, soppfjerning og impregnering – kan Rune bistå private og bedrifter innen en lang rekke områder. Fra klipping av hekk og plen, og beplantning og opparbeidelse av hage – til fjerning av graffiti og trafikkmerking. Fra å bygge en terrasse eller et hundehus – til reparasjoner av bil- og båtmotorer. Og om vinteren kan han foreta teknisk service og store overhalinger av motoren. Hvis strømmen går eller bilen står – ta kontakt med Rune.

Han har døgnservice på telefon 40 13 88 88.

RS Vedlikehold tilbyr

• Vedlikehold av bygninger og utearealer 

• Sandblåsing på alle typer overflater 

• Fasadevask og overflate­behandling 

• Teknisk vedlikehold av båter og motorer

• Vaktmestertjenester i 
hus & hage

• Bryggereparasjoner med unike materialer som ikke råtnerAnnonse

© 2019 - Lokalavisen -- Design/layout: Blest.no