ANNONSE

MOTOR

HOS STRØKEN BIL PÅ FORUS FÅR DU AKKURAT DET: STRØKEN BIL


Smart reparasjon av små bilskader

Tekst: Rolf Schreiner

Foto: Paulo Pagani


Publisert: 25.10.2017

Kunderådgiver Øzkan Koy hjelper deg å få strøken bil igjen.


Fakta:

Strøken Bil AS

HVA:

Autorisert bilverksted


AKTUELL MED:

Fikser mindre bilskader som parkerings­bulker, riper i lakken, skifte av frontrute, reparasjon av steinsprut i frontruten etc. Dinitrol understellsbehandling.


ÅPNINGSTIDER:

Mandag – fredag kl. 07.00 – 16.00.


HVOR:

Vestre Svanholmen 11 

4313 Sandnes 


KONTAKT:

Kunderådgiver Øzkan Koy

Telefon: 974 88 000

E-post: ok@strokenbil.no


WEB:

www.strokenbil.no

Strøken Bil er et autorisert bilverksted som gjør det navnet sier – bilen din blir helt strøken igjen! Verkstedet holder til i Bilhuset på Forus, sentralt og greit for deg. Vil du vente mens bilen din blir fin, så er det mye kjekt å se på i Nordens største bilanlegg.

Strøken Bil AS er et forholdsvis nytt selskap med de solide eierne Kverneland Bil AS og Toyota Sørvest AS i ryggen. Selskapet har medarbeidere med mange års erfaring på hvert fagområde. Her fikses de små irriterende skadene som reduserer verdien den dagen du skal selge bilen.

Dyktige fagfolk retter ut parkeringsbulker, bearbeider og lakker riper, reparerer skader og sår i lakken. Steinsprut i frontruten er også en lett jobb for dem – og må glasset skiftes, så ordner de det. Her fikses også små skader på felger, plastdeler, skinn- og stofftrekk, tepper og matter.

Mindre skader: 
Smart Repair

Øzkan Koy er kunderådgiver hos Strøken Bil. Han forteller at en type reparasjoner går inn under uttrykket Smart Repair.

– Det er når skaden ikke er større enn et A4-ark og at reparasjonen dermed tar kun 1–1,5 time. Fort gjort betyr lav regning. Når kunden kommer innom og viser oss skaden, forteller vi hvor raskt vi kan fikse det – og hvor billig det kan bli! Og skulle lakkskaden være for omfattende for oss i Strøken Bil, kan vi be vår nabo Skade & Lakk gi et tilbud. Alt kan fikses under Bilhusets store tak.

Hva inneholder konseptet Smart Repair?

1. Parkeringsbulk

Har du vært uheldig under parkering, eller noen har dunket borti bilen din? – Vår Pinneretting er en rimelig måte å rette ut småbulker på, sier Øzkan. – Ved hjelp av spesialverktøy fikser vi småbulkene uten lakkering, og vi gir gratis taksering på forhånd.

2. Billakkering

En skade i lakken er alltid ergerlig. Hos Strøken Bil ser de om du må lakkere om bildelen, eller om det er tilstrekkelig med flekklakkering på kun en del av skjermen, støtfangeren etc. Den metoden er opptil 70 % billigere enn tradisjonell billakkering.

3. Felgreparasjoner

– Vi reparerer kantkjørte felger, demonterer og pusser opp delte felger. Vi høyglanspolerer kanter og våtlakkerer felgene dine, sier Øzkan.

4. Steinsprutskader på lakken

Dette fikses raskt og rimelig – uten å røre originallakken. Ved hjelp av spesialgrunning og –lakk blir bilen i perfekt stand, slik at det ikke blir rustdannelse i skadeområdet. Ingen fargeforskjell!

5. Sliping og polering av lykteglass

Vind, salt, støv, sand, snø og regn pisker rett mot lyktene hver gang du kjører. Etter hvert blir lykteglassene slitte og matte, og lysmengden som slipper ut, reduseres. Slitte glass av plast kan gjøre at bilen ikke blir EU-godkjent. Det koster bare noen hundrelapper å redde slitte lykteglass.

De små tingene

– Vi kan også sørge for å fjerne merking/dekor og limrester, sier Øzjkan til slutt. – Smått er godt hos oss. Raskt, enkelt og praktisk for deg som vil kjøre rundt i en strøken bil.


Annonse

© 2019 - Lokalavisen -- Design/layout: Blest.no