ANNONSE

REISE

Benytt sjansen og bli med på en utrolig cruiseopplevelse 05 - 17. mars!


Opplev Thailand, Vietnam og Singapore med herlige Princess Cruises

Tekst: Randi Sørensen

Foto: iStockPhoto


Publisert: 25.10.2017

Fakta:

Reise­companiet


Et selskap i Connections-gruppen


Hva:
Stor operatør innen drømmereiser


Aktuell med:
Cruiseopplevelse i Thailand, 
Vietnam og Singapore


Kontakt:
Sentralbord: 22 42 70 44

salg@reisecompaniet.no


Web:
www.reisecompaniet.qondor.com/ParticipantWeb/
Registration/2392

Bli med oss på en uforglemmelig cruiseopplevelse i Asia når vi tar deg med til pulserende storbyliv i Bangkok, spennende historiske opplevelser i Saigon, avslappende strandliv på palmeøya Koh Samui, og en smak av Østens mest vestlige by Singapore!

Dag 1: Stavanger/Oslo – London

Avreise fra Stavanger kl. 19:10, fra Oslo kl. 18:10 med Norwegian til London, Gatwick. Her bytter vi fly og drar videre til Singapore kl. 23:55.

 

Dag 2: Singapore

Vi ankommer Singapore kl. 20:40 lokal tid. Her hentes vi på flyplassen og transporteres direkte til Hotel Intercontinental Singapore, hvor vi skal tilbringe en natt i forkant av cruiset.

 

Dag 3: Singapore, innsjekking på cruise

Vi sjekker ut fra hotellet etter frokost, og drar med buss til cruiseterminalen. Her sjekker vi inn på cruiset og går om bord i Sapphire Princess. Skipet seiler kl. 16:00. Vi møtes til middag om kvelden. Alle måltider om bord er selvsagt inkludert i prisen

 

Dag 4: Til sjøs

Vi får hele dagen om bord på vakre MS Sapphire Princess, på vei nordover fra Singapore til Thailand. Skipet har 3 ulike svømmebassenger på dekk og et stort uteområde. Det er godt og varmt. Husk å medbringe badetøy! Om bord finnes flere boblebad og et eget spa-senter. I tillegg kan du benytte skipets 9-hulls golfbane, joggetrasè, spille tennis, basketball eller benytte treningssentret.

 

Dag 5: Koh Samui, Thailand

Vi ankommer ferieøya Koh Samui kl. 08:00 om morgenen, og har hele dagen til disposisjon frem til skipet seiler videre kl. 18:00. Skipet ankrer opp ved Natorn, Det er mulig å dra inn til land på egenhånd, eller man kan forhåndsbestille utflukter. Blant severdighetene vi anbefaler på Koh Samui er Big Buddha (Wat Prayai), et stort tempel for meditasjon beliggende på Fan Island, Na Muang Waterfall, eller Chaweng Beach som er det største knutepunktet på øya. Her bugner det av butikker, barer og restauranter.

 

Dag 6: Laem Chabang (Bangkok), Thailand

Vi ankommer Laem Chabang kl. 07:00 om morgenen. Dette er en liten forstad til millionbyen Bangkok, som er et av turens store høydepunkt. Det legges opp til flere utflukter som kan forhåndsbestilles fra skipet, eller man kan dra inn til Bangkok på egenhånd. Benytt anledningen til å få med deg Grand Palace.Vi anbefaler også et besøk i et av Bangkoks mange flytende markeder.

 

Dag 7: Til sjøs

I dag seiler skipet sydøstover langs kysten, til Vietnam. Sapphire Princess tilbyr et rikt underholdningstilbud. Her finnes både innendørs og utendørs kino, casino, nattklubb og ulike salonger. Ønsker du å rusle innendørs tilbys eget atrium med flere små butikker, barer, bibliotek og eget kunstgalleri.

 

Dag 8: Phu My (Ho Chi Minh City), Vietnam

I dag ankommer vi Phu My, havnen utenfor Vietnams største by, Ho Chi Minh City (tidligere Saigon) kl. 07:00. Vi anbefaler å bruke muligheten til å melde seg på en ferdig tilrettelagt utflukt fra skipet, for å få mest mulig ut av dagen. Av viktige severdigheter bør du først og fremst få med deg Cu Chi Tunnels, som ble benyttet under Vietnamkrigen av lokalbefolkningen. Det er tusenvis av meter med underjordiske tunneler, innredet med kjøkken, møterom og helsestasjoner, i dag kun i bruk som et museum. Skipet seiler videre kl. 18:00.

