ANNONSE

HUS & HAGE

GARASJE- OG INDUSTRIPORTER AV HØY KVALITET


Edlandsporten – den lokale produsenten

Tekst: Rolf Schreiner

Foto: Paulo Pagani


Publisert: 27.09.2017

Fakta:

Edlandsporten 

Hva: 

Lokal produsent av garasjeporter. Leverandør av industriporter, brannporter og hurtigporter.


Aktuell med: 

Tilbyr gratis befaring hos alle som ønsker seg ny garasjeport – både hos private og hos kunder innen industri, landbruk og næringsliv.


Kontakt: 

Fabrikkveien 6, 4033 Stavanger

T: 51 80 00 20

E: post@edlandsporten.no


ÅPNINGSTIDER: 

Mandag – fredag 08 – 16.

Torsdag 08 – 18.


Web: 

www.edlandsporten.no

Garasjeporten er som prikken over i-en og utgjør den komplette helheten. 
Edlandsporten på Forus lager porten 
etter ditt ønske og skreddersyr den til 
din garasje og ditt portrom. En lokal 
produsent betyr også mye når det gjelder leveringstid, service og opp-
følging.

Edlandsporten kommer på befaring 
og vil sammen med deg lage en port 
du garantert blir fornøyd med. Den fleksible, lokale produsenten finner du 
i Fabrikkveien 6 på Forus.

Det var Martin Edland som i sin tid satte navn på firmaet og på portene. Han startet opp med garasjeporter i 1970 – en tid da det kun ble produsert vippeporter i Norge. Martin fikk impulser fra USA og som et nytt satsings-område ble han den første i Norge som leverte leddporter. Dermed ble Edlandsporten fort et begrep langt utenfor lokale grenser. Etter Martin har svigersønnen Terje Ormøy vært daglig leder i Edlandsporten (han er nå styreformann), og hans sønn Jan Egil Ormøy er nå tredje generasjon på ledersiden.

Komplett leverandør 
av garasjeporter,

industriporter, brann-porter og hurtigporter

– Edlandsporten har et bredt sortiment innen porter, og vi dekker nær sagt alle ønsker kundene måtte ha, sier daglig leder Jan Egil Ormøy. – Alle portene

er forsynt med kraftige hengsler og beslag, og kan opereres manuelt eller automatisk – de er lette å håndtere og er sikre i bruk.

Firmaet som min morfar startet, står for erfaring og tradisjon, men også innovasjon i et marked som har fått merke tekniske nyvinninger. Derfor har det vært viktig for oss å hele tiden ligge 
i forkant av utviklingen. Det ser kundene når de får porter av ypperste kvalitet, og service fra medarbeidere som vet at oppfølging er en del av salget.

Vi gir kundene trygghet – rett og slett.

Garasjeporter

– Edlandsporten har vært en ledende aktør i utviklingen av den moderne garasjeporten, forteller Jan Egil, – og vi selger kvalitetsporter både for hjemmemarkedet og for eksport.

Våre stålporter er da et naturlig og trygt valg. Disse portene er særdeles solide og av høyeste kvalitet. Portene er 42 millimeter tykke, og veldig sterke – porter på opptil 5 meters bredde trenger ikke avstivere.

Edlandsporten tilbyr garasjeporter i mange forskjellige mønstervarianter. Og vi leverer sidedører i samme design som garasjeporten – det gir et pent og helhetlig preg på garasjeanlegget.

Industriporter for både industri og landbruk

– Når man ser etter den perfekte industriporten, da er styrke, sikkerhet og utseende viktig, sier Jan Egil videre. – Kunden har lov å forvente et produkt som vil fungere optimalt under alle forhold. Vi kan tilby et bredt utvalg av industriporter etter kundens ønsker og spesifikasjoner – og selvsagt til avtalt tid.

Edlandsporten for industri og næringsliv er produsert etter de strengeste europeiske normer, både når det gjelder sikkerhet og kvalitet. Uansett værforhold vil de fungere optimalt der de er montert, og gi brukerne en problemfri hverdag.

Portene leveres både i stål og aluminium, med og uten vinduer, og i et nærmest ubegrenset valg av størrelse og farge.

Ta kontakt – du får gratis befaring

Kunnskap og erfaring er garantert på plass hos den som kommer og hjelper deg med ny port. Edlandsportens utsendte er fagmann til fingerspissene. Han ser mulighetene og foreslår den komplette løsning, inkludert evt. ombygging og det som må til for at port og garasje fungerer sammen. Og han vil fortelle deg at hos Edlandsporten på Forus kan du når som helst komme innom og se på modeller, paneler og farger.


Annonse

© 2019 - Lokalavisen -- Design/layout: Blest.no