ANNONSE

HUS & HAGE

PORT & DØRSENTER PÅ BRYNE – NYKOMMER MED SUKSESS


Dører, porter, brann- og sikkerhetsprodukter

Tekst: Rolf Schreiner

Foto: Paulo Pagani


Publisert: 08.10.2017

Fakta:

Port & Dørsenter AS
Hva: 

Leverandør av alle typer dører, garasjeporter og industriporter 
for privatmarkedet og industri – selskapet er i tillegg stor leverandør av porter til landbruket.


Aktuell med: 

Har etablert seg godt i markedet etter under ett års drift.


Hvor: 

Vesthagen 10 i Håland Industri-område syd for Bryne sentrum.


ÅPNINGSTIDER: 

Man, tirs, ons & fre kl 08.00 – 15.30

Torsdag kl 08.00 – 18.00


Kontakt: 

T: 400 05 113 (vakttelefon 24 timer)
E: post@portogdor.no


Web: 

www.portogdorsenter.no


Følg oss på Facebook


Det er ikke lenger tilbake enn til des-
ember 2016 at firmaet så dagens lys. 
Port & Dørsenter AS ble da etablert 
med adresse Vesthagen 10 i Håland 
Industriområde på sørsiden av Bryne. Men personene bak den nye aktøren innen garasjeporter & industriporter var langt fra noen nybegynnere i bransjen. Her var mengder av erfaring og fagkunnskap samlet på ett sted.

Egentlig var det tre firma som fusjonerte. Det eldste var Hauck Portservice, som ble etablert i 1991. Waldemar Hauck startet opp sin virksomhet på Varhaug der selskapet vokste til 10 medarbeidere, og Hauck Portservice flyttet etter hvert til Bryne. Da Hauck ble til salgs i starten av 2016, kjøpte ekteparet Storbukås selskapet.

Det andre firmaet var Brann & Rømningsteknikk som hadde eksistert på Klepp i 7 år.

Det tredje var Rune Storbukås sitt enkeltmannsforetak – han hadde 25 erfaring i portbransjen, og han fikk sine leveranser bl.a. fra Hauck Portservice.

Et stort åpningsarrangement skapte god oppmerksomhet før jul i fjor, og Port & Dørsenter fikk fort en solid jafs av markedet innen garasjeporter og industriporter.

Knoppskyting i syd 
og nord

Første driftsår har gått veldig bra for Port & Dørsenter. Staben er økt til 19 ansatte, og de har 12 service-/monteringsbiler til rådighet.

Med et kundegrunnlag fra Kristiansand i Vest-Agder til langt nord i Rogaland er det blitt naturlig å opprette nye avdelinger. Port & Dørsenter Sør i Flekkefjord har to ansatte, og det samme har Port & Dørsenter Vest i Haugesund. Så nå er selskapet godt rustet til å dekke områder langt utenfor Jæren.

Teckentrup – høyst anerkjent produsent

– Port & Dørsenter leverer alle typer porter for privatmarkedet, forteller Jens Hodne som er selskapets styreformann og medeier. – Fra den enkle vippeport til den mest eksklusive garasjeport. Vi har også alt til industrien – fra leddheiseporter og rulleporter til duk- og hangarporter og lastesystemer.

Vår hovedleverandør er det tyske kvalitetsmerket Teckentrup som har produsert porter siden 1932. Merket er anerkjent over hele Europa og er bl.a. en av markedslederne i Sverige. Med Teckentrup i ryggen og vår egen fagkompetanse kan vi oppfylle kundens ønsker vedrørende design, sikkerhet og service.

Stor vekst for Teckentrup i Norge gjør at vi som hovedimportør nå søker samarbeidspartnere i andre deler av landet.

Alle typer garasjeporter og dører med tilhørende automatikk

– For privatmarkedet tilbyr vi et stort spekter garasjeporter, i tillegg til en rekke valgmuligheter for tilbehør og automatikk, sier Rune Storbukås som er daglig leder i Port & Dørsenter. – Trenger du tilpasning rundt åpninger etc., har vi faglært snekker som kan gi deg en komplett løsning.

Blant våre typer industriporter er hurtigporter, leddporter, duk- og hangarporter, rulleporter, kjøleporter og branndører/porter.

Og enten du trenger garasje-
eller industriport, så stiller vi 
på stedet for å ta mål. Selvsagt 
monterer vi også den nye porten.

Service på alle merker –

og døgnvakt!

– Port & Dørsenter er på under ett år blitt en kjent og stabil leverandør av portsystemer, sier Storbukås videre. – Vi tar service på alle typer porter, rullegitter, lasteramper og dører både til industri, landbruk og privatmarkedet.

God service er vårt fremste kjennetegn, og jeg tør minne om at produsentene garanterer ikke for ditt produkt hvis du ikke har hatt jevnlig service. Vi har alltid et bredt utvalg av reservedeler på lager.

Og skulle du ha behov for hjelp utenom våre åpningstider, har vi også 24-timers service/vakt. Da kan du ringe oss på telefon 400 05 113.

Port og Dørsenter tilbyr
• Garasjeporter

• Dører 

• Fysisk sikring

• Sportsboder

• Industriporter:

- Leddporter 

Hurtigporter

- Duk- og hangarporter

Foldeporter

- Rulleporter

Rullegitter

Rullesjalusier

Kjøleporter

Branndører/porter

Branngardin

Stål skyveporter

Rømningsdører

Lasteramper

• Rekkverk

- Metalltrapper

SpiraltrapperAnnonse

© 2019 - Lokalavisen -- Design/layout: Blest.no