ANNONSE

KULTUR

En kveld med gode toner

Belg Blås og Komp trekkspillklubb (BBK) inviterer til voksentreff i Madla Bydelshus. Dette blir en kveld med god stemning om mye god musikk, sier Tove Evjent til Lokalavisen.

Trekkspillklubben ble startet 
i 1995. Klubben har nå 20 med-
lemmer som trakterer trekkspill, torader, fløyte, rytme- og bass-gitar, fiolin samt sang.

Gjengen samles for øving hver onsdag på Kvernevik bydelshus fra kl. 19 - 21:30, inkludert en trivelig kaffepause med hjemmebakst. Utenom masse øving og god mat, «klekkes» det også ut forslag på nye melodier til høstens øvinger. Deres mål 
og ønske er å spre glade toner og trivsel med musikk, dans og sang. Lørdag 28.oktober kl 19 inviterer de til trivelig lag med «dans på lokalet» i deres egen bydel Madla. Entré for kvelden koster kr 200, som inkluderer koldtbord, kaffe og knallgode hjemmebakte kaker. Det blir også salg av mineralvann.


Blås Belg og Komp spiller tango, vals, slow, swing og gammeldans, og har opptrådd for både lag og foreninger, sykehjem, voksentreff og på festivaler i distriktet.

2017 blir et kjekt år for oss, sier Tove Evjent og forteller at trekkspillklubben er booket på 21 arrangementer iår. Vi kan nevne noen, 4 festivaler, fra Sauda i vest til Tromøya i sør, Ambulansens venner på Kverneland samt klubbens egne voksentreff på Madla Bydelshus. Hvert år i mai feirer de også våren med et Musikalsk seminar på Ølbergtunet.

En trekkspillklubb består ikke bare av musikere. Den består også av våre fantastiske «feller», som alltid trofast stiller opp på kjøkkenet og lager mat, baker flotte kaker, vasker og rydder. Vi hadde ikke klart oss uten dem. Tusen takk til hver og en.Vi ønsker alle hjertelig velkommen til en trivelig og danseglad kveld! avslutter Evjent.

Har du spørsmål vedrørende klubben eller behov for musikk, ta kontakt med klubbens formann Henry på mobil 95183635.


Påmelding innen 25. oktober 
på følgende telefonnummer:

51417388 / 51590969 samt 91647477 / 90116420


Annonse

© 2019 - Lokalavisen -- Design/layout: Blest.no