ANNONSE

HANDEL & SERVICE

ØNSKER DU EN PROBLEMFRI DATAHVERDAG?


La Datafolka bli din data-vaktmester!

Tekst: Rolf Schreiner

Foto: Paulo Pagani


Publisert: 30.08.2017

Datafolka er Roy Morken (T.V.) og Sven Råen Tengesdal – pluss Tor Einar Enne som ikke var til stede da bildet ble tatt.


Fakta:

Datafolka


HVA:
Et dataselskap hvor tre datahoder hjelper SMB og privatpersoner med å få en problemfri data-hverdag. 


AKTUELL MED:
Gjennom sitt egetutviklede verktøy SystemCare kan Datafolka fungere som data-vaktmester hos kundene.


HVOR:
Kvitsøygata 30, 4014 Stavanger.


KONTAKT:
T: 51 73 11 30

E: kontakt@datafolka.no


Roy Morken, daglig leder

M: 958 68 662

E: roy@datafolka.no


Chat med oss på Facebook

Gå inn på datafolka.no/chat

WEB:
www.datafolka.no

Mer informasjon:
www.SystemCareapp.com

Datafolka er rett og slett en velsignelse for alle små og mellomstore bedrifter som av naturlige årsaker ikke har egne ansatte som jobber med data. Datafolka hjelper til med å frigjøre ressurser – samtidig som datakostnadene reduseres.

Nøkkelen er et verktøy kalt SystemCare som Datafolka har utviklet. Akkurat som en vaktmester sørger SystemCare for å vedlikeholde, rydde og optimalisere din datamaskin.

 

 

Datafolka hjelper sine kunder til å få en trygg, enklere og sikker datahverdag – helt fri for datakluss. Alle dere som er mye flinkere med andre ting enn med data, bør huske følgende: Det å fokusere på eget kjerneområde – altså rendyrke egen forretningsidé – er smartere enn å bruke dyrebar tid på å krangle med datamaskinen.

Noen føler også at data kan koste mer enn det smaker. Derfor har Datafolka løsninger som kan redusere dine datakostnader.

 

Erfarne gründere

Roy Morken og Tor Einar Enne har begge rundt 25 års erfaring i databransjen. Deres tilknytning til store norske selskap gav dem en klar formening om hvor mye tid og penger som brukes på datavedlikehold av de store selskapene. Hva da med de mindre selskapene? Har de råd til dette?

Roy og Tor Einar bestemte seg for å utvikle et konsept som skulle gi datavedlikehold til en rimeligere pris – til glede for små og mellomstore bedrifter, i tillegg til privatpersoner. Selskapet Datafolka ble stiftet i august 2016, og høsten i fjor ble brukt til å utvikle SystemCare.

Sven Råen Tengesdal kom inn i selskapet med frisk og fersk datakunnskap i mars 2017.

 

Datakluss blir fikset før problemer oppstår

– Det som skiller oss fra mange andre databedrifter er at vi finner løsninger som gjør at det blir minst mulig bruk for oss når løsningene er operative. Vår brukerstøtte har fokus på å lære bort løsningen på problemet, slik at kundene neste gang kan løse problemet på egen hånd, sier Roy Morken, som er daglig leder hos Datafolka.

– Vi ønsker å hjelpe kundene på en måte som gir mest mulig verdi for pengene og som kan redusere fremtidige kostnader. Siden ”teknologitoget” går raskt, er det mange mindre bedrifter som trenger en profesjonell teknologipartner. Vi i Datafolka gir råd, vi drifter og vedlikeholder – vi gir all form for datahjelp.

For deg er det viktig at ting bare virker, og at datakluss blir fikset før det blir et problem. På den måten kan du og dine kolleger gjøre det som dere egentlig skal gjøre på jobb for at bedriften skal være lønnsom og ha mulighet til å beholde arbeidsplasser.

