ANNONSE

HELSE & LIVSSTIL

avea klinikken – naturlig og sunt syn på kosmetisk medisinske behandlinger


Følelsen av vitalitet

Tekst: Helene Stenhaug

Foto: Paulo Pagani


Publisert: 08.11.2017

Bildet fviser ra venstre kosmetisk sykepleiere Heidi Broadhurst, stående Ingrid Bjerre Finnestad, Marta Helene Håland og Katrine Rein. Foran i bildet sitter reseposjonist Veronica Kristiansen Koldal.


Fakta:

Avea Klinikken

HVA:

Avea er en klinikk som utfører medisinske behandlinger innen hudforbedring og hårfjerning. Her møter du et bredt fagmiljø av sykepleiere og leger som tilbyr markedets beste behandlinger på en trygg måte tilpasset den enkelte.


AKTUELL MED:

20 % rabatt på alle injeksjoner 
i november


HVOR:

Bjøndabeen 2 på Forus. 
I Scandic Hotellet ved Travbanen.


KONTAKT:

Telefon: 51 800 100 
Epost: post@avea.no


ÅPNINGSTIDER

Mandag-onsdag-fredag: 08 - 16

Tirsdag og torsdag: 12 -20


WEB:

www.avea.no


Facebook: avea klinikken AS

Instagram: avea klinikken AS

Små forandringer kan gi stor glede. Det handler ikke om å se 20 år yngre ut, presiserer Katrine fra Avea klinikken. Etter lang erfaring i skjønnhetsbransjen har hun og de dyktige kollegaene 
et helhetlig, naturlig og sunt syn på 
kosmetisk medisinske behandlinger.

Vi ønsker alle å føle oss bra. Enten det er i hverdagen, på en ferie eller til andre større eller mindre anledninger. Og akkurat dette er det behandlerne på Avea hjelper deg med. Det erfarne teamet av sykepleiere og en lege jobber med kvalitetssikrede og diskrete behandlinger, som får deg til å føle velvære, vitalitet og glede over utseendet ditt.

Individuelle behandlinger

Hos avea er det hjelp å få for et bredt spekter av problemstillinger. – Vi har mange typer klienter. Dette er sunne mennesker som er opptatt av velvære og en balansert livsstil, sier Katrine. Hun og kollegaene har flere ganger mottatt blomster og rørende takk for sitt arbeid. – Det å ha hudproblemer kan gi mange negative påvirkninger. Når man da endelig får hjelp, er det jo gull verdt, smiler hun. Hun avslører at det er nettopp dette som driver henne og teamet hos avea; følelsen av å få hjelpe folk til økt velvære i livet sitt. Og de som får hjelp er i alle aldersgrupper; fra ungdommer med problemhud og akne, til folk med sjenerende hårvekst, svetteproblematikk, pigmentforandringer, hodepine og hudforbedring for alle hudtyper. Behandlingene er individuelle og blir alltid tilpasset etter kundens ønsker og behov.

– Vår hverdag handler om å hjelpe folk. Det betyr så mye mer enn kun på det overfladiske nivået. Med stor omsorg tar vi oss av problemer og komplekser folk sliter med i hverdagen, sier Katrine.

Ung hud, kviser og akne

Problemhud i ung alder er normalt. Allikevel er det viktig å sette fokus på hva som skaper problemet, og ofte er løsningen medisinsk fremfor vanlig rens fra butikk – Hos oss har vi svært dyktige sykepleiere og en lege som kan se på helheten i hudproblematikken. Under konsultasjonen har vi alltid en samtale om mat og livsstil og generelle hudpleierutiner. For mange ungdommer er våre medisinske hjemmebehandlinger til svært god hjelp. ZO Skin Health og ZO Medical er utviklet av den verdenskjente dermatologen Dr. Zein Obagi og finnes i flere serier til ulike hudproblemer. Skulle det være nødvendig kan vi også gi ut ulike reseptbelagte tabletter for akne via legen vår. Hos oss skal ungdommen føle seg ivaretatt og trygg på at vi gjør vårt aller beste for å hjelpe, sier Katrine.

Hudforbedring for alle aldersgrupper

Som nevnt innledningsvis handler det på ingen måte om å prøve å finne en tidsmaskin tilbake til 80-tallet. Selv om det sikkert kunne vært morsomt. Hos avea hylles alderen, men tanken er at man skal føle seg bra med utseende sitt uansett alder. Så hva er tanken her? Katrine forklarer med fakta. – Når vi blir eldre, så skjer det jo ting i huden vår. Vi mister fuktighet, volum og spenst. For yngre mennesker er det kanskje arr, kviser eller pigmentflekker som er problemet, men med årene får vi jo også linjer, rynker og enkelte ting siger nedover. Slik er det bare. Noen trekk er sjarmerende, andre vil vi ikke ha. Noen eldes raskere enn de selv ønsker. Katrine forklarer at medisinsk hudforbedring handler om små justeringer som kan gjøre at du føler deg mer våken og vital.

Kan du gi noen eksempler på populære behandlinger?

– Det er veldig individuelt, men når det kommer til en aldrende hud er det å tilføre huden ekstra fuktighet det lille som skal til for mange, sier Katrine. Innen medisinsk hudforbedring er det beste en fuktbehandling med hyaluronsyre ved hjelp av filler. Hos avea bruker de Restylane som er verdens mest dokumenterte filler, mest lik hudens egen hyaluronsyre. Med fillere kan man også øke volum i ansiktet, skape konturer og «lage» naturlig det huden tidligere har tapt. Har man trøtte øyne, sigende øyelokk eller en såkalt «sinnarynke» kan man løfte litt med hjelp av en muskelavslappende injeksjon. På denne måten forebygger man også mot dypere rynker.

– Vi benytter oss også av medisinske hjemmebehandlinger som man bruker i tillegg til det man utfører på klinikken. Hverdagens rutiner er også viktige. Enkelte av klientene våre følger vi jevnlig over flere år, hvor vi jobber mye med forebyginng. Andre er her for kortere behandlinger. Vi har et stort fokus på å finne den rette behandlingen som gjør deg fornøyd og komfortabel, sier Katrine.

Wow, har du vært på ferie?

For kanskje et tiår tilbake gikk vi til salonger som lovet oss pen hud, uten at vi helt visste hva det innebar. – Klientene i 2017 vet masse. De har ofte god kunnskap om sin egen hud og hva de kan forvente av en behandling. Vi vet at det stilles høye krav, men vi vet også at etter over 20 år i bransjen kan vi innfri disse, sier Katrine. Så enten du har en tenåring med akne, skal gifte deg snart, har en stor fødselsdagsfeiring eller føler at hverdagen trenger mer vitalitet, så er døra åpen hos Avea. Du kan bestille en uforpliktende konsultasjon hos en av de dyktige medisinske sykepleierne og forhøre deg om hvilken behandling som er best for akkurat deg. Hva er det beste med en behandling hos Avea, da? Katrine smiler lurt. – Forandringene vi skaper er så diskrete, men allikevel så effektive at kommentarene du får etterpå er: Wow, har du vært på ferie? Du ser så flott og opplagt ut!


Annonse

© 2019 - Lokalavisen -- Design/layout: Blest.no