ANNONSE

HUS & HAGE

O. TORJUSSEN & SØNNER ER KJERRINGA MOT STRØMMEN


«Ja, det går bra! 
Vi trenger flere folk!»

Tekst: Rolf Schreiner

Foto: Paulo Pagani og Torjussen


Publisert: 14.06.2017

Mellom bildene av far, farfar og oldefar står Bjørn H. Torjussen – daglig leder 
i Byggmester O. ­Torjussen & Sønner AS. Nå trenger han 8 – 10 nye tømrere.


Fakta:

Byggmester 
O. Torjussen & 
Sønner AS

HVA:

Totalentreprenør innen bygging av hus og næringsbygg.


AKTUELL MED:

Går mot strømmen og søker etter 8–10 dyktige tømmermenn.


HVOR:

St. Hans gt. 8, 4013 Stavanger


ÅPNINGSTIDER: 

Mandag – fredag kl 08:00 – 16:00


KONTAKT:

T: 51 93 96 00

E: post@torjussen.no

Bjørn H. Torjussen, daglig leder

M: 930 17 350


WEB:

www.torjussen.no

Det er en kjent sak at krisen i olje­industrien har ført til nedbemanning i en rekke bransjer i vår region. Den store gull­alderen er tydeligvis over, og tusenvis av jobber er ­forsvunnet fra ­lokale ­virksomheter – dette gjelder også bygge­bransjen.

Men akkurat nå er det noen som kan glede seg over stor ordretilgang innen nybygg og reha­bilitering, og dermed trengs mer arbeidskraft. Byggmester O. ­Torjussen & Sønner AS søker nå 8 – 10 nye tømrere. Et tydelig lyspunkt i tiden!

Byggmester O. Torjussen & Sønner er en tradisjonsrik familiebedrift med virksomhet innen nybygg, rehabilitering, restaurering, service og rammeavtaler. Ledelsen av selskapet, som ble etablert i 1935, har gått fra far til sønn, og i dag er det fjerde generasjon som styrer – det vil si daglig leder Bjørn H. Torjussen.

Dedikert byggmester i et tøft marked

– Vi har gjennom over 80 år utviklet bedriften i takt med behovet i markedet, sier han. 
– Vi har hele tiden vist en ­tilpasnings- og endringsvilje som har gjort at vi har kunnet være konkurransedyktige i et tidvis knallhardt marked.

Men jeg legger ikke skjul på at også vi har hatt tøffe tider, og vi har måttet nedbemanne med ca. 30 ansatte de siste tre årene. Og da det sist høst sto mellom ytterligere nedbemanning og lønnskutt, valgte medarbeidere det siste, og alle beholdt jobben.

Søker 8 – 10 dyktige tømrere som ønsker 
å stige i gradene

– Rundt årsskiftet begynte det å skje veldig positive ting, forteller Bjørn videre. – Vi vant flere anbud, og nye oppdrag kom direkte inn på ordreblokken. Det betyr at vi per i dag er beskjeftiget ut 2018 – minst. Med slike ordrereserver er det klart at vi må ha flere folk på laget enn de 32 vi er i dag.

Ny prosjektleder/­kalkulatør er allerede på plass. Vi er nå på jakt etter fagutdannede tømmermenn som på sikt har ambisjoner om å gå gradene videre til bas/byggeplassleder/prosjektleder. Vårt firma er kjent for å ha en bedriftskultur som støtter opp om intern utvikling for den enkelte medarbeider, og det er alltid kjekt å registrere hvordan noen kan løfte seg når alle spiller på lag for å styrke egen ­organisasjon.

Jeg ser ikke bort fra at vi trenger nærmere 10 tømrere til flere større prosjekt der arbeidsspråket er norsk. Interesserte bes sende e-post til ­bjorn@­torjussen.no – alle henvendelser behandles konfidensielt.

Totalentreprenør med høy kvalitet

O. Torjussen & Sønner er lokalisert i det gamle huset i St. Hans gate 8 i Stavanger, like ned av Pedersgaten. I beste rehabiliteringstradisjon har det gamle, medtatte huset fått nytt liv på en ærefull måte.

– Som totalentreprenør i Sandnes og Stavanger bygger vi hus, og vi reiser større bygg for næringslivet, sier Bjørn videre. – Vår referanseliste som totalentreprenør favner en rekke store prestisjefulle oppdrag, både innen næringsbygg, boliger og offentlige bygg. Og vi er vant med å jobbe tett med en mengde underleverandører på de fleste store bygg.

Vi satser først og fremst på kvalitet tvers gjennom, fremfor lettvinte løsninger. På sikt er det som regel også det mest lønnsomme for våre kunder. Det er også først og fremst vår kvalitet som i alle år har gitt oss et godt renommé og fotfeste i markedet.

Alle våre ansatte setter sin ære i å levere arbeid av ypperste klasse, uansett om det gjelder å bytte et kjellervindu, bygge terrasse eller bygge et moderne, framtidsrettet næringsbygg. De er flasket opp med bedriftens slagord: Vårt mål er ikke å bli størst, men best!


Annonse

© 2019 - Lokalavisen -- Design/layout: Blest.no