I tillegg til å sørge for at ting virker, er vi også med deg når du vil fornye din digitale satsing. Vi er med deg når du vil tenke nytt mht. å tjene penger – eller redusere kostnader. Vi er med deg når du vil se på nye måter å jobbe på, som automatisering av oppgaver og prosesser som kan frigjøre tid og ressurser.

 

Bedre maskinhelse –

større grad av sikkerhet

– SystemCare er den gode hjelperen på din datamaskin, den som ser etter sikkerhetsproblemer og datakluss før du selv merker at det er noe galt, forteller Roy. – SystemCare leter kontinuerlig etter datafeil, virus og annen skadelig programvare, tar backup, og leter etter sikkerhetstrusler.

 

Hva er SystemCare?

Systemcare er en tjeneste som sørger for datasikkerhet, bedre ytelse, trygghet og som gir deg mer tid til å bruke maskinen til formålet du ønsker i stedet for å oppleve datakluss.

SystemCare er både et verktøy som kjøres på maskinen og passer på den, og en tjeneste som tilbyr brukerstøtte innen alt som har med data å gjøre. Et ikon nede på skjermen er alltid tilgjengelig, og herfra kan du sende forespørsler om hjelp.

 

Hva gjør SystemCare?

Ved å installere Systemcare på en datamaskin vil den aktuelle maskinen bli passet på av ”vaktmesteren”. Maskinens ytelse, tilgjengelighet og helse kan variere. SystemCare vil varsle Datafolka når et kritisk system eller ressurs ikke er tilgjengelig eller har feil.

SystemCare vil også gi informasjon om maskinvare/programvare, system og sikkerhet. Det fører til at feilsøking og vedlikehold blir lettere å utføre for tekniker dersom det oppstår et alvorlig problem.

 

Et team det er lett å jobbe med

Datafolka har lang og bred dataerfaring med en rekke datasertifiseringer – både innenfor programvare, teknologi og prosjektledelse. De praktiserer en uformell og personlig stil som gjør at det fort opparbeides gode relasjoner. Og ikke minst viktig

– de tar seg tid til å lytte for 
å få alle detaljer belyst.

 

Ta kontakt med Datafolka!

Deres oppgave er å gi mindre bedrifter (SMB) og privatpersoner en enklere datahverdag. Datafolka kan love inntil 30 % reduksjon i datakostnader ved å kutte ut bruk av dyre konsulenter, unødvendig programvare og løsninger – i tillegg elimineres redusert produktivitet pga. datakluss.

Lar du Datafolka ta datajobben hos deg, kan du bruke tiden til det du er flinkest til.

 

Privatpersoner kan laste ned og bruke en enklere versjon av SystemCare gratis. Last ned på: 
www.SystemCareapp.com/gratis

Hvorfor ta i bruk SystemCare fra Datafolka?

• Du ønsker å redusere IT-kostnadene. Med SystemCare blir det mindre behov for IT-konsulenter, og det brukes mindre tid på oppdateringer og opprydding.


• Du ønsker å tjene mer penger.
Forskning viser at ansatte bruker i gjennomsnitt 22 minutter hver dag på dataproblemer – tid som kunne blitt brukt på salg, kunde-kontakt etc.

• Du trenger å beskytte deg og dine data. Det er ikke alle på internett som har gode hensikter. SystemCare vil hjelpe deg til å være best mulig beskyttet mot alle trusler.

• Du vil bruke mindre tid på vedlikehold. Glem rutiner for opp-datering og for å slette søppel. SystemCare rydder opp og holder maskinen oppdatert – og frisk som en fisk.

• Du trenger fleksibel datahjelp der du er. Om du er på kontoret eller på reise, er det viktig å få rask hjelp. Datafolka er tilgjengelig uansett hvor du er.

• Ingen risiko – pengene tilbake om du ikke er fornøyd. Du får 30 dagers gratis prøveperiode.


Annonse

© 2019 - Lokalavisen -- Design/layout: Blest.no