ANNONSE

HELSE & LIVSSTIL

Clinique Bellevue – KOSMETISKE INNGREP I TRYGGE HENDER


Erfaren plastisk kirurg har åpnet egen klinikk

Tekst: Rolf Schreiner

Foto: Paulo Pagani


Publisert: 16.08.2017

Clinique Bellevue er nystartet, men har meget erfarne medarbeidere. Fra venstre spesialist i plastisk kirurgi Aymin Zakaria, operasjonssykepleier Iren Hagesæther Espeland, kosmetisk sykepleier Kristin Wollum-Larsen, operasjonssykepleier Merethe Voll og anestesilege Helge Holst-Larsen. 
Klinikken består også av anestesisykepleier Else Nerheim, hudlege Ellen Pritzier, lege Knut Kvinnesland som utfører kosmetisk nese- og ørekirurgi og sekretær/resepsjonist Jeanette Olsen.

Fakta:

Clinique 
Bellevue

HVA:

Klinikk for kosmetisk og plastisk kirurgi.


AKTUELL MED:

Har nylig åpnet dørene – tilbyr gratis konsultasjon og gode 

rabatter ut september måned.


HVOR:

Muségaten 18, 4010 Stavanger

(Tidligere Rogalandsheimen Gjestgiveri)


KONTAKT:

Telefon: 51 31 75 50

Mobil: 41 20 75 09

E-post: post@klinikk-bv.no


ÅPNINGSTIDER

Mandag – fredag kl 08.00 – 16.00


WEB:

www.cliniquebellevue.no


Følg oss på Facebook og våre hjemmesider.

Dr. Ayman Zakaria er blant landets 
ledende og mest erfarne spesialister 
innen plastisk kirurgi og håndkirurgi. Han har praktisert i Stavanger siden 1994, og har på den tiden foretatt 
flere tusen operasjoner innen bryst- 
og ansiktskirurgi og estetisk kirurgi 
generelt, samt håndkirurgi.

Nå har han samlet kolleger han har jobbet med i årevis og startet egen klinikk i det verneverdige huset 
i Muségaten 18 – sist kjent som 
Rogalandsheimen.

Etter medisinsk utdannelse i Frankrike kom Zakaria til Stavanger Universitetssykehus i 1994, der han fungerte som overlege ved plastisk/kirurgisk avdeling. Syv år senere grunnla han Colosseum-klinikken, som i 2001 ble offentlig godkjent som første private sykehus på Vestlandet.

15 års praksis ved denne klinikken ga Zakaria et bredt erfaringsgrunnlag innen plastisk kirurgi til glede for pasienter fra hele landsdelen. Da Aleris overtok Colosseum-klinikken i 2016, var det på tide for Zakaria og hans dyktige kolleger å tenke nytt. Resultatet ble Clinique 
Bellevue i Muségaten.

Et hus med sjel og sjarm

Da huset fra 1890 ble overnattingssted rundt 1930, var navnet først Hotel Bellevue – et navn med snev av fransk middelhavskyst. Det ble litt mer jordnært og lokalt da navnet senere ble endret til Rogalandsheimen Gjestgiveri, som lukket dørene så sent som i oktober 2015.

Et perfekt hus for vår nye klinikk, tenkte Zakaria. Men byråkratiets kvern maler langsomt når det gjelder verneverdige hus – da er det mange forskrifter og restriksjoner å ta hensyn til. Takket være utmerket samarbeid med prosjektleder Sigbjørn Førre, NB bygg AS og andre involverte firma er alt nå utført til alles tilfredsstillelse. Huset står fram med gammel stil utvendig, helt ny innredning i tre etasjer – og med det opprinnelige navnet.

Trygg, effektiv og profesjonell behandling

Clinique Bellevue tibyr
spesialkompetanse innen kosmetisk og plastisk kirurgi, injeksjonsbehandlinger med filler og botox, laser og avansert medisinsk hudpleiebehandlinger. Klinikkens dyktige og meget erfarne kirurger og sykepleiere bidrar med vurdering, behandling og evt. operasjon. For dette er klinikken utstyrt med topp moderne utstyr.

– Vårt viktigste mål er å hjelpe pasienter når vi syns at det er gunstig for dem, sier Zakaria. 
– Og vi innrømmer gjerne at vi nå og da avslår pasientens ønske ut fra både etiske og estetiske grunner. Du skal være trygg på at du får beste råd og topp moderne behandling når du kommer til oss.

Kvinner og estetikk

Dr. Zakaria var inntil nylig leder for Norsk forening for Estetisk Plastikkirurgi. Han sier hoveddelen av kvinner som lar seg operere er over 30 år.

– De fleste operasjoner er rettet mot korrigeringer etter svangerskap, som mage og brystene, sier Zakaria. – Når det gjelder brystforstørrelse er de noe yngre, og de fleste mellom 24 og 35 år.

Noen kommer ikke tidlig nok. Da tenker jeg helst på brystreduksjon, der kvinnene har vært lenge plaget og kanskje til og med fått ødelagt formen på ryggen. Dette er kvinner som burde vært operert offentlig, men som ofte av kapasitetsgrunner ikke får denne type operasjon.

Øyelokk-operasjoner er populært blant kvinner som er fylt 40, men i realiteten er det mange som egentlig trenger øyebrynløft, som kan utføres uten synlige arr. Ansiktsløft er vanligere fra 50 år og oppover.

Ny type brystoperasjon 
– uten arr

Silikon i brystene er ikke bare for yngre kvinner som vil ha større bryster. Kvinner som har født barn ønsker silikon for at brystene skal se ut som de gjorde tidligere, og det er viktig at brystene ser naturlige ut etter inngrepet.

For de som ønsker brystforstørrelse, er det viktig å informere om den økende tendensen til å benytte snitt under armhulene. Denne metoden er veldig utbredt nedover i Europa, og er også kommet til Sverige. Da Zakaria jobbet i Hälsingborg i fjor, lærte han denne metoden som har flere fordeler, bl.a. unngår pasienten arr under brystene.

Introduksjonstilbud ut september måned

Clinique Bellevue tilbyr gratis konsultasjon frem til 1. oktober
og rabatt på alle kirurgiske inngrep i samme periode.

For øvrig – følg med på Facebook og på klinikkens hjemmesider.

Fun fact: Fru Hamsun

går igjen?

Da huset var kjent som Hotel Bellevue, var flere kjente personer på gjestelisten. Forfatter Knut Hamsun bodde her med både kone nummer 1 og kone nummer 2. Den siste likte seg så godt at det sies hun fortsatt tar turen gjennom gangene på nattestid når hun føler for det. Kanskje hun er opptatt av Markens grøde og føler Sult?

BRYST

• Brystforstørrelse

• Brystløft

• Brystreduksjon

• Bryst revisjon

• Gynecomasti 

(brystkjertelfjerning hos menn)


ANSIKT

• Ansiktsløft

• Øyelokkskirurgi

• Øreplastikk

• Panneløft

• Neseplastikk


KROPP

• Mageplastikk

• Fettsuging

• Overarmsplastikk

• Lårplastikk

• Intimoperasjon / Labiaplastikk


KOSMETISK

• Rynkebehandling

• Fillere

• Sklerosering

• Hårfjerning laser

• Medisinsk peeling

• ObagiAnnonse

© 2019 - Lokalavisen -- Design/layout: Blest.no