ANNONSE

HUS & HAGE

ET SOLID FIRMA DU KAN STOLE PÅ


Rosengren Bygg – store på renovering og oppussing

Tekst: Rolf Schreiner

Foto: Rosengren Bygg


Publisert: 25.10.2017

Klar for noe helt nytt? Denne eneboligen på Myklebust i Tananger selges for 8,5 mill. kroner.

Fakta:

Rosengren 
Bygg AS

Hva: 

Byggefirma med særlig erfaring innen renovering og oppussing.


Aktuell med: 

Har satt opp eksklusiv enebolig 
på Myklebust for salg.


Hvor: 

Auglendsmyrå 6, 4016 Stavanger 


Kontakt: 

T: 906 68 568 

E: post@rosengrenbygg.no


Web: 

www.rosengrenbygg.no

All form for bygging er investering i noe som skal vare. Da skal du være trygg på at selskapet du bruker, kan stå for oppfølging og være til stede for deg også ved senere anledninger.

Det er en kjent sak at byggebransjen er tøff – noen kommer, noen går. Du gjør smart i å få dine oppdrag gjort av et team som kan vise til jevn, god vekst og sunn økonomi i årevis. Et slikt firma 
er Rosengren Bygg AS i Stavanger.

Det var to fettere som etablerte selskapet i februar 2010. Inntil da hadde Helge Rosengren jobbet som murer, og Arne Rosengren var tømmermann. Til sammen hadde de over 30 års erfaring innen sine respektive fag da de besluttet å starte eget byggefirma.

De fikk nok å gjøre – hoved-sakelig innen oppussing og renovering. Omsetningen første året kom opp i 5 mill. kroner, og oppdragene ble utført av de to gründerne pluss litt innleid hjelp når behovet meldte seg.

I 2015 var antall fast ansatte i Rosengren Bygg økt til seks personer, og omsetningen var oppe i 18 mill. kroner. Fjoråret ble tøft for mange i byggebransjen, og Rosengren var intet unntak – dog uten at selskapet endte opp med røde tall på bunnlinjen

I år er staben økt til ni personer. Jevn tilgang på nye oppdrag gir signaler om at 2017 blir et bra år for byggefirmaet.

Viktige fagområder for full renovering

Når et tradisjonelt byggefirma påtar seg oppdrag som inkluderer murerarbeid i våtrom eller peisestue, må murer hentes utenfra. Rosengren kan utføre alt innen totalrenovering i full visshet om at mureren er en del av eget team. Det er både praktisk og økonomisk – og dermed gunstig for oppdragsgiver.

Alle typer bygge-oppgaver

– Vi utfører hele tiden små og store byggeoppdrag av variert karakter, sier Helge Rosengren. – Vi bygger eneboliger, hytter,
påbygg, garasjer, terrasser, hageboder og lignende. Stort 
og smått. Og vi har fått et solid renommé som vi vet å ta vare på. God økonomi, seriøs innstilling og dyktige fagfolk er vårt grunnlag for å gjøre en så god jobb at kunden kommer tilbake.

Eksperter innen renovering og oppussing

– Du kan trygt komme til oss 
når du skal legge ny parkett eller 
modernisere badet, sier Helge videre. – Også når du vil ha ny peis eller nytt tregjerde. Og vi leier inn dyktige håndtverkere hvis du vil legge belegningsstein i innkjørselen, skifer på terrassen eller bygge steingjerde. Blant våre dyktige samarbeidspartnere har vi elektriker, rørlegger, maler og folk som foretar graving og steinlegging. Uansett om du planlegger en stor eller liten fornyelse på eiendommen, så kan 
vi love at vi har gjort det før!

Utfører tegningene selv

– Når du planlegger påbygg, ombygging eller garasje, er det godt å vite at du trenger ikke gå veien om utenforstående arkitekt som et fordyrende ledd. Vi har lang erfaring i å tegne nye løsninger etter kundens ønsker, og vi tar oss av det som må gjøres av byggesøknader og annet papirarbeid overfor kommunale etater, forteller Arne Rosengren.

Kun én kontaktperson

– Som totalleverandør tar Rosengren hele ansvaret og styrer gjennomføringen av byggeprosessen, sier Arne. – Det vi ikke gjør selv, skaffer vi folk til å utføre. Vi henter inn elektriker, rørlegger og hvem det måtte være – du som kunde har fortsatt bare én person hos oss å forholde deg til. Enklere blir det ikke.

Vi gir prisoverslag på forhånd og er nøye på å holde tidsfrister og avtaler. Da blir du fornøyd, du snakker pent om oss til andre – og vi får nye oppdrag. Dette er viktig for et lite firma.

Flott nybygg på Myklebust i Tananger

Leter du etter en eksklusiv enebolig, anbefales en tur til Havsuleveien på Myklebust. Der har Rosengren Bygg reist et stilig hus med prislappen 8,5 mill. kroner. Topp moderne byggeskikk og høy kvalitet preger denne eneboligen.

Et nytt syn i bybildet

Det å være miljøbevisst i sin framferd, kan slå ut på mange måter. Nyeste nytt i det lokale trafikkbildet er el-biler registrert som lette motorsykler. Rosengren Bygg har gått til innkjøp av slike batteridrevne el-biler for småkjøring i nærmiljøet.


Annonse

© 2019 - Lokalavisen -- Design/layout: Blest.no