 

Dag 9: Til sjøs

Dette er siste «fridagen» om bord på skipet. Vi seiler fra Vietnam, krysser Sydkinahavet retning Singapore, i malaysisk farvann. Sapphire Princess frister med egen vinbar, konditori, pizzeria, steak house, grillrestaurant, iskrembar, balkongrestaurant og italiensk restaurant.

 

Dag 10: Ankomst Singapore

Skipet ankommer Singapore kl. 07:00 om morgenen. Vi får tid til å nyte frokosten om bord og sjekker ut, ca. kl. 12:00. Vi hentes på cruiseterminalen før ferden går tilbake til vårt hotell Intercontinental. Her skal vi tilbringe to netter før hjemreisen til Norge. Her finnes flere gode restauranter, egen bar og stort svømmebasseng. Med sin beliggenhet midt i hjertet av byen er det korte avstander til alle shoppingmuligheter og severdigheter.

 

Dag 11: Singapore

Etter frokost på hotellet gjør vi oss klare for en utflukt med lokal guide i Singapore. Vi starter fra hotellet og drar til Civic-distriktet, hvor vi passerer Padang og Singapore Cricket Club. Vi får se parlamentsbygningen og Nasjonalgalleriet. Vi stanser ved Merlion Park, og får en fantastisk utsikt over Marina Bay. Vi fortsetter til velkjente Thian Hock Keng-templet. Derfra fortsetter vi til Chinatown. Vi drar videre til Botanisk hage, som står på UNESCOs verdensarvliste på grunn av sine mer enn 60.000 orkidèer i alle varianter. Ferden fortsetter til Little India. Avslutningsvis får vi en velsmakende tradisjonell Dim Sum-lunsj på en lokal kinesisk restaurant før vi drar til utsiktspunktet Mount Faber for å ta kabelbanen over til ferieøya Sentosa. d.

 

Dag 12: Singapore – London

Vi sjekker ut fra hotellet midt på dagen, og vi får noe tid til å shoppe i Singapore før bussen tar oss til flyplassen ca. kl. 18:00. Flyavgang med Norwegian kl. 22:50 direkte til London.

 

Dag 13: London – Stavanger/Oslo

Vi ankommer London kl. 05:00. Her bytter vi fly og drar videre med Norwegian til Oslo kl. 09:20. Ankomst Oslo kl. 12:25, flybytte, og videre til Stavanger med ankomst kl. 17:05.

REISEFAKTA
Priser i ulike lugarkategorier:

Innvendig lugar: fra kr. 22.950,- pr. person i dobbellugar 

(kr. 30.700,- pr. person i enkellugar) Utvendig lugar: fra kr. 24.850,- pr. person i dobbellugar 

(kr. 34.500,- pr. person i enkellugar) Lugar med balkong: fra kr. 26.850,- pr. person i dobbellugar 

(kr. 37.350,- pr. person i enkellugar)


DETTE ER INKLUDERT I PRISEN:
•Flybilletter, Stavanger – 
 Singapore tur/retur med 

Norwegian

• Alle flyskatter

• 2 x 20 kilo innsjekket bagasje

• Servering om bord på fly

• Cruise i valgt lugar med 
 MS Sapphire Princess, 8 dager

• Alle måltider ombord 
 på cruiset (ikke drikkevarer)

• En rekke aktiviteter ombord

• Alle havneavgifter

• Serviceavgifter/tips til 
 besetningen ombord

• Transport, flyplass-hotell-cruise 

tur/retur i Singapore

• Utflukt i Singapore inkl. lunsj

• Overnatting 3 netter på det
 meget luksuriøse Hotel Inter- 

continental 5* i Singapore 

med frokost

• Norsk reiseleder fra 
 Reisecompaniet


DETTE ER IKKE INKLUDERT:
Drikkepakke (frivillig): fra 
kr. 3.600,- pr. person (drikke om bord på cruiset)

Reiseforsikring

De oppgitte fra-prisene er i NOK
pr. person i dobbeltlugar inkludert alt av måltider ombord samt havneavgifter underveis, avhengig av tilgjengelighet ved bestilling. Med forbehold om endringer og trykkfeil.


Annonse

© 2019 - Lokalavisen -- Design/layout: Blest.no