ANNONSE

REISE

27/12/2017 - 02/01/2018
 Nyttårstur til Beijing


Nyttårstur til verdens beste 
shopping-metropol!

Tekst: Randi Sørensen

Foto: iStockPhoto


Publisert: 13.09.2017

Fakta:

Reise­companiet

Et selskap i Connections-gruppen


Hva: 

Stor operatør innen drømmereiser


Aktuell med: 

Nyttårstur til Beijing


Kontakt: 

Sentralbord: 22 42 70 44

salg@reisecompaniet.no


Web: 

www.reisecompaniet.no/reise/nyttarstur-til-beijing/

Beijing tilbyr utrolige muligheter for shopping og severdigheter. Vår nyttårstur inkluderer flybilletter, transport, overnatting på 4-stjerners hotell, samt en rekke måltider og utflukter! Benytt sjansen, og opplev lysshowet på Den himmelske freds plass! Dette er en unik mulighet, men vær rask, det er begrenset med ledige plasser!

Dag 1:Stavanger – København – Beijing

Vi reiser fra Sola/Stavanger med SAS på ettermiddagen, bytter fly i København og drar derfra direkte til Kinas hovedstad Beijing.

Dag 2: Ankomst Beijing

Vi ankommer Beijing ca. kl. 13:00. Her hentes vi på flyplassen og transporteres til vårt hotell Dongfang Hotel, som ligger meget sentralt i forhold til de fleste opplevelser i byen. Vi sjekker inn på hotellet og får muligheten til å slappe av etter en lang flytur. På kvelden nyter vi en velkomstmiddag på en av byens mange lokale restauranter.

Dag 3: Den forbudte by/Den himmelske freds plass

Etter frokost blir vi med på en utflukt til noen av Kinas mest kjente severdigheter; Den himmelske freds plass og Den forbudte by. Her levde keiserne fra Ming- og Qin-dynastiene i sin godt bevoktede by, og vi ser hvor enormt dette palasset er fra innsiden. Den forbudte by fremstår som utrolig godt bevart, selv etter 600 år. Dersom tiden tillater det kan du besøke Mao-mausolèet som ligger på Den himmelske freds plass (ikke inkludert). Resten av dagen er til fri disposisjon, og våre guider hjelper gjerne til med tips og råd om ulike høydepunkter og severdigheter som finnes i Beijing.

Dag 4: Nyttårsaften 
i Beijing

Etter frokost er dagen helt til fri disposisjon. Vi anbefaler å bli med på en eller begge de utfluktene vil har satt opp (frivillig – ikke inkludert). På formiddagen anbefaler vi et besøk i Sommerpalasset, som var keisernes gamle feriested. Her er interessante byggverk og en spennende historie. På ettermiddagen kan du bli med på rickshaw-tur i de trange bakgatene (hutongene) i byen. Her ser du hvordan de lokale familiene lever. Kanskje du får smake på noen kinesiske spesialiteter? På kvelden samles vi på en lokal restaurant for felles nyttårsmiddag, og for å se på lysshowet over byen. Det er ikke lov med fyrverkeri inne i Beijing, men kineserne vet allikevel å feire overgangen til et nytt år. Det blir spektakulært.

To valgfrie utflukter: 
Sommerpalasset 300,- kr. pr. person (ikke inkludert)

Rickshaw-tur 400,- kr. pr. person (ikke inkludert)

Dag 5: Silkemarkedet

Etter frokost på hotellet får vi tid til å slappe av før vi blir med på en guidet utflukt til det kjente Silkemarkedet, hvor det bugner av varer til overkommelige priser. Benytt sjansen og få med deg suvenirer, smykker eller kinesiske silkeprodukter! Utvalget er formidabelt, og det blir sagt at om du ikke finner det du leter etter her, så finnes det ikke. Retur til hotellet midt på dagen. Resten av dagen til fri disposisjon.

Dag 6: Den kinesiske mur

Vi nyter en frokost på hotellet før vi blir med på en uforglemmelig utflukt til et av verdens 7 underverker! Den kinesiske mur ble bygget som et forsvar mot truende nomadestammer for mer enn 2000 år siden, og den er et attraktivt og meget severdig utfluktspunkt for turister fra hele verden, hver eneste dag. Vi får anledning til å gå på muren en stund før vi drar til en lokal restaurant for å spise lunsj. Retur til hotellet på ettermiddagen. På kvelden blir vi med på en felles avskjedsmiddag, kinesisk Peking-and på en lokal restaurant.

Dag 7: Beijing – København – Stavanger

Vi sjekker ut fra hotellet etter frokost og transporteres deretter til flyplassen. Vi reiser med SAS via København, bytter fly og ankommer Stavanger på kvelden.

Merk spesielt:

• Forbehold mht. endringer

i priser, datoer og program.

• Visum er påkrevet før innreise

til Kina. Det er ikke inkludert

i prisen. Vi kan arrangere

dette. Det koster 1.100,- kr. pr.

person.

• Tips/driks til lokale guider

er ikke inkludert

REISEFAKTA

Pris pr. person i dobbeltrom: 
fra kr. 13.950,- 

Enkeltromstillegg: kr. 3.100,-


Prisen inkluderer:

• Fly Stavanger – København

– Beijing tur/retur med SAS

• Alle kjente norske og inter-

nasjonale flyskatter

• Overnatting i 5 netter på 

sentralt 4-stjerners hotell midt 

i Beijing

• Transport, flyplass/hotell
• Halvdags utflukt til Den 

Himmelske Freds Plass og 

Den Forbudte By

• Halvdags utflukt til silke-

markedet

• Dagstur til Den kinesiske mur

• Daglig frokostbuffet

• 4 middager og 4 lunsjer

• Lokal engelskspråklig guide 

på alle utflukter

• Norsk reiseleder hele veien 

fra Reisecompaniet


Ikke inkludert: 

• Visum (obligatorisk). Vi kan

være behjelpelig med å 

arrangere dette.

• Valgfrie utflukter på nyttår-

aften

• Tips/driks til guider på stedetAnnonse

© 2019 - Lokalavisen -- Design/layout: Blest.no