ANNONSE

HANDEL & SERVICE

MADLA OPTIKK MED MYE ERFARING OG EKSPERTISE


Nå er Magne & Co. 
i Stahlgården

Tekst: Rolf Schreiner

Foto: Paulo Pagani


Publisert: 08.10.2017

Staben på seks ønsker velkommen til Madla Optikk. Fra venstre sitter: Lill-Hege Andersen, Mette Surdal, Henriette Bortne og Siri Løvaas Roalkvam. Bak står Eirik Sætre Roalkvam og Magne Roalkvam. 


Fakta:

Madla Optikk

Hva: 

Optisk forretning – selger briller 
og kontaktlinser – og foretar 
nøyaktige synsmålinger med 
markedets mest avanserte utstyr.


Aktuell med: 

Forholdsvis ny butikk – etablert helt i slutten av 2016.


Hvor: 

Treskeveien 1 – Stahlgården ved Revheimsveien – 4043 Hafrsfjord


ÅPNINGSTIDER: 

Mandag – torsdag 09.00 – 18.00

Fredag 09.00 – 17.00

Lørdag 10.00 – 15.00


Kontakt: 

T: 51 55 10 10

E: mail@madlaoptikk.no


Web: 

www.madlaoptikk.no

Med over 30 års erfaring er Magne Roalkvam en av nestorene blant byens optikere. Etter å ha jobbet for svigerfar, optiker Finn Løvaas i Brillehuset Stavanger, startet Magne optisk forretning 
i underetasjen på Madlatorget i 1994. I år 2000 overtok Magne Brillehuset i Stavanger og utvidet med avdelinger 
i Sandnes og Jåttåvågen. I 2013-2014 solgte han Brillehuset med sine fire butikker til et svensk firma som ble fu-sjonert inn i en allerede eksisterende kjede. Magne – og sønnen Eirik Sætre Roalkvam, som også er optiker – fulgte med inn i denne kjeden. Der jobbet de til høsten 2016 – da var det tid for ny, egen virksomhet. Og 8. desember i fjor åpnet de dørene til Madla Optikk.

Så herved er alle tidligere kunder informert: Optikerne Roalkvam er i full vigør og driver en stor optisk forretning i Stahlgården som ligger til venstre når du kjører Revheimsveien vestover ut av Madla.

–Vi er veldig godt fornøyd med beliggenheten, sier Siri Løvaas Roalkvam, gift med Magne og en bekreftelse på at Madla Optikk er en skikkelig familiebedrift. – Vi har kjent gårdeier Helge Stahl gjennom mange år, og da vi spurte ham om lokaler, ble vi svært godt mottatt. Her har vi fått stor plass til å skape et åpent butikkmiljø – det gir god oversikt over alle brillene i de mange variantene som vi har her hos oss. Lokaler på grunnplanet med utstillingsvinduer ut mot gaten er jo en fordel, og like utenfor inngangsdøren tilbyr vi gratis parkeringsplasser.

Positiv utvikling

– Åpningen i en hektisk julemåned i fjor, gikk bra, forteller Magne. – Men det virkelig hyggelige var den gode starten vi fikk på 2017. Januar måned, som kan være dårlig for deler av handelsstanden etter julerushet, ble en skikkelig opptur for oss. Vi var fem medarbeidere da vi åpnet butikken, i løpet av 2017 er vi blitt seks.

Du er i gode hender

– Våre kunder kan være sikre på at de får profesjonell hjelp i hele prosessen med å få et bedre syn, sier Eirik, som er daglig leder i Madla Optikk. –Trygghet for våre kunder er at det alltid er en optiker i butikken, og flinke kundeveiledere som hjelper med å finne den rette brillen, med den form og farge som er best til ditt ansikt og din stil. Vi er nøye på å finne en brille eller solbrille som både passer til ansiktet, og som også er hensiktsmessig i forhold til brillestyrken. Personlig tilpasning er en meget viktig del av vår jobb.

Topp moderne skanner

– Vi tilbyr helsesjekk av øyne og syn, og alt teknisk utstyr i butikken er nyeste nytt, forteller Magne. – Blant annet har vi en skanner som gir den beste øyeundersøkelsen det er mulig å få. Så vidt jeg vet er vi de eneste med denne type skanner her i distriktet.

Vi har synsfeltmåler som er viktig for yrkessjåfører. I tillegg har vi netthinnekamera, trykkmåler og DNeye – et apparat som tilpasser brillestyrken ved varierende lysforhold, viktig for sjåfører. Og blant våre brilleglass er spesialutviklede skjermbriller for den digitale hverdagen.

De kjente merkene

Blant verdenskjente og anerkjente merkevarer innen brilleinnfatning har Madla Optikk motebriller fra Tom Ford, Alain Mikli, Philippe Starck, Ray Ban, Giorgio Armani, Hugo Boss, Marc Jacobs, Michael Kors, 
Ørgreen, Fleye og flere andre.

Når det gjelder glasset i brillene 
er høyeste kvalitet garantert 


gjennom merkenavn som tyske Rodenstock og franske Essilor. Men butikken har også enklere brilleglass.

Også innen kontaktlinser er utvalget helt up-to-date etter
markedets krav og ønsker, og butikken selger i tillegg linser på nettet via kjeden C-optikk. Det kan være lurt å få tatt en linsekontroll. Da får en avdekket om linsene er optimale på avstand og nært, og en får gjerne oppdatert kontaktlinsene med nye typer som kan ha mye bedre egenskaper enn de gamle, som en gjerne har brukt i mange år.

Privilegium fordelsprogram

Når du kjøper komplett brille hos Madla Optikk, er du automatisk med i en ordning som 
gir deg rabatt fremover. Smart for deg som ønsker flere briller, for deg som ønsker å bytte brille 
etter mote og trender – og for deg som er uheldig nok til å miste eller ødelegge brillen din.

Eget verksted

– Våre kunder må ikke vente på at briller sendes vekk, sier Eirik avslutningsvis. – Vi har eget verksted hvor vi bytter glass, hvor vi foretar sliping og lodding og hva som må til for å gi rask og kyndig service.


Annonse

© 2019 - Lokalavisen -- Design/layout: Blest.no