ANNONSE

HUS & HAGE

byggmester B.O.B.: 


Gratis taksjekk før vinteren!

Foto: Byggmester B.O.B.


Publisert: 25.10.2017

Flere skifersteiner har falt ned, med det resultat at taket råtner og til slutt slipper vann inn i huset.


Fakta:

Byggmester B.O.B. AS

HVA:

Den store takspesialisten med over 30 års erfaring innen skifting av tak på bolighus. Her er du trygg på at taket er i de rette hender!


AKTUELL MED:

Gratis taksjekk gjelder eneboliger og rekkehus der vi kan komme 
til å inspisere ved bruk at stige e.l, dersom vi må ha lift (avklares i forkant) må det betales for den separat. 


HVOR:

Ullandhaugveien 25, 

4016 Stavanger.

God parkeringsplass.


ÅPNINGSTIDER:

Hverdager: 07.00 – 15.00.

Lørdag etter avtale.


KONTAKT:

Telefon: 51 52 43 00

E-post: salg@byggmester-bob.no


WEB:

www.byggmester-bob.no


De fleste av oss har ikke noe forhold til hustaket før det 
begynner å lekke, eller som nå etter
en fuktig og for-blåst høst, når tak-
stein blåser av. Hos Byggmester B.O.B er det kun tak som står på menyen – hver dag, hele året.

Ut over høsten og vinteren forteller Byggmester og Daglig leder i Byggmester B.O.B, Bernt Morten Birkedal at hovedfokuset er å få folk til å sjekke taket sitt.

Mange 
skrekkeksempler

Taket kan se fint og helt ut på utsiden, men skjule våte og farlige hemmeligheter på innsiden. – Vi har gjennom snart 40 års erfaring sett mange skrekkeksempler på fukt som har trengt seg inn under takstein eller i hull ved pipen og fått ligge og godgjøre seg i et tett og varmt miljø. Skifer som har falt ned, takstein som er knust, platetak som ruster eller treverk som flasser, samt pipe som har mose eller fuger som er dårlige, kan alle være symptomer på at taket ditt kan ha en feil/skade og må gjøres noe med. Vi har derfor i November en offensiv, tidsbegrenset kampanje hvor vi tilbyr gratis taksjekk* der du får en ærlig og tydelig tilbakemelding om takets tilstand. Dersom vi mener at taket ditt holder i mange år til, så sier vi det som det er, sier Birkedal. Han presiserer at det ikke er om å gjøre for dem å skifte et fungerende tak i år. – Vi skal ha arbeid de neste årene også, så vi pusher ikke folk til å skifte tak som vi mener holder en stund til. Vi har tro på å være ærlige og seriøse og mener at det lønner seg i det lange løp, sier han og fortsetter:

Glem kjappe,

lettvinte løsninger

De siste årene er det en del huseiere som har valgt såkalt takfornying, hvor gamle panner blir som nye etter et malingsstrøk eller to. Frykter Byggmester B.O.B konkurranse fra disse aktørene? Birkedal trekker litt på smilebåndet og forklarer: - Dersom kledningen på huset ditt er råtten, hjelper det ikke med et nytt malingsstrøk. Det kan selvsagt fremstå finere på utsiden, på samme måte som nymalte takpanner kan se nye og freshe ut. Men på innsiden har du akkurat de samme problemene. Vi er ikke bekymret for konkurranse fra de som maler tak, nettopp fordi vi ikke driver med de samme tingene. Et tak som er i dårlig forfatning og som får et malingsstrøk er i nøyaktig like dårlig forfatning etter malingsstrøket. På bilder til høyre ser man hvordan taket kan se ut under taksteinen, noen ganger er det pill råttent. Et år eller to etterpå må huseieren skifte taket allikevel, så vi taper ikke kunder på dette. Men det er klart at for kunden er dette dårlig anvendte penger. Først må de betale titusenvis av kroner på å male taksteinen før de to år etterpå må betale noen hundre tusen til for å få revet den samme taksteinen og skiftet tak, sier en engasjert Bernt Morten Birkedal. Han legger til:

-Vi har skiftet 2 slike tak i år som bare ble malt for et par år siden, der malingen allerede har flasset av. Her har de som gjort jobben nok gjort dårlig forarbeid, dette er nok ikke gjengs resultat for alle som driver med takmaling, men jeg kan love dere at kundene var utrolig frustrerte og oppgitte over å ha brukt 60 000 på en slik jobb.

Ser positivt på fremtiden

– Vi driver seriøst og skikkelig og forvalter mange tiår med opp­arbeidet erfaring på takskift som vi skal bringe videre til nye genera­sjoner. Da skulle det bare mangle at vi ikke gjør alt vi kan for å ha fornøyde kunder som sørger for at vi får lov til å skifte tak også i fremtiden, av­slutter en optimistisk daglig leder i ­Byggmester B.O.B. AS, Bernt Morten Birkedal.


Annonse

© 2019 - Lokalavisen -- Design/layout: Blest.no